- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi Bortecineee
Beta isteyebilir doktorun onunla bir konus once o zamanYaa sabredemiyorum ama hemen öğrenmek istiyorum. Peki kendi doktoruma da gidersem tekrar thlil yaptırırlar mı bana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta isteyebilir doktorun onunla bir konus once o zamanYaa sabredemiyorum ama hemen öğrenmek istiyorum. Peki kendi doktoruma da gidersem tekrar thlil yaptırırlar mı bana?
Tmm iste bak olabilicek seyler ama cidden sadece olumlu dusunme olumsuzlugunuda dusun bnde silik cizgi cikti kan verdim olumsuzdu hatta su an iki kere denedim golge var emin olamiorum ustelik döngum 55.gunu ovu testi sayesindr sakin kaliorum insallah guzel hber alirsin ictenlikle diliyorum beklemek zor biliorum ama moralin yuksek olsun iki yönunude dusun sonra cok uzulmeAmin, çok teşekkür ederim iyi dileğin için. Olursa olur olmazsa nasip değilmiş düşüncesindeyim ama bat öncesi gördüğüm rüyalar, adet olmamam, sol kasığımda batma ve ağrı olması, aşırı duygusal olmam gibi durumlar da beni şüphelendiriyor açıkçası. Benim ablam da ilk iki gebeliğini silik çizgi ile öğrenmişti şimdi 2 tane sağlıklı evladı var çok şükür. O da bu sefer pozitif çıkacağını düşünüyor o yüzden evde de kendimi yoracak işler yapmamaya çalışıyorum birşey olmasın diye.
Kime yazmışım pardon. Gönderebilirmisiniz kime yazdığımıKusura bakmayın da testi benimki gibi silik çıkam bir bayana pozitif yazmışsımız bana negatif yazmışsınız. Anlayamadım onunki de çok silik??? Onunda negatif olması lazım o zaman.
Kime yazmışım pardon. Gönderebilirmisiniz kime yazdığımı
siz o teste iyice baktınız mı ayrıca kan testi yaptırmış ve değer çok düşük var gibi gözüküyor demişim. Sizinkiler negatif ama neyse yarın doktor size doğruyu söyler
Kendi ağzınızla diyorsunuz 4 gün varmış, asıl onun ümitlenmemesi gerek, adette olabilir yani??? Adetten 4 gün önce çok silik çıkması gayet normal belki kimyasal belki de adet olacak. 4 gün gecikmemiş bu arada 4 gün önce. Ayrıca ben diyorum ki ben 4 gün gecikme varken test yaptım negatifti o testten 1 jafta sonra silik çizgi çıktı diyorum??? Ve 11gün gecikme var diyorum???Ve o kişinin adetime daha 4 gün varmış bilmem anlatabildimmi
O bayan kan testi vermiş ve kan testine görede değeri düşük olmasına rağmen gebelik var gözükmüş ama daha regli tarihi geçmemiş. Ona istinaden yazdım adeti bekleyin ve testi tekrarlayın diye. 11 gün geçen testte en azından daha belirgin çıkardı. Ben doktor değilim teste göre negatif dedim ve sizede kan testi yaptırın dedim. İdrar testlerinde ısrarla siz çizgi görmeye devam edin yarın doktora gideceksiniz neden olsa o size en doğru bilgiyi verecektir. Ve o bayanın test çizgisi size göre daha belirgin. Ayrıca siz kimsayal gebelik için onun için bahsederken sizinde kimyasal olabilir unutmayın. Bir teste çizgi yok 11 gün geçikme var diğer teste kan testi bile ortada gebelik var gibi ve adet bile geçikmemiş. Sormuşsunuz bizde testler negatif gözüküyor dedik. Niye sinirleniyorsunuz onu anlamıyorum var mı diyip ümitlendirelim mi sizi. Pozitif hanfendi testler hamilemisiniz dememizi mi beklediniz. Yarın size doktor en doğru cvbı verecektir iyi gecelerKendi ağzınızla diyorsunuz 4 gün varmış, asıl onun ümitlenmemesi gerek, adette olabilir yani??? Adetten 4 gün önce çok silik çıkması gayet normal belki kimyasal belki de adet olacak. 4 gün gecikmemiş bu arada 4 gün önce. Ayrıca ben diyorum ki ben 4 gün gecikme varken test yaptım negatifti o testten 1 jafta sonra silik çizgi çıktı diyorum??? Ve 11gün gecikme var diyorum???
