• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adeti düzensiz olanların gebelik heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doğru mu acaba

Eklentiler

• IMAG0755_1.jpg
    IMAG0755_1.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 27
Ama int. Ve bu sitede hep kullanıcıların yorumları iğne etkisini 10 günde atıyormuş ben geçen hafta bugün yaptırmıştım yani tam bir hafta oldu ignedede beta hcg hormonu varmış sevinemedim bile adetim de 4 martta

Hmmm.
Ben hcg hormonu olduğunu bilmiyordum canım.:( inşallah öyle değildir. Sende de pco var mı?

canım ilk kez bu ay ilaçla olucam nasipse bundan sonra nolur bilmem ama zor bi yola girdim gibi sanki

canım hamilelik şüphen varmı
Sık idrar çıkıyorum canım gece kalmazdım ama but kaç gündür iki kez kesin kalkıyorum tuvalete ara sıra adet olacakmışım gibi sancım oluyo gecio sonra bide bakmalar oluyo psikolojik olabilir ama bunları yaşıyorum hafif te göğüs ağrım var

Sık idrar çıkıyorum canım gece kalmazdım ama but kaç gündür iki kez kesin kalkıyorum tuvalete ara sıra adet olacakmışım gibi sancım oluyo gecio sonra bide bakmalar oluyo psikolojik olabilir ama bunları yaşıyorum hafif te göğüs ağrım var

dur bakalım biraz beklicez YA SABIR

Back