Merhaba bende sizinle ayni durumdayim benim 6 . Günüm gecikmede sadece arada bir kasik agrisi oluyor hafif bir sekilde baskada bir belirti yok 3. Gün kaset test yaptim negatif sizin durum nasil olduKızlar normalde gecikme olmaz ama 10 gun oldu bugun tam gecikti hala olamiyorum ilac icmekte istemiyorum varsa zarari olur diye ovulasyonda yaptim az once gebelik testide ikiside negatif heran adet olucak gibiyim ama olamiyorum sizce gebelik var midir basina gelen oldumu keske hamile olsam.ama.hic ümidim kalmadi..
Benimde yaklasik adet tarihinden 3 4 gun once sol kasik agrisi vardi bazen adet olucak gibi agri oluyo bazende hic hissetmyorum bile ama bilmiyorum demekki bu normal bi gecikme gebelik olsa cikardi heralde ilk defa basima geliyor normalde gununu aksatmazdıMerhaba bende sizinle ayni durumdayim benim 6 . Günüm gecikmede sadece arada bir kasik agrisi oluyor hafif bir sekilde baskada bir belirti yok 3. Gün kaset test yaptim negatif sizin durum nasil oldu
Benimde en fazla yada 2 gun oynar mutlaka zamaninda oluyorum forumda cok böyle durumlar okudum acaba sicaklardan olan bisey mi bendede arada olan kasik agrisi disinda bir belirti yokBenimde yaklasik adet tarihinden 3 4 gun once sol kasik agrisi vardi bazen adet olucak gibi agri oluyo bazende hic hissetmyorum bile ama bilmiyorum demekki bu normal bi gecikme gebelik olsa cikardi heralde ilk defa basima geliyor normalde gununu aksatmazdı
Ben 5.gün gecikmede artık dayanamadım test yaptım pozitif çıktı, bekleme sebebim de belki psikolojiktir diye takmamıştım, hiç gecikme yaşamazdım.
Daha öncesinde hiç doktora gittin mi? Doktorlar 10 günlük gecikmeyi normal karşılıyor.
Kist olabilir veya farklı bir sorun.
Sonuç negatif olsa bile üzülme lütfen
Önümüzdeki ayı değerlendir Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip peki zizin o gecikme zamaninda belirtiniz varmiydi
*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.Sizin o gecikme zamaninda herhangi bir gebelik belirtisi varmiydi
Aminnn... sizinde bebeginiz insallah aslikli sihatli bir sekilde kucaginizada alirsiniz bizede dua edin . Aynen dediginiz gibi test yapsak ayri stres yapmasak ayri stres oluyor herturlusu bize stres yani*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.
* Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
* Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum.
*Çok fazla yemek ( bu belki tatilde olduğum için açık hava rahatlığından da olabilir) sürekli ağzım dolu olsun istiyordum.
*5. Gün gecikme sabahı kusma, halsizlik vardı.
Ben hiç test yapmamıştım daha öncesinde kendimi üzmemek adına dayanmıştım, 5. gün 10 saniye bile dolmadan pozitif gördüm. Kan testini o akşam verdim 1106 ile öğrendim 4 gün sonra tekrar verdim 3000leri geçmişti. Keseyi gördük fakat henüz bebek ortada yok. Bu süreçte o kadar okuyorum ki ya olmazsa ya bende tutunmazsa diye kendimi yıprattım. Keşke biraz daha bekleyip geç gitseydim doktora diyorum.
Sanırım bu süreçte her türlü stresi yaşayacağız. Rabbim hepimize doğru zamanda bu duygulardan nasip etsin. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
Benimde bu ay gecikmişti 9 gün. Bu ay anladığım kadarıyla çoğu kişide gecikme olmuş mevsim geçişi etkiliyor sanırım. Doktora gitmek için randevu aldım. Tam doktora gidicem regl oldum:)Kızlar normalde gecikme olmaz ama 10 gun oldu bugun tam gecikti hala olamiyorum ilac icmekte istemiyorum varsa zarari olur diye ovulasyonda yaptim az once gebelik testide ikiside negatif heran adet olucak gibiyim ama olamiyorum sizce gebelik var midir basina gelen oldumu keske hamile olsam.ama.hic ümidim kalmadi..
Ben 5.gün gecikmede artık dayanamadım test yaptım pozitif çıktı, bekleme sebebim de belki psikolojiktir diye takmamıştım, hiç gecikme yaşamazdım.
Daha öncesinde hiç doktora gittin mi? Doktorlar 10 günlük gecikmeyi normal karşılıyor.
Kist olabilir veya farklı bir sorun.
Sonuç negatif olsa bile üzülme lütfen
Önümüzdeki ayı değerlendir Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.
