• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 11 gün gecikti, hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim bugün adetimin ikinci günü olması gerek ama hiçbirşey hissetmiyorum adet de olmadım adetten iki gün önce ilişki olmuştu sizce hamile olabilir miyim test için de erken olduğunu düşünüyorum

Sonucum belli oldu. 3 haftalık hamileyim. Haftaya tekrardan test yapılıp ultrasonda bakılacak. Folik asit verdi. Eşim çok sigara içiyor, evimizde büyük değil. Balkonda içiyor dumanı odaya geliyor veya içerken yanına çağırıyor, zaten benim bronşit gibi bir rahatsızlığım var, ben sadece maskeyle çıktım yanına, ilk 3 ay bebek üzerinde dış etmenlerin etkili olduğunu, ben içmesemde pasif içiçi olduğum için daha çok etkilendiğimi söyledim. Sonuçta pasif içiçi olmak daha kötü. Ben içmesin demiyorum ama benim yanımda içmesin veya içerken beni yanına çağırmasın, maske takıyorsam da lafını etmesin. 😂 Ben kendimi dumandan korumaya çalıştım, her ihtimale karşı. Süt, kuru meyve, meyve suyu filan aldım kendime. Evde meyvem vardı, onlar bitince başka meyveler de alırım. Bitkisel çay da tüketmiyorum öyle alışkanlığım yok. Kasık ağrısı, uyku, halsizlik, aşırı duygusallık, hiçbir şey yapmama isteği var 😔
Hadi gözün aydın. Kasık ağrısı ve aşırı uyku hali normal o Bende de hala geçmedi 12. Haftaya kadar devam ediyormuş sıkıntılı süreç artık daha fazla başlıyor herşey gönlünce olması dileğiyle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Hadi gözün aydın. Kasık ağrısı ve aşırı uyku hali normal o Bende de hala geçmedi 12. Haftaya kadar devam ediyormuş sıkıntılı süreç artık daha fazla başlıyor herşey gönlünce olması dileğiyle. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Amin, inşallah. Rabbim isteyen ve olmayanlara da nasip etsin inşallah. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.

Kızlar benim bugün adetimin ikinci günü olması gerek ama hiçbirşey hissetmiyorum adet de olmadım adetten iki gün önce ilişki olmuştu sizce hamile olabilir miyim test için de erken olduğunu düşünüyorum
Test için çok erken, beklemelisin. 2 hafta daha olmazdan test ve tahlil yaparsın.

Merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim 2 yıldır evliyim 39 yasındayım 6 aylık evliyken hamile kaldım ve 2 aylık olmadan düsük yaptım gelişmeyen Bı keseydı zaten bugun yazmamın sebebi 20 gun gectı adetim ve hala olmadım daha once hıc boyle olmazdı dun kan testi yaptım 1.20 bu sekilde adet olmayıp sonradan betası yukselen varmı aranızda acaba 🤲cok ıstıyorum anne olmayı heran Bı umut tasıyorum sımdı den tesekkur ederım.

Merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim 2 yıldır evliyim 39 yasındayım 6 aylık evliyken hamile kaldım ve 2 aylık olmadan düsük yaptım gelişmeyen Bı keseydı zaten bugun yazmamın sebebi 20 gun gectı adetim ve hala olmadım daha once hıc boyle olmazdı dun kan testi yaptım 1.20 bu sekilde adet olmayıp sonradan betası yukselen varmı aranızda acaba

Merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim 2 yıldır evliyim 39 yasındayım 6 aylık evliyken hamile kaldım ve 2 aylık olmadan düsük yaptım gelişmeyen Bı keseydı zaten bugun yazmamın sebebi 20 gun gectı adetim ve hala olmadım daha once hıc boyle olmazdı dun kan testi yaptım 1.20 bu sekilde adet olmayıp sonradan betası yukselen varmı aranızda acaba 🤲cok ıstıyorum anne olmayı heran Bı umut tasıyorum sımdı den tesekkur ederım.
Kan testiniz sonuca göre negatif gözüküyor. Ama dilerseniz bir kaç gün sonra yine yaptırabilirsiniz

Merhaba arkadaslar ben yeni üyeyim 2 yıldır evliyim 39 yasındayım 6 aylık evliyken hamile kaldım ve 2 aylık olmadan düsük yaptım gelişmeyen Bı keseydı zaten bugun yazmamın sebebi 20 gun gectı adetim ve hala olmadım daha once hıc boyle olmazdı dun kan testi yaptım 1.20 bu sekilde adet olmayıp sonradan betası yukselen varmı aranızda acaba
Adetin 20 gün gecikmesi çok normal bişey değildir bence. Acaba geç döllenme falan mı oldu yada baska bişey mi? Bence bi kadın doğuma görünün, herşey gönlünüze göre olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back