- Konu Sahibi Bortecineee
-
Yorum gelmeyince ben de yeniden açtım.Kaç yere konuyu açmışsınız
Var, diğer üyelerden de gören var ayrıca arkadaşımla da baktık ona da attım görüntüyü o da çok silik ama var dedi. Siyah beyaz yaptığımda daha çok belli.Yanlız bu testler negatif silik olarak bile çizgi yokki
Yanlız bu testler negatif silik olarak bile çizgi yokki
12 gün geçti. Ablamında ilk iki hamileliğindr testleri böyle çıkmıştı ama hamileydi. Neyse ben yarın gideceğim zaten doktora tekrar.Kaç gün geçti adetiniz bu testler negatif üzgünüm. Gidip kan verin yada bugun yine tekrarlayın testi
Kusura bakmayın da testi benimki gibi silik çıkam bir bayana pozitif yazmışsımız bana negatif yazmışsınız. Anlayamadım onunki de çok silik??? Onunda negatif olması lazım o zaman.Kaç gün geçti adetiniz bu testler negatif üzgünüm. Gidip kan verin yada bugun yine tekrarlayın testi
Yarın doktora gideceğim, umarım pozitiftir.Bu testler negatif bence de. 11-12 gun gecince gec dollenme bile olsa cok daha belirgin cikmaliydi testler
Adet günunde yada adetten 1 gün önce gec yumurtlama olmus olabilir bu yuzden 12 gunluk gecikmeye bu silik cizgi kabul edilebilir diye dusunuyor bence gebelik var biran evvel kan testi yaptrın insallah hamilesinizdrÇok silik
İki günde bir bazen her gün ilişkimiz oluyor, 2 haftada veya haftada 1 defa ilişkiye giren biri değiliz. Hatta adet olacağım günlerde de ilişkimiz oldu. Geç döllenme olabilşr diye düşünüyorum ben de. Sol kasığımda batmalar ve hafif sızlamalar var. Yarın gideceğim hem vajinal ultrasonda bakar hem de kan tahlili yapar doktorum bakalımAdet günunde yada adetten 1 gün önce gec yumurtlama olmus olabilir bu yuzden 12 gunluk gecikmeye bu silik cizgi kabul edilebilir diye dusunuyor bence gebelik var biran evvel kan testi yaptrın insallah hamilesinizdr
Olabilir ben gecen ay gec yumurtladim ve regl 13 gün sonra geldi eger spermle bulussaydı yumurta seninki gibi silik cizgiyle ogreniyor olcaktım ondan 12 gun gecti diye illaki kopkoyu olması gerekmez insallah guzel bir kan degeriyle netlestirisn sonucunuİki günde bir bazen her gün ilişkimiz oluyor, 2 haftada veya haftada 1 defa ilişkiye giren biri değiliz. Hatta adet olacağım günlerde de ilişkimiz oldu. Geç döllenme olabilşr diye düşünüyorum ben de. Sol kasığımda batmalar ve hafif sızlamalar var. Yarın gideceğim hem vajinal ultrasonda bakar hem de kan tahlili yapar doktorum bakalımRüyamda doktoruma gitmişim ama sonucu öğrenemiyordum işi çıkmıştı rüyalarıma bile girmeye başladı. Geçen haftalarda da rüyamda hep hamileydim.
İnşallah.Olabilir ben gecen ay gec yumurtladim ve regl 13 gün sonra geldi eger spermle bulussaydı yumurta seninki gibi silik cizgiyle ogreniyor olcaktım ondan 12 gun gecti diye illaki kopkoyu olması gerekmez insallah guzel bir kan degeriyle netlestirisn sonucunu
Amin, çok teşekkür ederim iyi dileğin için. Olursa olur olmazsa nasip değilmiş düşüncesindeyim ama bat öncesi gördüğüm rüyalar, adet olmamam, sol kasığımda batma ve ağrı olması, aşırı duygusal olmam gibi durumlar da beni şüphelendiriyor açıkçası. Benim ablam da ilk iki gebeliğini silik çizgi ile öğrenmişti şimdi 2 tane sağlıklı evladı var çok şükür. O da bu sefer pozitif çıkacağını düşünüyor o yüzden evde de kendimi yoracak işler yapmamaya çalışıyorum birşey olmasın diye.Canim cok gecmis olsun ve ewt cizgileri bende goruyorum gayet pozitif ama her ihtimale hazirla kendini. Insallah guzel sonuc alirsin .
Bu arada kiz kardesim 2 ay boyunce gebelik testi yapmis hep bole silik cikmis bide adet olmus o ay normal adet hic bisey cikmamis doktora gidip kan veriyo ve 2 aylik gebe cikio masallah yigenim 4 yasinda su an.
Ayni sekilde komsum var gebelik testi , kan ultrasynla hic bisekilde bebek gozukmuyo adet oluyo her ay ve 3 ay gebeligini soluyolar cok nadirde olsa olabilen seylermis bi cok örnek var bu sekilde. Olmaz die bisi yok dedigim gibi her ihtimali dusun kndini uzme rabbim insallah saglikli hayirli evlat nasip eder isteyen herkeze.
Insallah canım benimde bu ay gelmeyecek olan bat 30 temmz insallah güzel haberler alalımİnşallah.Yarın haber vereceğim, çok umutlanmak da istemiyorum üzülmemek için ama bu sefer farklıymış gibi hissediyorum. İnşallah önümüzdeki ay sende mutlu haberler alırsın
İnşallah, çok heyecanlıyım yarını iple çekiyorumInsallah canım benimde bu ay gelmeyecek olan bat 30 temmz insallah güzel haberler alalım
Eşim özele değil aile hekimine veya devlete randevu alsaydın ya diyor. Kan tahlili vs özrldrn 250 tl ye çıkamazsın vs diyor ama geçen gittiğşmde 105 tl verdim sadece tahlil ve muayeneye.Insallah canım benimde bu ay gelmeyecek olan bat 30 temmz insallah güzel haberler alalım
Aile hekimine gideblrsn o kadar para verme canım ozelde o fiyatlar konusuluyorEşim özele değil aile hekimine veya devlete randevu alsaydın ya diyor. Kan tahlili vs özrldrn 250 tl ye çıkamazsın vs diyor ama geçen gittiğşmde 105 tl verdim sadece tahlil ve muayeneye.Hemen öğrenmek varken beklemek.
Yaa sabredemiyorum ama hemen öğrenmek istiyorum. Peki kendi doktoruma da gidersem tekrar thlil yaptırırlar mı bana?Aile hekimine gideblrsn o kadar para verme canım ozelde o fiyatlar konusuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?