Benimde bu ay gecikmişti 9 gün. Bu ay anladığım kadarıyla çoğu kişide gecikme olmuş mevsim geçişi etkiliyor sanırım. Doktora gitmek için randevu aldım. Tam doktora gidicem regl oldum:)
Kızlae sabah adet oldum cok uzuldum testler negatif ciksasa heveslenmistim.Benimde yaklasik adet tarihinden 3 4 gun once sol kasik agrisi vardi bazen adet olucak gibi agri oluyo bazende hic hissetmyorum bile ama bilmiyorum demekki bu normal bi gecikme gebelik olsa cikardi heralde ilk defa basima geliyor normalde gununu aksatmazdı
Kusma haric hepsi vardi, ayriyeten yanlara vuran bel ağrısı vardi ve basimi yastiktan kaldıramıyorum*Regl olmadan önce göğüslerime dokunduğumda sızlama sürekli değil ara ara oluyordu.
* Şeffaf kokusuz su gibi akıntı.
* Yerden herhangi bir eşya alıp kaldırmak istediğimde hafif bile olsa kasıklarımda batma hissediyordum.
*Çok fazla yemek ( bu belki tatilde olduğum için açık hava rahatlığından da olabilir) sürekli ağzım dolu olsun istiyordum.
*5. Gün gecikme sabahı kusma, halsizlik vardı.
Ben hiç test yapmamıştım daha öncesinde kendimi üzmemek adına dayanmıştım, 5. gün 10 saniye bile dolmadan pozitif gördüm. Kan testini o akşam verdim 1106 ile öğrendim 4 gün sonra tekrar verdim 3000leri geçmişti. Keseyi gördük fakat henüz bebek ortada yok. Bu süreçte o kadar okuyorum ki ya olmazsa ya bende tutunmazsa diye kendimi yıprattım. Keşke biraz daha bekleyip geç gitseydim doktora diyorum.
Sanırım bu süreçte her türlü stresi yaşayacağız. Rabbim hepimize doğru zamanda bu duygulardan nasip etsin. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın
Kusma, halsizlik sadece 1 gün sürdü ve uyku bende de var .9, 10 saat uyuyorum şu anda hiç uyumamış gibiyim. Peki gecikme var mı? Test yaptın mı?Kusma haric hepsi vardi, ayriyeten yanlara vuran bel ağrısı vardi ve basimi yastiktan kaldıramıyorum
Aslinda soyle olduKusma, halsizlik sadece 1 gün sürdü ve uyku bende de var .9, 10 saat uyuyorum şu anda hiç uyumamış gibiyim. Peki gecikme var mı? Test yaptın mı?
Bir kaç gün daha bekle olmazsan sağlık ocağında kan testi ver geç döllenme olabilir.Aslinda soyle oldu
Temmuz da bat 29 temmuzdu 16sinda lekelenmelerim oldu aralikli 18 inde vs oldu bazen sabah bazen aksam 26 temmuza kadar sürdü ilk defa 13 gun onceden lekelenmelerim oldu. Bu aralardada yumurtlama kanamasi olabileceğini düşündügüm icin iliskimiz oldu. Ağustosta da hesaplarima göre 16-19 agustos gözüküyordu ama olmadi ,bu arada bolca seffaf akinti arada beyaz akinti kasık batmalari gaz kabizlik siskinlik bel agrisi yanlara vuracak sekilde oldu hep suan hic bisey yok ve yine arada iliskiler oldu
Testler yaptim negatif çıktı
26 temmuzda bitti diye 26 agustosa kadar bekliycem insallah vardir ne olur benkm icin dua edin sağlıkla alalim.kucagimizABir kaç gün daha bekle olmazsan sağlık ocağında kan testi ver geç döllenme olabilir.
İnşallah tez vakitte pozitif görürsünüz
Her an dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sevgi hasretinden mahrum etmesin.26 temmuzda bitti diye 26 agustosa kadar bekliycem insallah vardir ne olur benkm icin dua edin sağlıkla alalim.kucagimizA
Amiin inşallah, sizde inşallah görürsünüz hi an once meleğinizi kalp atışını vs , sagsalim alirsiniz kucaginizaHer an dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sevgi hasretinden mahrum etmesin.
Bende ay sonuna kadar bekleyeceğim kese de bebek gözükmedi, her aklıma geldiğinde hayırlısı deyip dua ediyorum.
Kahverengimsi akıntı geldi adet olcam sanirimHer an dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, bu sevgi hasretinden mahrum etmesin.
Bende ay sonuna kadar bekleyeceğim kese de bebek gözükmedi, her aklıma geldiğinde hayırlısı deyip dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?