Gebeliğe Hazırlık Adete yakin ovulasyon testi pozitifligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adete 1 gun kala ovulasyon testim bu sekilde, dunde koyuydu bugun dahada koyu. Normal ovulasyon zamanimda koyu cizgileri yakalayip degerlendirmistik sonra siliklesmisti. Simdi daha da koyu. Sizce varmidir hamilelik?

Eklentiler

• 35DB0D0B-E4EF-4235-87AC-56B7261FE849.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 1.519
Kizlar adete 1 gun kala ovulasyon testim bu sekilde, dunde koyuydu bugun dahada koyu. Normal ovulasyon zamanimda koyu cizgileri yakalayip degerlendirmistik sonra siliklesmisti. Simdi daha da koyu. Sizce varmidir hamilelik?
Zaten idrar da çıkar suan da cnm tekrar yumurtlamıyorsan olasılık yüksek

Benimde öyleydi cnm hamileyim bak fotoda üstteki ovulasyon alttaki erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20180311_121241.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 1.471
Ayni durumu tipatip ben de yasiyorum.. forumu sonuna kadar okudum..sizin cevaplariniz birden kesildi..acaba bu yasadiklarinizin ardindan gebelik olusmus mu cok merak ettim Gurbetci42

Selam kizlar, benim de adete 5-6 gun var daha, ovu testim onceki gunlere ragmen koyulasmis, gebelik testi negatif cikiyor, 5-6 saat sonra silik cizgi cikiyor gibi)) yorumlarsaniz sevinirm

Eklentiler

• 248DB4A8-375F-4D35-9968-050E6021FC87.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 658
Selam kizlar, benim de adete 5-6 gun var daha, ovu testim onceki gunlere ragmen koyulasmis, gebelik testi negatif cikiyor, 5-6 saat sonra silik cizgi cikiyor gibi)) yorumlarsaniz sevinirm
Ovu testi önceki günlere göre daha koyu çıkıyorsa ve gün geçtikçe koyulasiyorsa hamile olma ihtimalin yuksek

Merhaba benim adet donemlerim çok duzensiz su sşekild iki ay düzenli 3. Ay 40 günün ustu oluyor ve ovulasyon testi kullanıyorum. Adetten sonra ki 15_16_17_18 günlerinde test yaptım tam koyu bir cizçi olmamasına rağmen düzenli olarak ilişkiye girdik. 20. gün tek cizgi oldu 28_29_30günde ovulasyon testi yaptim koyu cikti fakat 31 gün tekrar silik çıktı gebelik testi negetif çıktı ozaman. BuguB 37. gun ve 16. Gun yaptigim gibi çıktı (geçmiş iki ay 31 gun de oldum bu 3. Ayim)son resim bugün yaptim

Eklentiler

• IMG_20181213_165428.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 605
  • IMG_20181219_131521.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 526
Ben testi yanliş mı yapıyorum neden bu şekilde çıkıyor olabilir ki? 3 aydır kullanıyorum ilk defa bu şekilde oldu hep aynı saatte yapıyordum sıvı alımına dikkat ediyorum. Yardımcı olabilecek biri varmı

Kizlar merhaba adetime bi hafta kala ovulasyon cok koyu cikti 2 gun acaba hamilemiyim dedim sonraki gun siliklesti sanirim yumurtladim ogunleri degerlendirdik simdi adetime 1 gun kaldi gene koyulasti bukadar erken gebelik olurmu yoksa 3.cuyemi yumurtluyorum

adete yakın koyulaşma gebelik belirtisi olabilir
ben de aynı şekilde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…