• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 11 gün gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
2
0
36
26
Merhaba hanımlar ben son adetim 5 mayıs 2020 hala olmadım 5 haziranda regl olmam lazımdı fakat 11 gün oldu bu gün daha olmadım 4. Günümde idrar testi yaptım negatif çıktı Bi daha da yapmadım 3 gündür de göğüs ve sırtım da agrı var adet olucakmışım gibi o yüzden test de yapmıyorum artı evim şehire uzak test alamıyorum eşimin işinden dolayı da çıkamıyoruz dışarıya başına gelen var mı yardımcı olun lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba hanımlar ben son adetim 5 mayıs 2020 hala olmadım 5 haziranda regl olmam lazımdı fakat 11 gün oldu bu gün daha olmadım 4. Günümde idrar testi yaptım negatif çıktı Bi daha da yapmadım 3 gündür de göğüs ve sırtım da agrı var adet olucakmışım gibi o yüzden test de yapmıyorum artı evim şehire uzak test alamıyorum eşimin işinden dolayı da çıkamıyoruz dışarıya başına gelen var mı yardımcı olun lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gec dollenme olabilir en iyisi bi saglik ocagina yada bir acile gidip kan testi vermen en sagliklisi olur cunku diger turlu insan ister istemez stres yapabiliyor

Sonuç ne olmuştu aynı durumdayım şuan (

Back