Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

Youtube dan izleyip yapın alıp, zor bir şey değil

Her merakımı google den öğrenmeye çalışan ben ama idrar testi için aklıma gelmedi Şaka değil ciddi söylüyorum

plastik bardak alıp idrarınızı yapın içinden damlatma çubuğu çıkıyor testin o damlalıkla idrarı alıp testin üstüne damlatacaksınız eczaneden test alın pozitif çıkarsa kan verin. ilaç bitmiş hala olmamışsınız hemen olurdunuz regl ilaç biter bitmez

Doktor da kullanırken olursun dedi hatta.Adet olursan kes dedi ama olmadım zaten

Kızlar eşim bunu almış eczaneden.Diyor idrara tutacaksın ben de dedim ki damlatılıyormuş yok diyor yanlış biliyorsun ısrarla

Eklentiler

• IMG_3318.jpeg
    173,2 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar eşim bunu almış eczaneden.Diyor idrara tutacaksın ben de dedim ki damlatılıyormuş yok diyor yanlış biliyorsun ısrarla
Hayır bir plastik bardağa idrarını yap içine batırıp 10 sn falan bekleyeceksin. Ama belli bir max noktası var. Tamamen sokma. Uç kısmı sadece

Tek çizgi Eşim de tek çizgiyi görmüş diyor hamilesin işteSağolsun beni güldürmeyi başardı bu durumda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…