- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
-
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Bizde ikinciyi istiyoruz canım ama olmuyorÖylemi dersin cnm ben gebelikmi acaba diye ümit besliyorum bi oğlum var ikinciyi 2 senedir deniyoruz esim herzaman yanında değil mesleği geregi.olsa süper olucak. 13 gün önce ovulasyon günlerimde şimdi yine pozitif..bakalım 3 gün bekleyip kan testi yaptircam ama.simdiden merak icindeyim
En son gebelik testini ne zaman yaptın?Böyle cnm 3 gündür koyu.. allah aratmasın tez zamanda versin kalpten candan tum isteyenlere..yasim da var 36 bundan sonra kritik zamanlar doğurganlık acısından..o yüzden baya istiyoruz eşimle.
Şu anda testlerin böyle mi çıkıyor?Böyle cnm 3 gündür koyu.. allah aratmasın tez zamanda versin kalpten candan tum isteyenlere..yasim da var 36 bundan sonra kritik zamanlar doğurganlık acısından..o yüzden baya istiyoruz eşimle.
Dün gece yaptım cnm silik bile değildi bugün adet olmam lazim normalde ama olmadım henuzEn son gebelik testini ne zaman yaptın?
Ovaluasyon bugunde koyu gebelik dun silik bile degldiŞu anda testlerin böyle mi çıkıyor?
İnşallahh gönlündeki olurEki Görüntüle 2275187
Benim yarin adet gunum , gebelik testi negatif cikiyor ovu testi pozitife yakin epeyce koyu bu nedir ki simdi:/
İnşallahh gönlündeki olur
Bu da benim adete 5 gün kala ovulasyon testim.
Sizce gebelik umudu var mı?
Günüm geçmeden İdrar testi yapmaya korkuyorum
Bu teste göre yok canım T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olmalı
Üstüne görme deniyor bildiğim kadarıylaHepimizinnn:) diyelim adetten once yumurtlama oldu ve degerlendirdik bir sonraki aya mi kaliyor yoksa adet olduktan sonra catlayan yumurta ne oluyor bilen var mi
Bencede beklemek en doğrusu en azından dahada netleşir herşey gönlünce olsun..Kızlar gebelik testi silik çıkıyor hala adet görmedim kan testi yaptircam tekrar onun içinde beklemem lazim araya bayram girdi bende akışına bıraktım ailemin yanına geldik bayram icin.
Kızlar gebelik testi silik çıkıyor hala adet görmedim kan testi yaptircam tekrar onun içinde beklemem lazim araya bayram girdi bende akışına bıraktım ailemin yanına geldik bayram icin.