• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Merhaba kızlar adet düzensizliği olup hamile kalan oldu mu ? Ben ilaçla adet oluyorum polikist over var. İlaç icmezsem üç ayda bir anca oluyorum yani mucizeye ihtiyacım var . Ben siz sormadan yazayım kilom yok oldukça zayıfım insilun direnci normal TSH normal FSH lh prolaktin de normal

Vajinadan kültür alınıyor biraz zaman geçsin dedim cektiricem onu da inşallah bir sorun cikmaz
Şöyle söyleyeyim cnm bende pkoyum bende bi sürü kistler var küçük küçük ondan dolayı olmuyor iğneyle tadaviye başla istersen iğneyle yumurtan büyüyüp iğne ile çatlatıyorlar

Şöyle söyleyeyim cnm bende pkoyum bende bi sürü kistler var küçük küçük ondan dolayı olmuyor iğneyle tadaviye başla istersen iğneyle yumurtan büyüyüp iğne ile çatlatıyorlar

Klomen kullandım geçen ay gelişme olmadı iğne ile olur mu acaba

Klomen işe yaramadıysa doktor iğneye geçmesi lazımdı bende de işe yaramadı klomen değerlerin nasıl hormon testi her ay farklı olabilir

Güzeldi hatta iki doktora gittim olur senin çocuğun normal yoldan deneyin dediler bende de ultroson da küçük küçük kistler var 6 mm boyutlarında ama doktordan memnun kalmadım ve bu ay adet olunca degistiricem doktorumu sence ona diyim mi igne tedavisine geçelim mi diye ? Tekrar klomen verir mi ki bana ya

Güzeldi hatta iki doktora gittim olur senin çocuğun normal yoldan deneyin dediler bende de ultroson da küçük küçük kistler var 6 mm boyutlarında ama doktordan memnun kalmadım ve bu ay adet olunca degistiricem doktorumu sence ona diyim mi igne tedavisine geçelim mi diye ? Tekrar klomen verir mi ki bana ya
Regl ne zaman tekrar regl olunca git verir. 5 aydir istiyosun diye acele etmiyorlar stres olma diye

Banada aynısı dendi özel hastaneye başladım normal yolla olmuyor kistler yumurtayı sarıyor büyütmüyor çatlakmıyor değiştir özele görün derim bi kerede olsa iyi bir doktor bul araştırıp

Banada aynısı dendi özel hastaneye başladım normal yolla olmuyor kistler yumurtayı sarıyor büyütmüyor çatlakmıyor değiştir özele görün derim bi kerede olsa iyi bir doktor bul araştırıp

Canım özele gittim iki farklı devlet Hastanesi zaten beş ay olduğu için henüz tedavi başlamıyor doktor araştırdım buldum bakalım adet olunca bir de ona gidicem

Canım özele gittim iki farklı devlet Hastanesi zaten beş ay olduğu için henüz tedavi başlamıyor doktor araştırdım buldum bakalım adet olunca bir de ona gidicem
İki yada 3.günü git adetinin ama 2.günü devlette hormon testi yaptır özelde pahalı LH E2 prolakttın FSH TESTLERİNİ İSTE SNRA DOKTORA GÖSTER BİDE ULTRASONDAN BAKIYOR

Yarın regl olmam gerekiyor. Tek bildikleri duphaston verip göndermek paramla bile doktor bulamadım bir gün bir doktoru çok fena bozucam gerçekten
Sen strese girdin bi kere muhtemelen öyle böyle 1 yılı tamamlarsın. Bir an önce rahim filmi cekil de kafanda woru işareti kalmasın.

3.günü ckar hormon testi 1 gün sonra cıkıyor inşallah Rabbim yardımcın olsun klomen istemiyorum denedim de iğne istiyorum de özeldekine sen verir büyük ihtimalle iğnelerde pahalı maddi durumunuz yoksa devlette klomene devam et istersen sen bilirsin cnm

Back