- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım haklısın. ama ben taa 15 yaşından beri çekiyorum doktor evlenirsen geçer dedi ama hiçççç geçmedi arttı hattaEvet ona sasiyorum ben de bir de bunu diyenler doktorlar hani. Onlara guvenemicez de kime guvencez ki![]()
Benim de çok midem bulanırdı istifra ederdim
ben de çikolata kisti çıktı
şuan kistim yok istifralar bitti ama bulantılar devam hala
Valla benim öyle oldu, geçti cidden.Buyrun benim
Valla, ben her seferinde nerdeyse hastanelik oluyorum, evlen geçer diyorlar doğru mu acaba![]()
Allaallah, sen gecti diyon diğer bagyanlar yalan yok öyle birşey diyor napsam ki bilemedim simdiValla benim öyle oldu, geçti cidden.
ciddi misinBen her ay değil ama senede bir kez kusuyorum,yumurtadan tiksiniyorum böyle dönemlerde ..
bende vahim derecede üşütürsem aynı şekilde hatta şeklim kaymış bi halde.geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?
ağrılı kusmak çok kötü bişey bende kist çıkmadı.kusunca açılır gibi olup sonra tekrar kanım ağrır içim karışırdı.Benim de çok midem bulanırdı istifra ederdim
ben de çikolata kisti çıktı
şuan kistim yok istifralar bitti ama bulantılar devam hala
bende bıktım evliyim bana da aynı masalı anlatıyorlar menepoza kadar yolu varYaa benim midem bulanıyor kusuyorum, karnım ağrıyor, belim ağrıyor üstünr üstün kocama b.ktan yere trip atıyorum dengem şaşıyoo!!! Bıktım bu illettennn![]()
ben gittim yumurtamı kist sandılar sonra vazgeçtiler.cuma günü randevu aldım gidicem.bende d. kontrol hapı içerken iyi içmezken felaket ama d. kontrol hapıda kaş yapayım derken göz çıkarıyor bende.başka sorunlara yelken açıyoruzcanım bende 15 yaşımdan beri dolorex le geçiririm ağrıyı. her ay 10 tane bitiririm. hergün sabah akşam 1 tane içiyorum. ve evdeysem kat kat giyinip sıkıca örtünürüm. sıcak su torbası koyarım ayağımın altınaama geçen hafta doktora gittim kistim varmış en büyük belirti adetlerin sancılı geçmesiymiş. evliysen git bence doktora.
bakalım ne olacak bende merak ediyorum hamile kalınca 3 aydır sıkılan mermiler hep ıska oldu amaBekarken Duvarları tırmalardım devamlı kusardım, acillere koşardım gecenin bir yarısında bile. Ayyyy Hatırlamak bile istemiyorum
Evlendim ağrım yarı yarıya azaldı son üç aydır da zaten tatilde gibiyim, doğumdan sonra hepten biter diye ümid ediyorum haydeee![]()
Gebeliğindede aynı regl ağrılarını yaşadın mı acaba benimde aynı sizler gibi çok ağrılı olur herkez aynı yazmış gebelikteki ağrıya ama ben kendi ağrımın şiddetini bildiğim için hiç inandırıcı gelmiyor bana sanki onların bahsettiği ağrı farklı benim reglimde çektiğim farklıEvlenınce değil de doğum yapınca gecti benim
Bide onu deneyın![]()
Yok canım iki gebeliğimde de hıc agrı yasamadımGebeliğindede aynı regl ağrılarını yaşadın mı acaba benimde aynı sizler gibi çok ağrılı olur herkez aynı yazmış gebelikteki ağrıya ama ben kendi ağrımın şiddetini bildiğim için hiç inandırıcı gelmiyor bana sanki onların bahsettiği ağrı farklı benim reglimde çektiğim farklı