- Konu Sahibi ebruliebru
-
normalde hiç gecikme olmayınca şüphelendim, stres,sıkıntı yaşadım bu ay ama bunlardan da bu kadar gecikir mi bilmem, progestan hormon düzenleyici gibi bişey değil mi? evet süt koruyo da yine de insan acaba mı diyo tabiki doktora gitmek en iyisi.sağol canım yine de rahatladım biraz:)bi de şu hamileymişim gibi belirtiler olmasa..
mrb arkadaşlar,yeni üyeyim.10 aylık bebeğim var bu ay adetim 18 gün gecikti,normalde 28.günde gelirdi hemen.karnım ağrıdı ağrıdı şimdi ağrılarım da kalmadı.Akıntım kesilmişti adet olacakmışım gibi şimdi yeniden başladı hem de aynı hamileliğimdeki gibi kıvamda.idrarda gebelik testi yaptım (certain) negatif çıktı.yeniden gebelik için de çok erken daha emziriyorum.benimle aynı durumu yaşayan var mı?sizce hamile olabilir miyim?
Hemen bir kan testi yaptırmanı öneririm canım. Evdeki o testlere bence çok güvenme doğru sonuç vermeyebiliyorlar. Kan testi ile kesin sonuç alır ve ona göre doktoruna gidersin. Bebekte emzirdiğin için dikkat etmen gereken şeyler mutlaka vardır. Allah hayırlısını versin.
şükürki korktuğum başıma gelmedi.yarınki ilk işim gidip kan testi yaptırmak olacak diyordum ki azönce adetimin geldiğini gördüm :81: sanırım stresten bu kadar gecikti neyse oldum ya..önerin için çok teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın..inş hepimiz için hayırlısını versin...
gözün aydın canımm..Darısı isteyipte kavuşamayanların başına inşş
testi ne zaman yapmıştın, kan testi yaptır bide istersen canm evde yapılan testler gerçekten de bazen yanlış sonuç verebiliyor
inşallah.geç döllenme diye bir şey var sonuçta ama testler yanlış değilse 4 gün öncekinde çıkması gerekirdi bence.. inşallah hata vardır Allah herkesin gönlüne göre versin ne kadar zamandır istiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?