Testi yaptıktan ne kadar süre sonra bu hale geldi bir de test markanız nedirsadece çok nadir gelen ve 2 saniye süren karın sancım var onun dışında hiçbir belirti yok. Adetim 2 gün gecikti ve ilk 5 dakikada fotoğraftaki gibi silik çıktı. Yarın kan vereceğim
Hayırlı olsun hangi markasadece çok nadir gelen ve 2 saniye süren karın sancım var onun dışında hiçbir belirti yok. Adetim 2 gün gecikti ve ilk 5 dakikada fotoğraftaki gibi silik çıktı. Yarın kan vereceğim
Kasım annelerine gelinsadece çok nadir gelen ve 2 saniye süren karın sancım var onun dışında hiçbir belirti yok. Adetim 2 gün gecikti ve ilk 5 dakikada fotoğraftaki gibi silik çıktı. Yarın kan vereceğim
Bence de varsadece çok nadir gelen ve 2 saniye süren karın sancım var onun dışında hiçbir belirti yok. Adetim 2 gün gecikti ve ilk 5 dakikada fotoğraftaki gibi silik çıktı. Yarın kan vereceğim
Testi yaptıktan ne kadar süre sonra bu hale geldi bir de test markanız nedir
Bence de varymtlamadan kaç gün geçmişti
Hayırlı olsun hangi marka
Freely markasadece çok nadir gelen ve 2 saniye süren karın sancım var onun dışında hiçbir belirti yok. Adetim 2 gün gecikti ve ilk 5 dakikada fotoğraftaki gibi silik çıktı. Yarın kan vereceğim
Hepimizin inşallahPozitif canımRabbim gönlüne göre versin
Başka marka deneyin garanti olsunFreely
Arti med aldım ama o da güvenilir değilmiş yarın kan vereceğimBaşka marka deneyin garanti olsun
Evet oda olmaz kan en iyisiArti med aldım ama o da güvenilir değilmiş yarın kan vereceğim
Artımedle de yaptım 1 dakika içerisinde 2. Çizgi çıktıEvet oda olmaz kan en iyisi
Yani ona da yalancı pozitif diyorlar o yüzden bilmiyorum inşallah vardırArtımedle de yaptım 1 dakika içerisinde 2. Çizgi çıktı
Yarına kadar sabredicem bakalımYani ona da yalancı pozitif diyorlar o yüzden bilmiyorum inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?