Gebeliğe Hazırlık Adete yakin ovulasyon testi pozitifligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarını iple çekicem en az sizin kadar bende merak ediyorum sizin sonucu :)

Yarın olmazsan gebelik testi yap bence

Gurbetci42 test yaptın mı ? Yoğun çalıştığım için çok giremiyorum yazdıysanız da başka gruba görememiş olabilirim
Canım bugün 3. gün ortada kırmızılar yok olmasına dair belirtide kalmadı sadece kremsi beyaz akıntı var ya geç döllenme oluyo (bata 9 gün kala coook koyu cıkan ovu tesleri sanırım ya 2. Kez yumurtladım onda tuttu) yada bebek falan yok niye gelmiyo bilmiyorum pazartesiye kadar bekliycem hala gelmezse doktora gidicem canım

İnşallah geç döllenmedir hiç belli olmaz pazartesiye alırız güzel haberleri inşallah

Benimki biraz karışık çünkü en son adetim beklenenden 2 hafta erken oldu, geç döllenme de olmuş ama şöyle söyleyim, kan testinde negatif çıktıktan 1 hafta 10 gün içinde çıktı aşırı koyuluk, negatif çıktıktan 13 gün sonra tekrar yaptırdığımda beta 1403’tü.

Silik çizgi dedim belki yazıları okuya okuya yanlış görüyorum eşimde baktı evet silik çizgi var dedi
Vücutta her daim bir miktar LH bulunuyor. Adete az kala progesteronun düşmesiyle birlikte ufak bir artış da olabiliyormuş. Bu nedenlerle ovu testindeki silik çizgiyi gebeliğe yormak pek doğru değil ne yazık ki....
Hamile arkadaşların ovu testi bat'a 1 kala çok koyu çıkıyor genelde. Ben kendimde de öyle tecrübe ettim, ovu zamanından daha koyuydu hatta.

Adete 3-4 günüm kaldı. Forumu okuyunca ovulasyon testi yaptım gebelik de belli olabiliyormuş galiba diye bi Ümit yaptım sonuç resimdeki gibi böyle çıktı.

Gebelik testi yapmıştım adete 1 hafta kala negatif çıkmıştı.

Çatlatma iğnesi vuruldum 14 gun önce acaba onun etkisi mi Halen ? Ama adet olmama 3 gun kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…