Adetim 10 gün gecikti ama gebelik testi negatiff yardımm basina gelen var mi

Merhaba regl oldunuz mu acaba
Regl oldum mu olmadim mi ben de anlamadim, önce bi leke gördüm oluyorum dedim sonra ped taktim pede gelmedi sildikce kahvemsi leke geliyo dun kekik cayi ictim soker diye bazilarini 3 4 saatte söküyomus bende ise yaramadi ara ara pede bakiyorum bisey yok, gittim kan verdim yarin cikicak

Hadi hayirlisiyla pozitif sonuc cikar insallah

Merhabalar benimde adetim 12 gün gecikti ve adet günüme 10-14 gün kala açık pembe renk ve kahve rengi lekelenme yaşadım. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Doktora da gitmiştim 1-2 ay önce kist , miyom hiç bir şey görmedi çok temiz demişti. Acaba gebelik yok mu ? Varsa da idrara geçmemiş olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Geç döllenme olsa bile regl gecikmesinde 12 gün sonra çıkması gerekiyordu. Yaşadığın lekelenme ise yumurtlama zamanına denk gelmiş umarım o günleri değerlendirmişsindir. Pazartesi günü sağlık ocağında test ver duruma göre doktora gitmelisin tekrar farklı bir sorun olabilir, sorun yoksa da adet sökücü verir.

Doktora gittiğimde kist falan görmemişti. İlk defa böyle bir lekelenme ve gecikme yaşadım. Bende anlam veremedim. Belki kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…