- 11 Ekim 2017
- 67
- 40
- 37
-
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Yarını iple çekicem en az sizin kadar bende merak ediyorum sizin sonucu :)Kızlar merhaba
Yarın bat günü ben bu ay iki kez mi yumurtladım yoksa size attıgım bu üc koyu test ile gec mi yumurtladım bilemiyorum kafam karıstı yarın bat günü ve cıkan ovu testi yine koyulasıyo gec döllenme varsa diye test yapmıyorum yarın olmazsam umudum olcak olursam diger aya artık :)
Teşekkür ederim canım benim :) belim de cok agrıyo ama bakalım kısmet ne olacakYarını iple çekicem en az sizin kadar bende merak ediyorum sizin sonucu :)
Kızlar merhaba
Yarın bat günü ben bu ay iki kez mi yumurtladım yoksa size attıgım bu üc koyu test ile gec mi yumurtladım bilemiyorum kafam karıstı yarın bat günü ve cıkan ovu testi yine koyulasıyo gec döllenme varsa diye test yapmıyorum yarın olmazsam umudum olcak olursam diger aya artık :)
Herşey yarına bağlı :) olmazsam yarın yada ertesi gün kana baktırırımYarın olmazsan gebelik testi yap bence
Herşey yarına bağlı :) olmazsam yarın yada ertesi gün kana baktırırım
Canım bugün 3. gün ortada kırmızılar yok olmasına dair belirtide kalmadı sadece kremsi beyaz akıntı var ya geç döllenme oluyo (bata 9 gün kala coook koyu cıkan ovu tesleri sanırım ya 2. Kez yumurtladım onda tuttu) yada bebek falan yok niye gelmiyo bilmiyorum pazartesiye kadar bekliycem hala gelmezse doktora gidicem canımGurbetci42 test yaptın mı ? Yoğun çalıştığım için çok giremiyorum yazdıysanız da başka gruba görememiş olabilirim
İnşallah geç döllenmedir hiç belli olmaz pazartesiye alırız güzel haberleri inşallahCanım bugün 3. gün ortada kırmızılar yok olmasına dair belirtide kalmadı sadece kremsi beyaz akıntı var ya geç döllenme oluyo (bata 9 gün kala coook koyu cıkan ovu tesleri sanırım ya 2. Kez yumurtladım onda tuttu) yada bebek falan yok niye gelmiyo bilmiyorum pazartesiye kadar bekliycem hala gelmezse doktora gidicem canım
Bata kaç gün kala yapmıştınız acaba birde belirtiniz varmıydıBen de hamileliğimi ovulasyon testiyle tahmin ettim. 3-4 gün üst üste 2. Çizgi aşırı koyu çıktı
Bata kaç gün kala yapmıştınız acaba birde belirtiniz varmıydı
Vücutta her daim bir miktar LH bulunuyor. Adete az kala progesteronun düşmesiyle birlikte ufak bir artış da olabiliyormuş. Bu nedenlerle ovu testindeki silik çizgiyi gebeliğe yormak pek doğru değil ne yazık ki....Silik çizgi dedim belki yazıları okuya okuya yanlış görüyorum eşimde baktı evet silik çizgi var dedi
Ovulasyon testinin önemi yok ki gebelik testi pozitif çıkmış işte. Ya gidip kan ver ya da bir tane daha gebelik testi yapEki Görüntüle 2122286 mrb arkadaşlar adete 4 gün kala üstteki ovulasyon testi alttaki erken gebelik testi