adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Kesinlikle öyle :KK70::KK70::KK70: yaa bazı gebelerde de ovulasyon pozitif cikabiliyormus sürekli burada okumustum inşallah öyledir :KK51: yoksa yumurtlama günü 9 uydu o_O
canim sen yumurtlama günü 9 diyosun ama senin cok düzenli bi adetin yok ki ama. değerlendir derim:KK66::KK66:

canim sen yumurtlama günü 9 diyosun ama senin cok düzenli bi adetin yok ki ama. değerlendir derim:KK66::KK66:

ovulasyon silik mi. yaa değerlendir bu günleri bence yumurtlama olmuş olabilir belki de:KK66::KK66:

Telde program var demiştim ya orda son 5 adet baz alınarak hesaplanmis sanırım onu takip ediyordum ben ovulasyon testine yeni başladım canım bundan sonra ovulasyon testiyle aşk yaşiciğimmm :KK68::KK68: değerlendirmez olur muyum hiç :KK22:

Telde program var demiştim ya orda son 5 adet baz alınarak hesaplanmis sanırım onu takip ediyordum ben ovulasyon testine yeni başladım canım bundan sonra ovulasyon testiyle aşk yaşiciğimmm :KK68::KK68: değerlendirmez olur muyum hiç :KK22:
bendede var takvimim diye program. öneririm. güzel program..valla hamilelik bu nasil olacagi belli olmaz. her firsati değerlendir derim. :KK66::KK66:bakma bende koca yok olsa zerre affi yok bu kadr cok bebek isterken:oops::oops:

X