Gebeliğe Hazırlık Adete5 gün kale ovülasyon testim hamilelik olma ihtimali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım pik. Yumurtlama 2 günde sürebilir hemen akşamada çatlayabilir. Bugünü değerlendirerek doğru yapmışsın. Yarında test yap bakalım görelim
Tamam canim.yarinda yapicam test..bugun birinci defa yaptim testi bu ay icin ve pik cikti sasirdim dogrusu

Canim bi baksana biraz once test yaptim yine sanki silikleşmeye başlamiş gibime geldi yada yaniliyormuyum..birinci test saat 16'00 da yapmistim ikincisini 21'00

Eklentiler

• IMG_20190712_165739_1.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190712_212314.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 32
Canim bi baksana biraz once test yaptim yine sanki silikleşmeye başlamiş gibime geldi yada yaniliyormuyum..birinci test saat 16'00 da yapmistim ikincisini 21'00

Evet silikleşmeye başlamış. Sıvı aldıysan silikleşmesi normal ama 2 saat almadıysan yumurta çatlıyor demektir

Cnm ben bzzat gebe birinden gordum ovu testi gebe isen c silik kaliyor t nin yaninda

Slmlar.. adet 6 siydi hala adet olmadim. Adetten 3 4 gun oncesinden beri lh testlerim pozitif ama t c den acik. Dun kan testi yaptirdim negatif dediler. Az onceki ayni anda yaptigim 2 lh testim ekte. Bu 2 testte t c kadar koyu.. Doktra goruneyim dedim esim engelledi erken dedi. Basina bu tarz durum gelmis biri varsa deneyimlerini yazabilir mi? Tesekkurler.

Eklentiler

• 20190713_194841.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 48
Polikistik over sorununuz var mi? Pko'lularda fsh ve lh hormonu cok oldugu icin lh testleri boyle cikabiliyor diye okumustum. Gecikme de olmasi bana bunu dusundurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…