• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler

cilek81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
155
2
46
İstanbul
arkadaslar ben gecen ayın 14de (eylül) adet oldum düzenli adet oluyorum ayın 11de (ekim) olmam gerekiyordu ama hala olamadım. hamişmiyim değilmiyim bilmiyorum test hemen çikarmi bilmiyorum sanki olacakmişim gibide adet bir türlü gelmiyormüş gibi kasıklarım agriyor belim ağrıyor ellerim ayaklarım buz gibi oluyor bazen. belirti diyolar ama kirpiklerim birbirine girmiş gibi bunları yaşayan arkadasşlar vamı paylaşalım durumlarımzıı:3:

geciken bir adetim bile olmadı :) ay ay bende yaşayacakmıyım böyle celıskıler duygular :)

canım arkadasım bugune kadar benımde hıc gecıkmem olmadı dedıgım gıbı cok duzenlı gıderdı 28gun gelırdı hatta işe bıle gıderken detbırımı alıp cıkardım ve ogun kesın olurdum acaba psikolojıkmı yada ıklım degısıklıgımı bılemıyorum yarınıda olmasam artık dr gıdıcem bakalım sakıkı olacakmısım gıbı ama yok benım korkum ben gecen subat ayında mıyom amelıyatı oldum ama dr. hamelıyat sırasında yumur. kontral ekmıs tuplerı falan gayet saglıklı demıstı ınsallh gene bıseyler cıkmaz

canım arkadasım bugune kadar benımde hıc gecıkmem olmadı dedıgım gıbı cok duzenlı gıderdı 28gun gelırdı hatta işe bıle gıderken detbırımı alıp cıkardım ve ogun kesın olurdum acaba psikolojıkmı yada ıklım degısıklıgımı bılemıyorum yarınıda olmasam artık dr gıdıcem bakalım sakıkı olacakmısım gıbı ama yok benım korkum ben gecen subat ayında mıyom amelıyatı oldum ama dr. hamelıyat sırasında yumur. kontral ekmıs tuplerı falan gayet saglıklı demıstı ınsallh gene bıseyler cıkmaz

cnm belkide hamişsindir. değilsende önümüzdeki ay olma ihtimalin yüksek. Benmde hayatımda hiç gecikmedi adetim.5 temmuzda olmam gerekirken bekledim bekledim gelmedi doktora gittim kanda gebeliğe baktılar çıkmadı.herşey normaldi. tekrar gittim tekrar tahlil yapıldı belki öncesinde görünmemiştir diye. ama yine çıkmadı yine hüsran yaşadım. sonra 14 ünde hafif lekelenme gibi oldu durdu. 16 sında tam geldi. hayatımda ilk kez gecikmişti hemde 10 gün. ama o son oldu şimdi 13 haftalık hamileyim. bikaç arkadaşımında aynı ben gibi oldu.hiç gecikmediği halde gecikti sonra geldi ama o son adet oldu. vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar öyle olunca.
inşallah seninde öyle olur.

selam kızlar benim adetlerim hep düzenlidir 30 günde bir hastalanıyorum ama geçen ay 37 günde hastalandım adetim 2 gün geçince kan verdim 0 çıktı tamam hamile değilim dedim ve bekledim 37 günde hastalandım çok merak ediyorsanız kanda hemen öğrenebilirsiniz ben 8 ay önce dış gebelik yaşadım adetim 1 gün geçince kanda hemen çıktı ama 1 hafta sonra kürtaj olmak zorunda kaldım adet geçince idrardada silikte olsa çıkıyor bu arada adet günümde evde test yapmıştım silikte olsa ıkmıştı aklınızda olsun allah gönlünüze göre versin

Merhaba arkdşlr bnmde adetim 6 gün gecikti bugün bebe time mrka test aldım sonuç negatif snrasınra burda bu markyla ilgili yazılnları okudum yanlış sonuçlr verebiliyomuş ama benım moralim çok bozuk ne yapıcaığmı bilemiyorum.:14: her ay aynı şeyler yaşmk çok kötü cumrtesi günü doktoruma gtcm kan testi yptrcam ama zmn nasıl gecicek işte o tartışılr... umarım burda yazılnlr doğrudur ve test yanlıştırda hamileyimdir arkadşlar....

RABBİM istyn herkese versin...

cnm belkide hamişsindir. değilsende önümüzdeki ay olma ihtimalin yüksek. Benmde hayatımda hiç gecikmedi adetim.5 temmuzda olmam gerekirken bekledim bekledim gelmedi doktora gittim kanda gebeliğe baktılar çıkmadı.herşey normaldi. tekrar gittim tekrar tahlil yapıldı belki öncesinde görünmemiştir diye. ama yine çıkmadı yine hüsran yaşadım. sonra 14 ünde hafif lekelenme gibi oldu durdu. 16 sında tam geldi. hayatımda ilk kez gecikmişti hemde 10 gün. ama o son oldu şimdi 13 haftalık hamileyim. bikaç arkadaşımında aynı ben gibi oldu.hiç gecikmediği halde gecikti sonra geldi ama o son adet oldu. vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diyorlar öyle olunca.
inşallah seninde öyle olur.

ay bak bunu hıc duymamıstım arkdasım ınsallah olmam guzel haber gelır olsamda dedıgın gıbıyse bu ay sıkı bır calısma yapmak gereker :) allah gonlumuze gore versın ınsallah

Merhaba arkdşlr bnmde adetim 6 gün gecikti bugün bebe time mrka test aldım sonuç negatif snrasınra burda bu markyla ilgili yazılnları okudum yanlış sonuçlr verebiliyomuş ama benım moralim çok bozuk ne yapıcaığmı bilemiyorum.:14: her ay aynı şeyler yaşmk çok kötü cumrtesi günü doktoruma gtcm kan testi yptrcam ama zmn nasıl gecicek işte o tartışılr... umarım burda yazılnlr doğrudur ve test yanlıştırda hamileyimdir arkadşlar....

