- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 34
-
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Daha öncede aynısı olmuştu cnm adet oldum kimyasal gebelik geçirdim o yüzden adet olmadan kana baktırmak istemiyorumOvulasyon testinin önemi yok ki gebelik testi pozitif çıkmış işte. Ya gidip kan ver ya da bir tane daha gebelik testi yap
Ovulasyon testinin önemi yok ki gebelik testi pozitif çıkmış işte. Ya gidip kan ver ya da bir tane daha gebelik testi yap[/QUOTE
Zaten idrar da çıkar suan da cnm tekrar yumurtlamıyorsan olasılık yüksekKizlar adete 1 gun kala ovulasyon testim bu sekilde, dunde koyuydu bugun dahada koyu. Normal ovulasyon zamanimda koyu cizgileri yakalayip degerlendirmistik sonra siliklesmisti. Simdi daha da koyu. Sizce varmidir hamilelik?
Benimde öyleydi cnm hamileyimKizlar adete 1 gun kala ovulasyon testim bu sekilde, dunde koyuydu bugun dahada koyu. Normal ovulasyon zamanimda koyu cizgileri yakalayip degerlendirmistik sonra siliklesmisti. Simdi daha da koyu. Sizce varmidir hamilelik?
Muhtemelen yok
Ayni durumu tipatip ben de yasiyorum.. forumu sonuna kadar okudum..sizin cevaplariniz birden kesildi..acaba bu yasadiklarinizin ardindan gebelik olusmus mu cok merak ettimKızlar lütfen bana yardım eder misiniz okudum herseyi bastan sona ben suan şok geciriyorum resmen suan bugün adet sonrası 21. Gün ovulasyon testi damlatır damlatmaz cıktı ve hic görmedigim derecede koyu cıktı normalde 13. ve 15. Gün koyuydu ve siliklesmisti degerlendirmistim ilk defa bu ay yaptıgım icin kontrol amaclı teste devam ediyodum simdi bu ne demek yine mi yumurtlama olcak kızlar korkuyorum ne oluyo ilk beş dakikada nerdeyse T cizgisi C den koyu oldu Allah aşkına bilgililer yardım edin ne oluyo
hamileymişim :))Muhtemelen yok
Maşallah size :) yanılmış olmak güzel bu seferhamileymişim :))
Ovu testi önceki günlere göre daha koyu çıkıyorsa ve gün geçtikçe koyulasiyorsa hamile olma ihtimalin yuksekSelam kizlar, benim de adete 5-6 gun var daha, ovu testim onceki gunlere ragmen koyulasmis, gebelik testi negatif cikiyor, 5-6 saat sonra silik cizgi cikiyor gibi)) yorumlarsaniz sevinirm
Hamilelik testi negatif ama, yine mi yumurtladim acaba, 2 gundur cok akintim var zaten.Ovu testi önceki günlere göre daha koyu çıkıyorsa ve gün geçtikçe koyulasiyorsa hamile olma ihtimalin yuksek
di mi en güzel yanılgı :)) sağolunMaşallah size :) yanılmış olmak güzel bu sefer
adete yakın koyulaşma gebelik belirtisi olabilirKizlar merhaba adetime bi hafta kala ovulasyon cok koyu cikti 2 gun acaba hamilemiyim dedim sonraki gun siliklesti sanirim yumurtladim ogunleri degerlendirdik simdi adetime 1 gun kaldi gene koyulasti bukadar erken gebelik olurmu yoksa 3.cuyemi yumurtluyorum