- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- Konu Sahibi Melisa1995
farketmez rabbim ikimizinde yardimcisi olsunn
Aminn canım benim şuan kalkıp yine test yapasım var resmen bağımlılık oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farketmez rabbim ikimizinde yardimcisi olsunn
Var ya eminim bu testi uretenler Sen ben gibiler sayesinde kazanıyor :) ama ovulasyon pozitif demiştin o ne olacakAminn canım benim şuan kalkıp yine test yapasım var resmen bağımlılık oldu
Kesinlikle öyle yaa bazı gebelerde de ovulasyon pozitif cikabiliyormus sürekli burada okumustum inşallah öyledir yoksa yumurtlama günü 9 uyduVar ya eminim bu testi uretenler Sen ben gibiler sayesinde kazanıyor :) ama ovulasyon pozitif demiştin o ne olacak
Var ya eminim bu testi uretenler Sen ben gibiler sayesinde kazanıyor :) ama ovulasyon pozitif demiştin o ne olacak
haha ay çok güldüm:) sen çok yaşa içine doğmuş demekki adamcağızınAy yhok cnm yh esim okuz gbi yiyon dio kesin hamilesindr dio kana grk yhok ;:) mus.
inşallah gülümm bekleyelim adeti alalım inşallah güzel haberleri :)ayyyyyyyyyy inşallah canim ya tek umudum bu kaldı şimdilik
a.slm bitanem nasılsın belirtiler devam mı ?selamm canlarımm
DEVAM BİTANEMa.slm bitanem nasılsın belirtiler devam mı ?
canim sen yumurtlama günü 9 diyosun ama senin cok düzenli bi adetin yok ki ama. değerlendir derimKesinlikle öyle yaa bazı gebelerde de ovulasyon pozitif cikabiliyormus sürekli burada okumustum inşallah öyledir yoksa yumurtlama günü 9 uydu
inşallah gülümm bekleyelim adeti alalım inşallah güzel haberleri :)[/QUOT
inşallah inşallah hepimizbi gebe kalaydik artık forumun adını degistirirdik
ovulasyon silik mi. yaa değerlendir bu günleri bence yumurtlama olmuş olabilir belki deYok arkadaş yok ovulasyon da silik çizgi gebelik testi pırıl pırıl ciğerim soldu test yapmaktan
canim sen yumurtlama günü 9 diyosun ama senin cok düzenli bi adetin yok ki ama. değerlendir derim
ovulasyon silik mi. yaa değerlendir bu günleri bence yumurtlama olmuş olabilir belki de
bendede var takvimim diye program. öneririm. güzel program..valla hamilelik bu nasil olacagi belli olmaz. her firsati değerlendir derim. bakma bende koca yok olsa zerre affi yok bu kadr cok bebek isterkenTelde program var demiştim ya orda son 5 adet baz alınarak hesaplanmis sanırım onu takip ediyordum ben ovulasyon testine yeni başladım canım bundan sonra ovulasyon testiyle aşk yaşiciğimmm değerlendirmez olur muyum hiç
kac gün geçti canimKzlar ben hala adt olmadm leke ble yok adt agrisida yok
Bendekide o program değerlendirmem mi hicbendede var takvimim diye program. öneririm. güzel program..valla hamilelik bu nasil olacagi belli olmaz. her firsati değerlendir derim. bakma bende koca yok olsa zerre affi yok bu kadr cok bebek isterken
Dundu cnm. Aslnda cuma aksamdan baslamasi lazmdik
kac gün geçti canim
m insallahBendekide o program değerlendirmem mi hic
oluyo mu böyle gecikmeler normalldeeDundu cnm. Aslnda cuma aksamdan baslamasi lazmdi