Tamam canim.yarinda yapicam test..bugun birinci defa yaptim testi bu ay icin ve pik cikti sasirdim dogrusuEvet canım pik. Yumurtlama 2 günde sürebilir hemen akşamada çatlayabilir. Bugünü değerlendirerek doğru yapmışsın. Yarında test yap bakalım görelim
Tamam canim.yarinda yapicam test..bugun birinci defa yaptim testi bu ay icin ve pik cikti sasirdim dogrusu
Gec başlamakta degil cnm bu ay oylesine aldimdi cunku umidimi kestimdi artik olursa olur olmazsa hayirli zamanda olur diyeGeç başlamıssın. İyi kaçırmamışsın Allahtan
Gec başlamakta degil cnm bu ay oylesine aldimdi cunku umidimi kestimdi artik olursa olur olmazsa hayirli zamanda olur diye
Canim bi baksana biraz once test yaptim yine sanki silikleşmeye başlamiş gibime geldi yada yaniliyormuyum..birinci test saat 16'00 da yapmistim ikincisini 21'00Kuzum o hesaplamalar genel. İki adetin tam ortası diyorlar ama herkeste tutmuyor o. Soğan kürü idrar yollarındaki enfeksiyonu temizlemek için. Herkese yaramıyor soğan kürünün kist yaptığınıda çok duydum. İncir kürü ve havuç kürü dene. İncir kürü yumurtayı geliştiriyor havuç kürüde çatlaması için. Test yapmayı bırakma
Canim bi baksana biraz once test yaptim yine sanki silikleşmeye başlamiş gibime geldi yada yaniliyormuyum..birinci test saat 16'00 da yapmistim ikincisini 21'00
Şu an gebe olamam ki canim bence yumurta catliyodurCnm ben bzzat gebe birinden gordum ovu testi gebe isen c silik kaliyor t nin yaninda
Konu sahibin sandim.canm testŞu an gebe olamam ki canim bence yumurta catliyodur
Canim buda bugunku testim bi bakarmisin catlamamiş galiba yumurtamGec başlamakta degil cnm bu ay oylesine aldimdi cunku umidimi kestimdi artik olursa olur olmazsa hayirli zamanda olur diye
Canim buda bugunku testim bi bakarmisin catlamamiş galiba yumurtam
Tamam canim ama ben yumurtlama doneminde oldumu sanmiyordum ve 5 gun arka arkaya ilişki.oldu bugun dahil ve bu spermlerin kalitesinin düştugu anlamina mi geliyor simdiBugünüde değerlendir teste devam canım. Benimde 2 gün sürmüştü
Polikistik over sorununuz var mi? Pko'lularda fsh ve lh hormonu cok oldugu icin lh testleri boyle cikabiliyor diye okumustum. Gecikme de olmasi bana bunu dusundurdu.Slmlar.. adet 6 siydi hala adet olmadim. Adetten 3 4 gun oncesinden beri lh testlerim pozitif ama t c den acik. Dun kan testi yaptirdim negatif dediler. Az onceki ayni anda yaptigim 2 lh testim ekte. Bu 2 testte t c kadar koyu.. Doktra goruneyim dedim esim engelledi erken dedi. Basina bu tarz durum gelmis biri varsa deneyimlerini yazabilir mi? Tesekkurler.
Tamam canim ama ben yumurtlama doneminde oldumu sanmiyordum ve 5 gun arka arkaya ilişki.oldu bugun dahil ve bu spermlerin kalitesinin düştugu anlamina mi geliyor simdi
Tamam canimKuzucum eğer normalde eşinde sperm problemi yoksa sıkıntı olmaz korkma.
Bugun ücüncu gun ama test silikleşmiyor neden acabaKuzucum eğer normalde eşinde sperm problemi yoksa sıkıntı olmaz korkma.
Bugun ücüncu gun ama test silikleşmiyor neden acabasonuncu test biraz önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?