• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 11 gün gecikti, hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin, çok teşekkür ederim iyi dileğin için. Olursa olur olmazsa nasip değilmiş düşüncesindeyim ama bat öncesi gördüğüm rüyalar, adet olmamam, sol kasığımda batma ve ağrı olması, aşırı duygusal olmam gibi durumlar da beni şüphelendiriyor açıkçası. Benim ablam da ilk iki gebeliğini silik çizgi ile öğrenmişti şimdi 2 tane sağlıklı evladı var çok şükür. O da bu sefer pozitif çıkacağını düşünüyor o yüzden evde de kendimi yoracak işler yapmamaya çalışıyorum birşey olmasın diye. 🙈😊😂
Tmm iste bak olabilicek seyler ama cidden sadece olumlu dusunme olumsuzlugunuda dusun bnde silik cizgi cikti kan verdim olumsuzdu hatta su an iki kere denedim golge var emin olamiorum ustelik döngum 55.gunu ovu testi sayesindr sakin kaliorum insallah guzel hber alirsin ictenlikle diliyorum beklemek zor biliorum ama moralin yuksek olsun iki yönunude dusun sonra cok uzulme 😇🤲

Kusura bakmayın da testi benimki gibi silik çıkam bir bayana pozitif yazmışsımız bana negatif yazmışsınız. Anlayamadım onunki de çok silik??? Onunda negatif olması lazım o zaman.
Kime yazmışım pardon. Gönderebilirmisiniz kime yazdığımı

Eklentiler

• Screenshot_20200714_224443.jpg
    Screenshot_20200714_224443.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 83
Ve o kişinin adetime daha 4 gün varmış bilmem anlatabildimmi

Ve o kişinin adetime daha 4 gün varmış bilmem anlatabildimmi
Kendi ağzınızla diyorsunuz 4 gün varmış, asıl onun ümitlenmemesi gerek, adette olabilir yani??? Adetten 4 gün önce çok silik çıkması gayet normal belki kimyasal belki de adet olacak. 4 gün gecikmemiş bu arada 4 gün önce. Ayrıca ben diyorum ki ben 4 gün gecikme varken test yaptım negatifti o testten 1 jafta sonra silik çizgi çıktı diyorum??? Ve 11gün gecikme var diyorum???

Kendi ağzınızla diyorsunuz 4 gün varmış, asıl onun ümitlenmemesi gerek, adette olabilir yani??? Adetten 4 gün önce çok silik çıkması gayet normal belki kimyasal belki de adet olacak. 4 gün gecikmemiş bu arada 4 gün önce. Ayrıca ben diyorum ki ben 4 gün gecikme varken test yaptım negatifti o testten 1 jafta sonra silik çizgi çıktı diyorum??? Ve 11gün gecikme var diyorum???
O bayan kan testi vermiş ve kan testine görede değeri düşük olmasına rağmen gebelik var gözükmüş ama daha regli tarihi geçmemiş. Ona istinaden yazdım adeti bekleyin ve testi tekrarlayın diye. 11 gün geçen testte en azından daha belirgin çıkardı. Ben doktor değilim teste göre negatif dedim ve sizede kan testi yaptırın dedim. İdrar testlerinde ısrarla siz çizgi görmeye devam edin yarın doktora gideceksiniz neden olsa o size en doğru bilgiyi verecektir. Ve o bayanın test çizgisi size göre daha belirgin. Ayrıca siz kimsayal gebelik için onun için bahsederken sizinde kimyasal olabilir unutmayın. Bir teste çizgi yok 11 gün geçikme var diğer teste kan testi bile ortada gebelik var gibi ve adet bile geçikmemiş. Sormuşsunuz bizde testler negatif gözüküyor dedik. Niye sinirleniyorsunuz onu anlamıyorum var mı diyip ümitlendirelim mi sizi. Pozitif hanfendi testler hamilemisiniz dememizi mi beklediniz. Yarın size doktor en doğru cvbı verecektir iyi geceler

