• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gun gecti testler negatif

Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen. Ben martın 6 sında adet oldum. Doğum kontrol hapı başladım ama 2 tane içip bıraktım çünkü çok bulantı yaptı. Aradan 4 gün sonra yine kanama oldu yine başladım hapa bu sefer 3 tane kullanıp bıraktım. Şimdi ise adetim 10 gündür geçiyor. Gebelik yok ama neden böyle oldu çok merak ediyorum. Yarın doktora gidicem.
Gebelik testini kandan baktirdiysaniz 10 günlük gecikmede çıkardı elbette..gebelik yoksa stres hava değişimi bunlarda etkiliyor..tabi yine doktora görünmekte fayda var..doğum kontrol haplarının adet duzensizligi yaptığını sanmıyorum ..ama yinede doktorunuza soyleyin ..tetkikleriniz yapar belki kendisinin önereceği bir hap olur onu kullanirsiniz

Gebelik testini kandan baktirdiysaniz 10 günlük gecikmede çıkardı elbette..gebelik yoksa stres hava değişimi bunlarda etkiliyor..tabi yine doktora görünmekte fayda var..doğum kontrol haplarının adet duzensizligi yaptığını sanmıyorum ..ama yinede doktorunuza soyleyin ..tetkikleriniz yapar belki kendisinin önereceği bir hap olur onu kullanirsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için. Ama ben en son 8 gün önce idrarda gebelik testi yaptım. Negatifti bidaha hiç yapmadım çünkü öyle çok bi ilişkide Olmuyor.bugün 10 gündür adet sancısı çekiyorum kasıklarım belim bacaklarım bide midem ağrıyor. Bu ağrıları çekipte adet olmamak beni mahf ediyor.

Benimkinde de düzensizlik olmuyodu ama bu gün kahverengi akinti gelmeye başladı yine oysa diğer adet tarihine 10 gun vardi
Kan verdiniz mi ben bugün verdim 56 çıktı beta gebelik var gibi duruyo fakat 2 gün sonrs tekrar yapmam lazım değerimin yükselmesi lazimmis

Kan verdiniz mi ben bugün verdim 56 çıktı beta gebelik var gibi duruyo fakat 2 gün sonrs tekrar yapmam lazım değerimin yükselmesi lazimmis
Yaaaa tebrikler inşallah çok güzel ilerler sürecin 😍😍😍 , iyi ki söktürücü filan kullanmamışın , sanırım adet gecikmenden sonra hamile kalmışın

Ben de pko luyum ve sizin gibi gecikmem olmuştu zamanında ve hamile değildim. 20 günlük gecikmede hamilelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum
Bugün test yaptım beta 56 çıktı yalnız ad
Ben de pko luyum ve sizin gibi gecikmem olmuştu zamanında ve hamile değildim. 20 günlük gecikmede hamilelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyor

Yaaaa tebrikler inşallah çok güzel ilerler sürecin 😍😍😍 , iyi ki söktürücü filan kullanmamışın , sanırım adet gecikmenden sonra hamile kalmışın
Muhtemelen 🥰🥰🥰

Değerim yükselir mi ne dersin pko faktörü beni korkutuyor şuan çünkü doktorum yukselmesine bakalım dedi

Merhaba kızlar benim de adetim 8 gün gecikti. 1 yıl önce doğum yapmıştım. Doğumdan önce de sonra da hep düzenliydi adetim. İlk defa bu kadar gecikiyor. 3 kere test yaptım negatif. Yarın doktor Randevusu aldım ama neden olabilir? Kist gecikme yapar demişsiniz hep ama kistmidir hamile olabilir miyim??

Merhaba kızlar benim de adetim 8 gün gecikti. 1 yıl önce doğum yapmıştım. Doğumdan önce de sonra da hep düzenliydi adetim. İlk defa bu kadar gecikiyor. 3 kere test yaptım negatif. Yarın doktor Randevusu aldım ama neden olabilir? Kist gecikme yapar demişsiniz hep ama kistmidir hamile olabilir miyim??
Adet e yakın ilişkin oldu mu , hangi tarihte oldu?

Evet kullanıyorum zaten ilk kullandim hastalanmadim sonra inofolic kullanıyorum
Bende kullanıyorum 3 aydır ve 3 aydır da folik asit yanında klomen de kullanıyorum ama hiç etkisi olmuyo daha çok sancısız olan reglim şuan o kadar sancılı ağrılı geciyo ki acaba bende kist yapmış olabilir mi

Bende kullanıyorum 3 aydır ve 3 aydır da folik asit yanında klomen de kullanıyorum ama hiç etkisi olmuyo daha çok sancısız olan reglim şuan o kadar sancılı ağrılı geciyo ki acaba bende kist yapmış olabilir mi
Kist pko var mıydı sizde

Merhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Canım aynısı bana da oldu 60 gün adet olmadım sonra troidim yüksekmiş bunu öğrendim ilaç kullandım vitamin ilaçları d3 vb. Sonra düzene girdi

Tam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolar
Canım bende de aynısı olmuştu 60 gün gecikti troidim olduğunu öğrendim ilaçlarla vitamin ilaçlarıyla düzeldi

Back