- 3 Mayıs 2024
- 168
- 35
- 13
- 28
- Konu Sahibi lokumnazli
-
İdrar testi yaptıysanız ve geç döllenmeyse çıkmaya bilirAslında adete 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım ne bi kasık ağrım ne başka bişey. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var ve sarı şeffaf akıntım var. Hamilelik olabilir mi sizce yine de erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Yeni bir test alın yada kan testi verin sağlık ocağınaAslında adete 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım ne bi kasık ağrım ne başka bişey. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var ve sarı şeffaf akıntım var. Hamilelik olabilir mi sizce yine de erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Geç döllenme olamaz ovulasyon takibi yaptım adet imin 16. Günü yumurtlama oldu bugün 30.gün olduİdrar testi yaptıysanız ve geç döllenmeyse çıkmaya bilir
Hımm anladım bilemiyorum a zamaGeç döllenme olamaz ovulasyon takibi yaptım adet imin 16. Günü yumurtlama oldu bugün 30.gün oldu
Bir iki gün daha bekleyin kan. Testi verin o.zaman yani yine siz bilirsinizGeç döllenme olamaz ovulasyon takibi yaptım adet imin 16. Günü yumurtlama oldu bugün 30.gün oldu
Kaset test yapsam çıkar mı sizceHımm anladım bilemiyorum a zama
Bir iki gün daha bekleyin kan. Testi verin o.zaman yani yine siz bilirsinikas
Sabah ilk idrar en iyi sonuç veriyormuş gününüz gectimi peki küçük kaset testler adet gecikince hamileysen çıkarKaset test yapsam çıkar mı sizce
Deneyim yarın da olmazsamElinizde kaset test varsa yapın söylediğiniz şeylerden hamilesin ya da hamile değilsin denilmesi zor varsa yapın belki silik çıkar
Yarın deneyeceğim adet olmazsamSabah ilk idrar en iyi sonuç veriyormuş gününüz gectimi peki küçük kaset testler adet gecikince hamileysen çıkar
Canım aynıyız benimde 16.günü yumurtlama oldu 2 gün geciktim adetten önce test yapmıştım negatif bidaha da yapmadımGeç döllenme olamaz ovulasyon takibi yaptım adet imin 16. Günü yumurtlama oldu bugün 30.gün oldu
Adetin ne zamanCanım aynıyız benimde 16.günü yumurtlama oldu 2 gün geciktim adetten önce test yapmıştım negatif bidaha da yapmadım
2 gün gecikmem var cumartesi günü olmam gerekiyordu olmadımAdetin ne zaman
Test yapsana canım2 gün gecikmem var cumartesi günü olmam gerekiyordu olmadım
Cuma günü erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı umudum kalmadı benimde.Test yapsana canım
2 gün gecikmiş amaCuma günü erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı umudum kalmadı benimde.
Bu gece de olmazsam yarın bakıcam inşallah2 gün gecikmiş ama
Yaptım canım yine negatif2 gün gecikmiş ama
Adet gecikince de insan umutlanıyor bir dahaki sefere inşallah canım hiç sıkma canınıYaptım canım yine negatif
Aslında cuma akşamı yaptığımda umudumu yitirmiştim çünkü olsa çıkar diye düşünüyordum 13.günümdü ama tabi adet olmayınca insan bi şey yapıyor hayırlısı artık olsam da en azından adet sancısından kurtulsam önümüzdeki aya odaklansamAdet gecikince de insan umutlanıyor bir dahaki sefere inşallah canım hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?