benim 4 kala bundan biraz koyuydu hamileyim inşallah sizinde sonucu öyle olur gebelik testiniz yokmu yarın sabah yapsanız :)Kızlar adete 5gun kala ovülasyon testi bu şekilde çıktı sizce hamilelik olma ihtimalli var mıdırEki Görüntüle 2275794
Gebelik testim var ama yapmadım açıkcası pek ümidim Yok olsa hissederdim diye düşünüyorum birde sadece adet belirtileri var hamilelik illaki hissedilir diye düşünüyorum ama Ümit işte:)
Merhabalar acaba testim pozitif mi yardimci olabilirmisiniz ovulasyon testi yumurtlamam yaklaşmişmidirT çizgisi C den daha koyu olmalı canım. Bu teste göre hamilelik görünmüyor.
Merhabalar acaba testim pozitif mi yardimci olabilirmisiniz ovulasyon testi yumurtlamam yaklaşmişmidir
Tamam canim cok sagol dedigin gibi degerlendiricem,yarinda test atarimCanım yarın dahada koyu olacak muhtemelen. Her ihtimale karşı bugünü değerlendir. Çünkü herkeste aynı koyulukta çıkmayabiliyor. Bugünü değerlendir yarın tekrar test yap at bana
Ben yapmıştım geçen ay resimde attım ama değilmişimTamam canim cok sagol dedigin gibi degerlendiricem,yarinda test atarim
bende degilmisim canim pozitif sanmistim ovulasyon testini ama adet oldum hatta su an yumurtlama gunlerimdeyim galiba ama test yapmicam inanmiyorum bu testlere artik 4 ay ovulasyon testi ise yaramadiCanım yarın dahada koyu olacak muhtemelen. Her ihtimale karşı bugünü değerlendir. Çünkü herkeste aynı koyulukta çıkmayabiliyor. Bugünü değerlendir yarın tekrar test yap at bana
bende degilmisim canim pozitif sanmistim ovulasyon testini ama adet oldum hatta su an yumurtlama gunlerimdeyim galiba ama test yapmicam inanmiyorum bu testlere artik 4 ay ovulasyon testi ise yaramadi
cnm ben gecen ay 20 de yumurtlamam gerekirken 13 14 yumurtlamisim senin oyle oldugu var mi..testlen gecen ay ogrenmis oldum ama adet oldumBen 2 ay denedim tuttu canım ümidini kaybetme
cnm ben gecen ay 20 de yumurtlamam gerekirken 13 14 yumurtlamisim senin oyle oldugu var mi..testlen gecen ay ogrenmis oldum ama adet oldum
adetim 34 gunde bir oldugu icin 13 de olmam imkansiz gibidi canim ondan oyle sanmistim ama test yaptigimda 14 de pik gostersmisti test ama ona ragmen adet olmustum20 de yumurtlaman gerektiğini nerden biliyorsun ki bunu takip etmeden bilemezsinher kadında farklıdır hatta bir kadında her ay farklılık gösterebilir canım. Benim 13.gündü. Ben adet biter bitmez başladım testlere nasılsa şu gün olur deyip ertelemedim
adetim 34 gunde bir oldugu icin 13 de olmam imkansiz gibidi canim ondan oyle sanmistim ama test yaptigimda 14 de pik gostersmisti test ama ona ragmen adet olmustumve gecen ay sogan kuru icmistim hamilelik kolaylassin die ve 28 gunde adet oldum
tamam cnm dedigin gibi yapicamKuzum o hesaplamalar genel. İki adetin tam ortası diyorlar ama herkeste tutmuyor o. Soğan kürü idrar yollarındaki enfeksiyonu temizlemek için. Herkese yaramıyor soğan kürünün kist yaptığınıda çok duydum. İncir kürü ve havuç kürü dene. İncir kürü yumurtayı geliştiriyor havuç kürüde çatlaması için. Test yapmayı bırakma
Cnm biraz once ovu testi yaptim bi bakarmisin pik mi acaba ..bugun adetimin 15 gunu..ayin 9 10 11 ve bugun iliski oldu20 de yumurtlaman gerektiğini nerden biliyorsun ki bunu takip etmeden bilemezsinher kadında farklıdır hatta bir kadında her ay farklılık gösterebilir canım. Benim 13.gündü. Ben adet biter bitmez başladım testlere nasılsa şu gün olur deyip ertelemedim
Cnm biraz once ovu testi yaptim bi bakarmisin pik mi acaba ..bugun adetimin 15 gunu..ayin 9 10 11 ve bugun iliski oldu
Evet canım pik. Yumurtlama 2 günde sürebilir hemen akşamada çatlayabilir. Bugünü değerlendirerek doğru yapmışsın. Yarında test yap bakalım görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?