adeti yoğun ağrılı geçenlerin yaşadıkları

Bekarken Duvarları tırmalardım devamlı kusardım, acillere koşardım gecenin bir yarısında bile. Ayyyy Hatırlamak bile istemiyorum
Evlendim ağrım yarı yarıya azaldı son üç aydır da zaten tatilde gibiyim, doğumdan sonra hepten biter diye ümid ediyorum haydeee

Benim de çok midem bulanırdı istifra ederdim
ben de çikolata kisti çıktı
şuan kistim yok istifralar bitti ama bulantılar devam hala

ciddi misin Ben her ay değil ama senede bir kez kusuyorum,yumurtadan tiksiniyorum böyle dönemlerde ..

ciddi misin Ben her ay değil ama senede bir kez kusuyorum,yumurtadan tiksiniyorum böyle dönemlerde ..

Ben her ay kusardım
sen de yoktur belki
telaş yapma
bana ağrın o yüzdenmiş dediler
ama geçince de hiçbirşey değişmedi .
Yumurtadan tiksinti olmadı hiç ben de .
Herkesin farklı demek ki .
Hassasiyetleri .

evlilere sordum hiç de geçmiyomuş.
evlenince doğum yapınca geçer dedikleri bence rahim kısmının daha çok açılması nedeniyle o kadar ağrı duymamamız. çünkü adet sırasında rahin kanalı açılmaya çalıştığı için zayıf vücutlu (kilo olarak demiyorum) ve spor yapmayan kişilerde çok ağrıy oluyor. sporcu insanlarda daha az oluyormuş vücut daha esnek oldugu için
benim ilk gün karnım ikinci günbelim ağrır bıktım valla ama buna da şükür hiç regl olamamaktan iyidir

Valla ben regllerimi baya bi on senedir falan tüy gibi hafif geçiriyorum. O zar gitti gideli Böğürtlen raad. Ondan önce acıdan baygınlık geçirmişliğim vardı hastane yolunda.

geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?
bende vahim derecede üşütürsem aynı şekilde hatta şeklim kaymış bi halde.

Benim de çok midem bulanırdı istifra ederdim
ben de çikolata kisti çıktı
şuan kistim yok istifralar bitti ama bulantılar devam hala
ağrılı kusmak çok kötü bişey bende kist çıkmadı.kusunca açılır gibi olup sonra tekrar kanım ağrır içim karışırdı.

Yaa benim midem bulanıyor kusuyorum, karnım ağrıyor, belim ağrıyor üstünr üstün kocama b.ktan yere trip atıyorum dengem şaşıyoo!!! Bıktım bu illettennn
bende bıktım evliyim bana da aynı masalı anlatıyorlar menepoza kadar yolu var

ben gittim yumurtamı kist sandılar sonra vazgeçtiler.cuma günü randevu aldım gidicem.bende d. kontrol hapı içerken iyi içmezken felaket ama d. kontrol hapıda kaş yapayım derken göz çıkarıyor bende.başka sorunlara yelken açıyoruz

bakalım ne olacak bende merak ediyorum hamile kalınca 3 aydır sıkılan mermiler hep ıska oldu ama

Ne kadar da aynıyız kızlar..
Ben tek kelimeyle geberiyorum. Bir de bir hafta önceden çekmeye başlarım bu ağrıyı.

Evlenınce değil de doğum yapınca gecti benim

Bide onu deneyın
Gebeliğindede aynı regl ağrılarını yaşadın mı acaba benimde aynı sizler gibi çok ağrılı olur herkez aynı yazmış gebelikteki ağrıya ama ben kendi ağrımın şiddetini bildiğim için hiç inandırıcı gelmiyor bana sanki onların bahsettiği ağrı farklı benim reglimde çektiğim farklı

Yok canım iki gebeliğimde de hıc agrı yasamadım

Doğumdan sonra adet agrıları bıttı ilaç kullanınca bazen onlar yüzünden olabılıyor ama o kıvranmalar kusmalar kutu kutu ilaçlar gerıde kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…