adetim 18 gün gecikti test negatif hamile olabilir miyim?lütfen yardım..

üzüldüm canım ama inş. en kısa zamanda olur rahim tersliğinin gebeliğe engel olmadığını biliyorum 5 ay daha çok az bir süre ben 3 sene korunmadım olmadı, sadece tiroit ilacı aldım sonra kendiliğinden oldu yani kafaya takılcak bir durum değil bence, çok stres yaparsan da olmaz doktorlar bile 2 seneden az sürede hamile kalınmamasını kısırlık olarak değerlendirmiyor.yumurtlama günlerini falan takip edersen,,onlar da önemli

inş canım benim herkese nasip olur inş bu güzel duygu en kısa zamanda kucagıma alırım stres yapmamaya çalısıcam artık elimden geldiği kadarıyla

slm arkadslar benim adetim 10 gün gecikti dün gece merak ettim test yaptım ama negatif cıktı ve ben hiç adetim 1gün gecikmedi yaklasık 5ay önce kurtaj oldum düşük yaptım ama bebek istıyom ve gunum çok gectı acaba test gece yaptım ondanmı cıkmadı cvp verirseniz sevinirim

Merhaba hemen konuya gireceğim ilk evliliğimden 2 çocuğum var 12 yaşında kızım 11 yaşında oğlum var ve aralarında 15 ay var süt koruyor diye birşey yok ben kızımı emziriyordum ve hamile kaldım o zamanlar psikolojim alt üst olmuştu ben nasıl yaparım diye kendi kendimi yedim bitirdim çok şükür iyiki doğurmuşum rabbim tüm evlatları korusun kollasın yani Diyeceğim süt korumuyor şimdi 2. Evliliğim ve birtane bebiş istiyoruz adetim 6 gün gecikti geçen gün test yaptım ve pozitif sonuç aldım inşallah hayırlı evlatlar getiririz dünyaya herşeyin hayırlısı ALLAH’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…