O bayan kan testi vermiş ve kan testine görede değeri düşük olmasına rağmen gebelik var gözükmüş ama daha regli tarihi geçmemiş. Ona istinaden yazdım adeti bekleyin ve testi tekrarlayın diye. 11 gün geçen testte en azından daha belirgin çıkardı. Ben doktor değilim teste göre negatif dedim ve sizede kan testi yaptırın dedim. İdrar testlerinde ısrarla siz çizgi görmeye devam edin yarın doktora gideceksiniz neden olsa o size en doğru bilgiyi verecektir. Ve o bayanın test çizgisi size göre daha belirgin. Ayrıca siz kimsayal gebelik için onun için bahsederken sizinde kimyasal olabilir unutmayın. Bir teste çizgi yok 11 gün geçikme var diğer teste kan testi bile ortada gebelik var gibi ve adet bile geçikmemiş. Sormuşsunuz bizde testler negatif gözüküyor dedik. Niye sinirleniyorsunuz onu anlamıyorum var mı diyip ümitlendirelim mi sizi. Pozitif hanfendi testler hamilemisiniz dememizi mi beklediniz. Yarın size doktor en doğru cvbı verecektir iyi geceler
Bu benim adet günü testim silik çizgi ba
Evet merakla bekliyoruz kan testi yaptırdınız mı. Sonucu yazında bizde birdaha böyle testler görünce insanları yanıltmayalım

Eklentiler

• IMG_20200605_162048.jpg
    IMG_20200605_162048.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 72
Ben bu bayanı hala bekliyorum dün hızını alalmış pozitif olan bayana bile negatif yazmış. Şuan merak ediyorum kendisinin sonucunu

Eşim perşembe git bir gün daha bekle dedi. Yarın gideceğim. Bana kalsa hemen özele gidip sonucu almak istiyorum ama tahliller çok pahalı.

Evet merakla bekliyoruz kan testi yaptırdınız mı. Sonucu yazında bizde birdaha böyle testler görünce insanları yanıltmayalım

Normal test alacaktım birde eczaneler kapalıymış 15 temmuz olduğu için. Yarın sabahı iple çekiyorum. Rüyalarıma bile girer oldu. Negatifse de pozitifse de öğrenmek istiyorum artık.

Evet görünüyor 2. Çizgi, kimyasal gebelikte olabilir. Adetleriniz cok düzenli değil sanırım geç döllenmede olmuş olabilir. Bence bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın sonra kan testi verin, inşallah gönlünüze göre olur
Kan tahlilimi verdim bugün ama az önce tekrar idrar testi yaptım. Bu sefer çizgim daha net çıktı🙈😊😊😊

Hanımefendi tahlili yaptırdım 20 dk önce 5 dk önce testimi yaptım ve çıkan sonucu size atıyorum. 😊

Eklentiler

• IMG_20200716_092003.jpg
    IMG_20200716_092003.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 74
Tmm iste bak olabilicek seyler ama cidden sadece olumlu dusunme olumsuzlugunuda dusun bnde silik cizgi cikti kan verdim olumsuzdu hatta su an iki kere denedim golge var emin olamiorum ustelik döngum 55.gunu ovu testi sayesindr sakin kaliorum insallah guzel hber alirsin ictenlikle diliyorum beklemek zor biliorum ama moralin yuksek olsun iki yönunude dusun sonra cok uzulme 😇🤲
Bugün tahlilimi yaptırdım sonucu yarın alacağım. Evde de test yaptım az önce test koyulaşmaya başladı 🙈

Eklentiler

• IMG_20200716_092003.jpg
    IMG_20200716_092003.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 60
Bugün tahlilimi yaptırdım sonucu yarın alacağım. Evde de test yaptım az önce test koyulaşmaya başladı 🙈
Masallah size bn demistim bebis die cok sewindim bugun bnde kan verdim umutsuzum ama sen bu attiginla kndim kadar mutlu oldum ts ederim uzulmen gereken bi gunde cok mutlu oldum 😍🤲

Masallah size bn demistim bebis die cok sewindim bugun bnde kan verdim umutsuzum ama sen bu attiginla kndim kadar mutlu oldum ts ederim uzulmen gereken bi gunde cok mutlu oldum 😍🤲
Üzülme, inşallah senin testinde pozitif çıkar. Ama negatif çıkarsa da üzülme, dünyanın sonu değil ya, öteki ay bir daha denersin. Ben 1 gün soğan suyu içtim, 2 - 3 gün çörekotlu yoğurt yedim 😂 Arkadaşıma doktoru taze sıkılmış nar suyu, üzüm çekirdeği yağı, çörekotu yağı önermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back