• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün gecikti hamile olabilir miyim

lokumnazli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
164
33
13
28
Aslında adete 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım ne bi kasık ağrım ne başka bişey. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var ve sarı şeffaf akıntım var. Hamilelik olabilir mi sizce yine de erken gebelik testi yaptım çıkmadı

Aslında adete 3-4 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım ne bi kasık ağrım ne başka bişey. Sadece biraz göğüs hassasiyetim var ve sarı şeffaf akıntım var. Hamilelik olabilir mi sizce yine de erken gebelik testi yaptım çıkmadı
İdrar testi yaptıysanız ve geç döllenmeyse çıkmaya bilir

Yeni bir test alın yada kan testi verin sağlık ocağına

Elinizde kaset test varsa yapın söylediğiniz şeylerden hamilesin ya da hamile değilsin denilmesi zor varsa yapın belki silik çıkar

Adet gecikince de insan umutlanıyor bir dahaki sefere inşallah canım hiç sıkma canını
Aslında cuma akşamı yaptığımda umudumu yitirmiştim çünkü olsa çıkar diye düşünüyordum 13.günümdü ama tabi adet olmayınca insan bi şey yapıyor hayırlısı artık olsam da en azından adet sancısından kurtulsam önümüzdeki aya odaklansam

Back