- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Melisa1995
Adt gunum bugun test yaptm sbh negatf adt olck gbi bi agrm yok sarı akntm var sdce
Ben de aynı durumdayım canım negatif çıktı kısmet artık bekleyip görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adt gunum bugun test yaptm sbh negatf adt olck gbi bi agrm yok sarı akntm var sdce
eeeeeeeeee bu cok guzel ablaa....kac gundur yapıyosun.. cift cizgi demek yumurtalıkları harekete geciren hormonların artmasi demektir. yani yaklasık 3gün icinde yumurtlama olacak demektir.
buarada bence mehmet selim daha hos ates bi tuhaf olmus sonuccta cocuk dedigimiz sey hem anne hem babaya rahmett
ben e tam tersi erkek isminde iyiymdir ansiklopedi cikaririm valla4 gündür bi yandan da telde bi program var onu dikkate alıyordum ama ovulasyon testine göre o hatalı
simdi abla ayıbtır sorması kac gunde bi adet oluyosunn
Kız isimlerinden bi ajanda çıkarabilecek kadar karışmıştı kafam erkek isminde kıtım biraz
abla ayıptır sormasi kac gunde bi adet oluyosunn4 gündür bi yandan da telde bi program var onu dikkate alıyordum ama ovulasyon testine göre o hatalı
Kız isimlerinden bi ajanda çıkarabilecek kadar karışmıştı kafam erkek isminde kıtım biraz
Hadi bakalim hayirli haberler olur inşallah kuzucumbnm bata 8var bakalım
Sun kuzum üzülme adet gelmediği surece ümit varEvet bugün güya gözlerimi pörtleterek baktım gene tek çizgiydi
O sari akinti hamilelik belirtisindede var tatlim inşallah hamilesindir adet gelmemiş daha kimininki geç cikar kuzumAdt gunum bugun test yaptm sbh negatf adt olck gbi bi agrm yok sarı akntm var sdce
İnşallah o bebeklerde gelecek isimlerini alacak yas kacti bu arada ablamizsin galibaÖyle valla isimler hazır bebişleri bekliyoruz
evet bak benim kan testim negatif ciktı buyuk bir umutla adetimi bekliyorum m olmadigim müddetçe umudum hep var olacakO
Sun kuzum üzülme adet gelmediği surece ümit var
Aynen kuzum kirmiziyi görmeyince insan hep umut ediyor ne kadar kaldi gününe bitanem
evet bak benim kan testim negatif ciktı buyuk bir umutla adetimi bekliyorum m olmadigim müddetçe umudum hep var olacak
sanmıom canısııHadi bakalim hayirli haberler olur inşallah kuzucum
Hic belli olmaz bebeğim minigin ummadığın anda gelirsanmıom canısıı
inşallah şu bir haftadır sadece gündüz hiç bi iş yapmasam bile geceleri kasıklarım ağrıo başka öle elle tuturlur bişi yok gerisi psikolojikHic belli olmaz bebeğim minigin ummadığın anda gelir
Adetten olamaz gülüm erken daha hamileliktentir inşaallahinşallah şu bir haftadır sadece gündüz hiç bi iş yapmasam bile geceleri kasıklarım ağrıo başka öle elle tuturlur bişi yok gerisi psikolojik
inşallah şu bir haftadır sadece gündüz hiç bi iş yapmasam bile geceleri kasıklarım ağrıo başka öle elle tuturlur bişi yok gerisi psikolojik
bilmiorum cnm benim kuruntum olmasıbdaAdetten olamaz gülüm erken daha hamileliktentir inşaallah
daha sabah bismillah bile demeden yataktan kalkarken ağrımaya başladı göğsümBen de aynıyım göğüslerim çok fena yürürken bile ağrıyor nolacaz biz böyle
ya ben dün tekrar hesap yaptım yanlış hesaplama yapmisim daha önümdee 5 yada 6 gün var. bellki kan testine 6 gün etki eder mi bilmiyorum ama umarım ederAynen kuzum kirmiziyi görmeyince insan hep umut ediyor ne kadar kaldi gününe bitanem
bilmiorum cnm benim kuruntum olmasıbda
daha sabah bismillah bile demeden yataktan kalkarken ağrımaya başladı göğsüm
valla delircrm adetkende ağrıodu hala ağrıo karnımdada şişkşnlik adet olmasam bali 8günüm varBenim 10 gündür böyle oyyy
Eder tatlim merak etme insallah gec dollenmedir:)ya ben dün tekrar hesap yaptım yanlış hesaplama yapmisim daha önümdee 5 yada 6 gün var. bellki kan testine 6 gün etki eder mi bilmiyorum ama umarım eder