kızlar benim de bugün gecikmemin 6. günü,olamadım adet..3 gün önce akşam test yapmıştım -gerçi testin son kullanma tarihi 1 ay geçmişti--.negatif çıktı..artık negatif görmekten o kadar bıktım ki bi daha yapmak istemiyorum..testin son kullanma tarihi geçse bile sonuç doğru olur mu sizce..negatifmidir yaaa off
kızlar kafam cok karısık..hala daha adet olmadım buqun eczaneye gittm ordakı kadına kullandıqm agrı kesıcıyı söyledım bu adet gecıktırırmı falan die..oda bana gecıktırır belkı bı ay bıle dedı..ben cok kullanmadm kı ama bu ilacı 2 gun falan..neyse gebelık testı aldm yınede cıktm eczaneden..ama yapmadm testi..
bidee benden sureklı kahverengı tarzı akıntı gelıo..sizce gercektn ilaçtan mı böle oldu..:S:S:S testi yapmaya korkuorm resmen oofffff...
canım,
ağrı kesici ilaçlar adet mi geciktiyormuş..
ben hiç bilmiyorum bunu.. ve sanmıyorum da..
adet gecikmen varsa,gebelik testini yap bence..
inşallah
doktorm aşırı adet sncılarm için vermıstı canım 2 gun önce basla içmeye demıstı yalnız böle gecıkme falan olur falan dıe uyarıda bulunmamıstı..korkuorm yıne negatif olmasndan..sabah uyandıqımda yapıcam bakalım..inşallah hamişeymdir..
adetliyken ağrı kesici içilirse,kanamayı çoğaltıyo.. ağrıyı kesiyo gerçi..
ama adetli değilken içilen ağrı kesicinin adet geciktirmesi durumunu hiç duymadım.. başıma da gelmedi..
sabahki ilk idrarla yap bencede..
Dualarınızı esirgemeyin..Allahm tüm isteyenlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin..
canım hamile değilsen seni umutlandırmak istemem ama bana doktorum hamilesin demişti eve gittim test vardı evde bi tane artık ihtiyacım yok diye pozitif çizgiyi bende hekez gibi görim diye testi yaptım ve negatif çıktı ya
inanabiliyomusun negatif çıktı kesin hamileydim ama test değilsin diyordu şaka gibi
ya gerçekten mi benimde bu ay adetim 5 gün geçti sbah ilk idrarla test yaptım negatif dedi ama kafamda soru işareti yok değil..çünkü hiç bir adet belirtim yok göğüs hasaslığı dışında...çok acıkıyorum bu aralar karnım patlayacak kadar şiş...anlamadım ki ben bi kaç gün daha bekleyim gelmezse kan tesiti yaptırayım diyorum
ya gerçekten mi benimde bu ay adetim 5 gün geçti sbah ilk idrarla test yaptım negatif dedi ama kafamda soru işareti yok değil..çünkü hiç bir adet belirtim yok göğüs hasaslığı dışında...çok acıkıyorum bu aralar karnım patlayacak kadar şiş...anlamadım ki ben bi kaç gün daha bekleyim gelmezse kan tesiti yaptırayım diyorum
canım aynı seylerı yaşıorz sanırm..benmde 4 gun gecıktı adetm kiiii gunu gunune adet olan bi insanım..hıc bı agrım yok sadece aşırı gaz sorunum varBide sürekli kahverenli lekem oluor..bu sabah idrar testı yaptm negatif yıne tek cızgı gördm..
4 gün adetm gecıktı ve hala adet olmadm..aamaa kan testı sonucum NEGATİF..
4 gün adetm gecıktı ve hala adet olmadm..aamaa kan testı sonucum NEGATİF..
canım aynı seylerı yaşıorz sanırm..benmde 4 gun gecıktı adetm kiiii gunu gunune adet olan bi insanım..hıc bı agrım yok sadece aşırı gaz sorunum varbide sürekli kahverenli lekem oluor..bu sabah idrar testı yaptm negatif yıne tek cızgı gördm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?