RABBİM istyn herkese versin...

amın arkadasım beklemek kadar sıkıcı bır durum yok ya

ayın 15 inde evde test yap cnm bakalım ne çıkcak inş hamileisndir:)

ayın 15 inde evde test yap cnm bakalım ne çıkcak inş hamileisndir:)

olmadı oyle yapıcam gecen ayın 14 de oldum bu ayında 14 dunu baz alayım olmadı olmadı ınsallah yarında gelmez. ya bu arada ben bugun gene test oldım N cıktı bebe tımeydı markası ıyı degıl dıyolar ama bılgınız varmı

olmadı oyle yapıcam gecen ayın 14 de oldum bu ayında 14 dunu baz alayım olmadı olmadı ınsallah yarında gelmez. ya bu arada ben bugun gene test oldım N cıktı bebe tımeydı markası ıyı degıl dıyolar ama bılgınız varmı

ben 33-4 gün önce beb time ile test yaptım:) ilk yaptıgımda negatifti yaklaşık bi saat sonra baktım çok silik ikinci çizgi vardı..
hep böle çıkarmışşş milet şikayetci evde bi tane daha var mecbur yarın onla yapcam..evde varsa kullan bidaha aldıgında dikat et alma..

merhaba cnmm bnmde bugun regl olmam gerekıyrdu ama olmadım...hamilelikle ılgılı bır belırtım yok...5aydır calısıyrum ama tutmadı..ıcmden bır ses yıne regl olacagımm..kesın kesın olacagım bugun yada yarınnn ..
bende zaten adet gunlerım onden onden gelmez hep 1 yada 2 gun arkadan gelırr..gecen ay mesela 5gun arkadan geldı cok umutlanmıstımm.o ayda ıl dısına cıkıp geldım2 sefer hava degısımındengeç geldıgını tahmın ettım..
bakalım bunda ne olacak :(

merhaba cnmm bnmde bugun regl olmam gerekıyrdu ama olmadım...hamilelikle ılgılı bır belırtım yok...5aydır calısıyrum ama tutmadı..ıcmden bır ses yıne regl olacagımm..kesın kesın olacagım bugun yada yarınnn ..
bende zaten adet gunlerım onden onden gelmez hep 1 yada 2 gun arkadan gelırr..gecen ay mesela 5gun arkadan geldı cok umutlanmıstımm.o ayda ıl dısına cıkıp geldım2 sefer hava degısımındengeç geldıgını tahmın ettım..

belkı benımde oyle olur gecen ay bugun olmustum bıgun bıraz sancım var gıbı ama bakıcaz ıste artık test falan yapmıycam 1 hafta daha oldum oldum allah bılır ıyıce psıkılojım bozukdu dun evde esımle sakalasıyıruz bır gulme kırızını gırıyorum bı aglama sınırlerım laçka oldu ya :25::25::25:

bende hava degısımı dıye tahmın edıyorumgecen ay bugun oldu geldı geldı gelmedı artık test falan yapmıycam
yeter ya
psikolojım alt ust oldu artık ya bır aglama kırırı bır gulme kırızı sınırlerım gerıldı laçkalastım artık:25::25::25::25:

ben 33-4 gün önce beb time ile test yaptım:) ilk yaptıgımda negatifti yaklaşık bi saat sonra baktım çok silik ikinci çizgi vardı..
hep böle çıkarmışşş milet şikayetci evde bi tane daha var mecbur yarın onla yapcam..evde varsa kullan bidaha aldıgında dikat et alma..

arkadaşım bilginiz olsun test yaptığınızda 5 dk çıktı çıktı yoksa yarım saat ya da bir saat sonra baktığında çift çizgi görüyorsan dikkate alma derim.

bende varım kızlar geçen ayın 12 sinde olmuştum.şimdi bekliyorum sabırla.hafta sonunu bir atlatsam ümütlenmeye başlayacağım.:49:ama açıkçası geçen ayylardaki coşkum yok.sanırım artık alıştım:53:

bende varım kızlar geçen ayın 12 sinde olmuştum.şimdi bekliyorum sabırla.hafta sonunu bir atlatsam ümütlenmeye başlayacağım.:49:ama açıkçası geçen ayylardaki coşkum yok.sanırım artık alıştım:53:

hadı bakalım artık gelısmelerden haber verelım benım su saate kadar yok halla 31 gun oldu gecen aydan bu yana aman be walla oynatcam artık :) sallıyorum artık

eveeet arkadaslar hepimiz aynıyızz..bende aglıyurmuyum gulluyormuyum anlayamadım...
demekkki hepimiz beklemedeyız suan bakalım ne olacakk ...herkes paylaşımını versın burda umarım gzul haberler bızlerı beklıyrdur yarabbimmm...
bende bi degişklik yok hallaaa hamişlik belirtileride yokkkkk nasıloalcak buu böylee :(

herkese merhaba
bugün benimde adet günüm..en geç yarın olmam lazım tabii inşallah olmam da...
bu ay çokta umutlu değilim açıkçası

heran gelir diye önlemimi aldım,oturdum bekliyorum istemeye istemeye..
yakınlarda eczane olsa hemen gidip test alır rahatlardım ama ofisteyim eczane de uzak kımıldayamıyorum..

hiçbir belirti yok şuan..ne gaz, ne kasıklarda sancı.göğüslerimde ağırmıyor ki normelde hafifte olsa ağrırdı
ne olacaksa hemen olsa barii offf..

Back