- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
2 aydır ama pcos bayadır var.![]()
benim 1 yıl oldu gibi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır ama pcos bayadır var.![]()
benim 1 yıl oldu gibi cnm
Ben dört yıldır çekiyorum bunubenim 1 yıl oldu gibi cnm
Kızlar doğru mu acaba
Ben iğneden kaynaklı çift çıktığını düşünüyorum canm yaİnşallah doğrudur canım silik çizgi gördümm.☺
Ben iğneden kaynaklı çift çıktığını düşünüyorum canm ya
Ama int. Ve bu sitede hep kullanıcıların yorumları iğne etkisini 10 günde atıyormuş ben geçen hafta bugün yaptırmıştım yani tam bir hafta oldu ignedede beta hcg hormonu varmış sevinemedim bile adetim de 4 marttaBen sanmıyorum canım ya bebek olabilir :)
Ama int. Ve bu sitede hep kullanıcıların yorumları iğne etkisini 10 günde atıyormuş ben geçen hafta bugün yaptırmıştım yani tam bir hafta oldu ignedede beta hcg hormonu varmış sevinemedim bile adetim de 4 martta
Var canm maalesef varHmmm.
Ben hcg hormonu olduğunu bilmiyordum canım.inşallah öyle değildir. Sende de pco var mı?
Ne çaresi var ne tedavisi ömür boyu olacak işte yapacak bsey yokBende de var .![]()
İlçala mı adet oluyorsun canım doğal yolla mı?
Ne çaresi var ne tedavisi ömür boyu olacak işte yapacak bsey yok
Sık idrar çıkıyorum canım gece kalmazdım ama but kaç gündür iki kez kesin kalkıyorum tuvalete ara sıra adet olacakmışım gibi sancım oluyo gecio sonra bide bakmalar oluyo psikolojik olabilir ama bunları yaşıyorum hafif te göğüs ağrım varcanım ilk kez bu ay ilaçla olucam nasipse bundan sonra nolur bilmem ama zor bi yola girdim gibi sanki
canım hamilelik şüphen varmı
Sık idrar çıkıyorum canım gece kalmazdım ama but kaç gündür iki kez kesin kalkıyorum tuvalete ara sıra adet olacakmışım gibi sancım oluyo gecio sonra bide bakmalar oluyo psikolojik olabilir ama bunları yaşıyorum hafif te göğüs ağrım var
Ins vardır canım ins yadur bakalım biraz beklicez YA SABIR
canlarım nasılsınız
benim 2 gün önce adet söktürücüm bitti adet olmayı bekliyorum işte
Hala adet olmadım. Bugün tam 1 ay oldu.
Sabah test yaptım. Negatif.
Kalakaldım. Doktora gideceğim.![]()