• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 20 gun gecti testler negatif

Solancicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
79
25
38
27
Merhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim

Merhaba bayanlar adet günümden bi gün önce kahverengi akintim geldi çok az miktarda iki gun sordu sonra beyaz akıntıya döndü adet oldum sandım ama pedlerim tertemizdi afedersiniz ama üstünden 20 gün geçti ama hala adet olmadım idrar testlerimde hep negatif cikiyo şimdi diğer adet günüme 10 gun kaldi ve hala kan gelmedi ama beyaz akintim hala devam ediyo sik sik islaklik var ic çamaşırımda biri bana yardim edebilir mi hamile olabilir miyim
Tam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolar

Ben de 9 gün gecikme ile aranızdayım gelişmeleri bekliyorum
Tam olarak aynı sorunum var 20 gün geçti idrar negatif sürekli hasta oldum saniyorum yarın kan testine gidecem geç döllenme olabiliyormuş idrar da cikmiyo diyolar
normalde adetleriniz düzenli mi

Inşallah beklediğimiz haberleri alırız benimde âdetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle bişey başıma geliyo

Inşallah beklediğimiz haberleri alırız benimde âdetlerim hep düzenlidir ilk defa böyle bişey başıma geliyo
Pko falan var mı yada kist ? Kan testi yapmayı deneyin bence hatta yarın yapın bende yarın yapacam inşallah ikimizde hayırlı cevaplar alırız 🥰

Eklentiler

• 6CC762BD-5B76-4843-9764-CB15DE2F3419.jpeg
    6CC762BD-5B76-4843-9764-CB15DE2F3419.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 98463B7A-5602-42A0-B055-3596139CF893.jpeg
    98463B7A-5602-42A0-B055-3596139CF893.jpeg
    214,7 KB · Görüntüleme: 77
  • F794C7C8-6C0A-44A6-A896-9F9FB9941C63.jpeg
    F794C7C8-6C0A-44A6-A896-9F9FB9941C63.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 74
Ben yaptım hep negatifti ama bugün testler bozuk gibi ilk çizgi çıkıp 2 dk için çizgim kayboldu:KK43: bu bozuk testlerde olurmuş
Bence Kan testi yaptırın içiniz rahatlasin yarın toplu kan testi yapalım sonuçlarınızı merk ediyorum😚

İnş kalbine göre olur, sonucu haber verirsin.

Ben de pko luyum ve sizin gibi gecikmem olmuştu zamanında ve hamile değildim. 20 günlük gecikmede hamilelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum

Gecikme süresi çok fazla gebelik olsaydı çıkardı mutlaka ..geç döllenme bile olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ..ama yinede kan testi yaptırın tabi..hayırlısı olsun

Gecikme süresi çok fazla gebelik olsaydı çıkardı mutlaka ..geç döllenme bile olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum ..ama yinede kan testi yaptırın tabi..hayırlısı olsun
Arkadaşlar banada yardımcı olun lütfen. Ben martın 6 sında adet oldum. Doğum kontrol hapı başladım ama 2 tane içip bıraktım çünkü çok bulantı yaptı. Aradan 4 gün sonra yine kanama oldu yine başladım hapa bu sefer 3 tane kullanıp bıraktım. Şimdi ise adetim 10 gündür geçiyor. Gebelik yok ama neden böyle oldu çok merak ediyorum. Yarın doktora gidicem.

Back