adetim 18 gün gecikti test negatif hamile olabilir miyim?lütfen yardım..

ebruliebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
25
2
36
Diğer
mrb arkadaşlar,yeni üyeyim.10 aylık bebeğim var bu ay adetim 18 gün gecikti,normalde 28.günde gelirdi hemen.karnım ağrıdı ağrıdı şimdi ağrılarım da kalmadı.Akıntım kesilmişti adet olacakmışım gibi şimdi yeniden başladı hem de aynı hamileliğimdeki gibi kıvamda.idrarda gebelik testi yaptım (certain) negatif çıktı.yeniden gebelik için de çok erken daha emziriyorum.benimle aynı durumu yaşayan var mı?sizce hamile olabilir miyim?

bu olay benim arkdaşımın da başına geldi beraber gitmiştik doktora onunda bebeği 8-9 aylıktı ozamanlar test negatif ama adet görmüodu...doktor ona progestan vermişti ve düzene girmişti birdaki ay...emzirdiğin için korkma bence doktor çünkü süt koruyor adet gecikmen normla demişti ben duydum bizzat :) eminim bir şey yok içini rahat tut doktora gitmende fayda var yinede

normalde hiç gecikme olmayınca şüphelendim, stres,sıkıntı yaşadım bu ay ama bunlardan da bu kadar gecikir mi bilmem, progestan hormon düzenleyici gibi bişey değil mi? evet süt koruyo da yine de insan acaba mı diyo tabiki doktora gitmek en iyisi.sağol canım yine de rahatladım biraz:)bi de şu hamileymişim gibi belirtiler olmasa..

inanki aynı şeyleri o da yaşadı hergün ağlardı ya hamileseysem belirtiler var diye progestan neden verdi bilmiyorum ama onu içtikten sonra düzeldiğini biliyorum...inş istediğin bişey yoktur bebeğin çok küçük çünkü

doğrudur ya herşeyin hayırlısı tabi de hem küçük hem de emiyo her yönden zor olucak Allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah yoktur sağol canm

arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapmıcam ama şunu belirtmek istiyoum,süt koruyor diye bişe yok
en yakınım yaşadı bizzat şahidim yani,süt koruyor diye dikkat etmemezlik yapmamanızı öneriyorum,nacizane... hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,bu arada bebeğinizide Allah bağışlasın...

bu arada progestan eğer gebelik varsa düşük olma ihtimaline karşın veriliyor yoksa da adetinizin sökülmesini sağlıyor...

Son düzenleme:
aslında doğru sütün korusa bile sadece yüzde elli koruduğunu duydum benim annem bile böyle kalmış zaten bu korku iyi bi ders oldu banada..amin canım çok teşekkürler...

Hemen bir kan testi yaptırmanı öneririm canım. Evdeki o testlere bence çok güvenme doğru sonuç vermeyebiliyorlar. Kan testi ile kesin sonuç alır ve ona göre doktoruna gidersin. Bebekte emzirdiğin için dikkat etmen gereken şeyler mutlaka vardır. Allah hayırlısını versin.

şükürki korktuğum başıma gelmedi.yarınki ilk işim gidip kan testi yaptırmak olacak diyordum ki azönce adetimin geldiğini gördüm :81: sanırım stresten bu kadar gecikti neyse oldum ya..önerin için çok teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın..inş hepimiz için hayırlısını versin...

Hadi gözün aydın

arkadaşlar ben yeni üye oldum adetim tam 20 günü geçti belirtiler hiisediyorum ama test yaptım sonuç negatif acaba böyle olan arkadaşlar var mı hamile olabilir miyim bazen agrı giriyo tam hasta oldum diyorum ama olmuyor da lütfen cevaparınızı beklıyorum arkadaslar

testi ne zaman yapmıştın, kan testi yaptır bide istersen canm evde yapılan testler gerçekten de bazen yanlış sonuç verebiliyor

testi ne zaman yapmıştın, kan testi yaptır bide istersen canm evde yapılan testler gerçekten de bazen yanlış sonuç verebiliyor

canım benim ilk adetım 6 gün geçtıkten sonra yapmıstım bır de son olarak 4 gün önce yaptım . inşallah dedııgn gıbıdır su bayramı da bekleyım sonra olmazsa hemen doktora gıdıcem. inş dedıgın gıbı testler yanlıs sonuc weriodur

inşallah.geç döllenme diye bir şey var sonuçta ama testler yanlış değilse 4 gün öncekinde çıkması gerekirdi bence.. inşallah hata vardır Allah herkesin gönlüne göre versin ne kadar zamandır istiyosunuz?

maalesef bu ayda hasta oldum canım yaklaşık 8 aydır korunmuyorum bir de benim rahmim ters ondan olmaz diye çok mu kafama takıyorum ne olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…