- 25 Mart 2021
- 79
- 25
- 38
- 27
- Konu Sahibi Solancicek
-
Tam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolarMerhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Ben de 9 gün gecikme ile aranızdayım gelişmeleri bekliyorumMerhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
normalde adetleriniz düzenli miTam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolar
EvetBen de 9 gün gecikme ile aranızdayım gelişmeleri bekliyorum
normalde adetleriniz düzenli mi
Pko hastasıyım ama adetlerimde düzensizlik olmuyoduBen de 9 gün gecikme ile aranızdayım gelişmeleri bekliyorum
normalde adetleriniz düzenli mi
Inşallah beklediğimiz haberleri alırız benimde âdetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle bişey başıma geliyoTam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolar
Pko falan var mı yada kist ? Kan testi yapmayı deneyin bence hatta yarın yapın bende yarın yapacam inşallah ikimizde hayırlı cevaplar alırızInşallah beklediğimiz haberleri alırız benimde âdetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle bişey başıma geliyo
Evet
Pko hastasıyım ama adetlerimde düzensizlik olmuyodu
Şüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçtiPko falan var mı yada kist ? Kan testi yapmayı deneyin bence hatta yarın yapın bende yarın yapacam inşallah ikimizde hayırlı cevaplar alırız
1 ay olacak nerdeyse siz test yaptınız mıŞüpheli ilişkinizin üzerinden kaç gün geçti
Ben yaptım hep negatifti ama bugün testler bozuk gibi ilk çizgi çıkıp 2 dk için çizgim kayboldu1 ay olacak nerdeyse siz test yaptınız mı
2 dakika için de böyle oldu ve 1 dakika içinde çizgi dağılıp kayboldu1 ay olacak nerdeyse siz test yaptınız mı
Bence Kan testi yaptırın içiniz rahatlasin yarın toplu kan testi yapalım sonuçlarınızı merk ediyorumBen yaptım hep negatifti ama bugün testler bozuk gibi ilk çizgi çıkıp 2 dk için çizgim kayboldubu bozuk testlerde olurmuş
Sağlık ocağında saat kaça kadar kan alınıyor bilginiz var mi?Bence Kan testi yaptırın içiniz rahatlasin yarın toplu kan testi yapalım sonuçlarınızı merk ediyorum
Muhtemelen bozuktur2 dakika için de böyle oldu ve 1 dakika içinde çizgi dağılıp kayboldu
Sabah 9 bucuga kadarSağlık ocağında saat kaça kadar kan alınıyor bilginiz var mi?
İnş kalbine göre olur, sonucu haber verirsin.Merhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Inşallah hepimizin kalbine göre olur dua edin inşİnş kalbine göre olur, sonucu haber verirsin.
Ben çalıştığım için maalesef gidemedim ama sizin güzel haberlerinizi bekliyorumMuhtemelen bozuktur
Sabah 9 bucuga kadar
Adetleriniz düzenli miydiBen de pko luyum ve sizin gibi gecikmem olmuştu zamanında ve hamile değildim. 20 günlük gecikmede hamilelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum
Gecikme süresi çok fazla gebelik olsaydı çıkardı mutlaka ..geç döllenme bile olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ..ama yinede kan testi yaptırın tabi..hayırlısı olsunMerhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen. Ben martın 6 sında adet oldum. Doğum kontrol hapı başladım ama 2 tane içip bıraktım çünkü çok bulantı yaptı. Aradan 4 gün sonra yine kanama oldu yine başladım hapa bu sefer 3 tane kullanıp bıraktım. Şimdi ise adetim 10 gündür geçiyor. Gebelik yok ama neden böyle oldu çok merak ediyorum. Yarın doktora gidicem.Gecikme süresi çok fazla gebelik olsaydı çıkardı mutlaka ..geç döllenme bile olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ..ama yinede kan testi yaptırın tabi..hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?