adete yakın yapılan gebelik testleri :))

canım diğer mesaj sana değildi yanlış oldu k.bakma hayırlısı olsun haberdar et beni
Canim kisiri olurmu bugun hagif bi lekelenme geldi devamini bekliyoruz insallah artar . dun aksam esimle mutfak takimini degistirdik bayagi agirdi onu kaldirdiktan sonra karnim ve belim cok agridi lekede bu sabah geldi acaba diyorum . karmakarisigim.

Canim kisiri olurmu bugun hagif bi lekelenme geldi devamini bekliyoruz insallah artar . dun aksam esimle mutfak takimini degistirdik bayagi agirdi onu kaldirdiktan sonra karnim ve belim cok agridi lekede bu sabah geldi acaba diyorum . karmakarisigim.
Adet olursun bence o zaman leke geldiyse devamı gelir merak etme:KK66:ağırda kaldırmışsin stresten gecikti bence

Günaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalım adet olan günü geciken var mı ?

ben cumayı bekliyorum canım göğüslerim ucu yara olmuş bugün eşim bile şüphe ediyo
bişi sorcam eğer gecikme olursa araya cumartesi pazar giriyo ya yarın kan testi yaptırsam varsa çıkar mı acaba, bi de yaparlar mı testi adetim gecikmeden

ben cumayı bekliyorum canım göğüslerim ucu yara olmuş bugün eşim bile şüphe ediyo
bişi sorcam eğer gecikme olursa araya cumartesi pazar giriyo ya yarın kan testi yaptırsam varsa çıkar mı acaba, bi de yaparlar mı testi adetim gecikmeden
Adet günün cuma mı canım

kızlar merhaba benımde günüm normalde pazar ama erken olcam gibi hem gebelik belirtim var adet olcam gibi d
n test yaptım negatif daha cıkmamıs olabil,irmi erkenmi
benımde bat pazar gunu kasıklarımda sancı bel agrım var.test yapmaya korkuyorum cıkmayabılır canım
benim de pazar , beraber bekleyelim mi
olur canım bekleyelım=) benım tum belırtılerım var ya hasta olcam gıbı=(

ay kızlar ınsallah hamıleyızdır ben yarın sabah test yapıcam dayanamıyorum
ben debu sabah yaptım negatifti:KK43:((
erken mi yaptım acaba bilemiyorum ama 4 5 gün kala çıknalar da oluyor muş, çok okudum burda, benim negatirfti, dayanabilrisem pazar sabahına kadar bekliicem tabi adet olmazsam,
4 aydır deniyoruz bu dönemde sürekli sarkma oldu adet günlerimde,24-26-29 gibi oldu son üç ayım

sizde de böyle bişey oldu mu

X