Bu benim adet günü testim silik çizgi baO bayan kan testi vermiş ve kan testine görede değeri düşük olmasına rağmen gebelik var gözükmüş ama daha regli tarihi geçmemiş. Ona istinaden yazdım adeti bekleyin ve testi tekrarlayın diye. 11 gün geçen testte en azından daha belirgin çıkardı. Ben doktor değilim teste göre negatif dedim ve sizede kan testi yaptırın dedim. İdrar testlerinde ısrarla siz çizgi görmeye devam edin yarın doktora gideceksiniz neden olsa o size en doğru bilgiyi verecektir. Ve o bayanın test çizgisi size göre daha belirgin. Ayrıca siz kimsayal gebelik için onun için bahsederken sizinde kimyasal olabilir unutmayın. Bir teste çizgi yok 11 gün geçikme var diğer teste kan testi bile ortada gebelik var gibi ve adet bile geçikmemiş. Sormuşsunuz bizde testler negatif gözüküyor dedik. Niye sinirleniyorsunuz onu anlamıyorum var mı diyip ümitlendirelim mi sizi. Pozitif hanfendi testler hamilemisiniz dememizi mi beklediniz. Yarın size doktor en doğru cvbı verecektir iyi geceler
Evet merakla bekliyoruz kan testi yaptırdınız mı. Sonucu yazında bizde birdaha böyle testler görünce insanları yanıltmayalımKendi ağzınızla diyorsunuz 4 gün varmış, asıl onun ümitlenmemesi gerek, adette olabilir yani??? Adetten 4 gün önce çok silik çıkması gayet normal belki kimyasal belki de adet olacak. 4 gün gecikmemiş bu arada 4 gün önce. Ayrıca ben diyorum ki ben 4 gün gecikme varken test yaptım negatifti o testten 1 jafta sonra silik çizgi çıktı diyorum??? Ve 11gün gecikme var diyorum???
Bu benim adet günü testim silik çizgi ba
Evet merakla bekliyoruz kan testi yaptırdınız mı. Sonucu yazında bizde birdaha böyle testler görünce insanları yanıltmayalım
Normal test alacaktım birde eczaneler kapalıymış 15 temmuz olduğu için. Yarın sabahı iple çekiyorum. Rüyalarıma bile girer oldu. Negatifse de pozitifse de öğrenmek istiyorum artık.Bu benim adet günü testim silik çizgi ba
Evet merakla bekliyoruz kan testi yaptırdınız mı. Sonucu yazında bizde birdaha böyle testler görünce insanları yanıltmayalım
Kan tahlilimi verdim bugün ama az önce tekrar idrar testi yaptım. Bu sefer çizgim daha net çıktıEvet görünüyor 2. Çizgi, kimyasal gebelikte olabilir. Adetleriniz cok düzenli değil sanırım geç döllenmede olmuş olabilir. Bence bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın sonra kan testi verin, inşallah gönlünüze göre olur
Hanımefendi tahlili yaptırdım 20 dk önce 5 dk önce testimi yaptım ve çıkan sonucu size atıyorum.Bu benim adet günü testim silik çizgi ba
Bugün tahlilimi yaptırdım sonucu yarın alacağım. Evde de test yaptım az önce test koyulaşmaya başladıTmm iste bak olabilicek seyler ama cidden sadece olumlu dusunme olumsuzlugunuda dusun bnde silik cizgi cikti kan verdim olumsuzdu hatta su an iki kere denedim golge var emin olamiorum ustelik döngum 55.gunu ovu testi sayesindr sakin kaliorum insallah guzel hber alirsin ictenlikle diliyorum beklemek zor biliorum ama moralin yuksek olsun iki yönunude dusun sonra cok uzulme
Masallah size bn demistim bebis die cok sewindim bugun bnde kan verdim umutsuzum ama sen bu attiginla kndim kadar mutlu oldum ts ederim uzulmen gereken bi gunde cok mutlu oldum ❤Bugün tahlilimi yaptırdım sonucu yarın alacağım. Evde de test yaptım az önce test koyulaşmaya başladı
Üzülme, inşallah senin testinde pozitif çıkar. Ama negatif çıkarsa da üzülme, dünyanın sonu değil ya, öteki ay bir daha denersin. Ben 1 gün soğan suyu içtim, 2 - 3 gün çörekotlu yoğurt yedim Arkadaşıma doktoru taze sıkılmış nar suyu, üzüm çekirdeği yağı, çörekotu yağı önermiş.Masallah size bn demistim bebis die cok sewindim bugun bnde kan verdim umutsuzum ama sen bu attiginla kndim kadar mutlu oldum ts ederim uzulmen gereken bi gunde cok mutlu oldum ❤
Yarın öğlen alırsın dedilerHadi gözün aydın:) gayet net bi çizgi. Kan sonucunu ne zaman alıcaksın onuda yaz.
Aklımdaydın haberini bekliyordum, kan sonucunuda bildir bana:) testte kabak gibi çıkmış kanda da cıkacaktır tabiki :) hadi gözün aydın cok sevindimYarın öğlen alırsın dediler