Buyrun benim
Valla, ben her seferinde nerdeyse hastanelik oluyorum, evlen geçer diyorlar doğru mu acaba
Hadi beeö, sırf bunun için evlenmeyi göze aldım ben nasıl olurr, hainlerrYalaaaaaaaaannnn, bana yalan söyledileeeeer
Evlenınce değil de doğum yapınca gecti benimYalaaaaaaaaannnn, bana yalan söyledileeeeer
Buyrun benim
Valla, ben her seferinde nerdeyse hastanelik oluyorum, evlen geçer diyorlar doğru mu acaba
Hadi beeö, sırf bunun için evlenmeyi göze aldım ben nasıl olurr, hainlerr
Evlenınce değil de doğum yapınca gecti benim
Bide onu deneyın
Buyrun benim
Önce evlen diyolar, o belaya bulastiriyolar sonra da cocuk yapınca gecer deyip kandiriyolar bunların hepsi Amarikan oyunlarıBen evliyim
hiçbirşey değişmedi
bana da çocuk yap geçer diyorlar
Üstüne bir de bugün 15. günüm ama adet oldum
yarın yine o muaneye gitmek zorundayım üstelik bir de adetliyken .
bence en kesin çözüm bi köprüden atlamak
geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?
Önce evlen diyolar, o belaya bulastiriyolar sonra da cocuk yapınca gecer deyip kandiriyolar bunların hepsi Amarikan oyunları
geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?
geçmiyiir. yımırtalar bitene kadar da geçmiyiciik
Tamam bağyanlar, mesaj alınmıştır evlenmekten vazcayıyorumkesinliklee yalaaannn evlendikten sonra geçmeyince bu defa doğumdan sonra geçer diyorlar oda olmazsa bi daha doğur derler herhalde
yalannnnnnnnnnnnnnnnnn hemde kuyruklu yalannnnnnnnnnnBuyrun benim
Evet ona sasiyorum ben de bir de bunu diyenler doktorlar hani. Onlara guvenemicez de kime guvencez kiyalannnnnnnnnnnnnnnnnn hemde kuyruklu yalannnnnnnnnnnben neler çektim kızken evlenince geçer dedi doktor evlendim adetliyken bayıldım ağrıdan
canım bende 15 yaşımdan beri dolorex le geçiririm ağrıyı. her ay 10 tane bitiririm. hergün sabah akşam 1 tane içiyorum. ve evdeysem kat kat giyinip sıkıca örtünürüm. sıcak su torbası koyarım ayağımın altınaadeti sancılı geçenlerden biri olarak bu topiği açmak istedim buyrun paylaşın derdinizi yaşadıklarınızı.benim illa ağrır hele üşüttüysem dikleron ancak 2 saatte etkiler acile gitmesem bile tüm gün apranaks içmekten kafam bir milyon dolaşırım.uyuklamaktan gözümü açamam sinirli bıkkın ve hepten ağır hareket ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?