- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 28
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Kızlar hamileyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olabilirAdetim 3 gun gecti bu 2.gun hali sizce varmi
Bugun bitane daha yapacagim bakalim umitlenmek istemiyirumGeç döllenme olabilir
Ben bugün öğrendim hamile olduğumu 7 gün kala hcg baktırdım 0.1di yarın kan ver cem bakalımBugun bitane daha yapacagim bakalim umitlenmek istemiyirum
Kızlar hamileyimm
Aminn canım Rabbim isteyen herkese versin inşallahTebrikler canım Allahım inşallah tamamına erdirir kucağına sağlıklı sıhhatli alırsın :)
Test mi yaptınkiKızlar hamileyimm
Gebelik testin pozitif çıkmış işte ? Hamilesin yaniArkadaşlar selam.Silik olan gebelik testi, öteki koyu olan ovülasyon testi adetime 3 gün var.Sizce ne demek bu?Tekrar mı yumurtluyorum yoksa belirti mi?
Ama o kadar silik ki pek emin olamadım.2 gün sonra tekrar yapıcam adet sancım var pek ümidim yokGebelik testin pozitif çıkmış işte ? Hamilesin yani
Bu arada üstteki gebelik testi altta ki ovülasyon testiGebelik testin pozitif çıkmış işte ? Hamilesin yani
Hayır son derece net çıkmış işte. Kop koyu çıkmasını bekleme zaten. Benim de adet sancim vardı ama hamileydimBu arada üstteki gebelik testi altta ki ovülasyon testi
Sürekli açıp açıp teste bakıyorum,çok silik olması umutlandırmıyor beni ama bugün tekrar test yapacağım.Sende gayet net dedikçe ben açıp tekrar bakıyorum çok silik oluşu moralimi bozuyor ama hiç çizgi olmamasından iyi.Umarım sen haklı çıkarsın.Hayır son derece net çıkmış işte. Kop koyu çıkmasını bekleme zaten. Benim de adet sancim vardı ama hamileydim
Canım hamilesin bence :)Arkadaşlar selam.Silik olan gebelik testi, öteki koyu olan ovülasyon testi adetime 3 gün var.Sizce ne demek bu?Tekrar mı yumurtluyorum yoksa belirti mi?
Bugün tekrar test yapıcam akşam inşallah dediğin gibidir :) nedense içimde umut yok ama çizgi o kadar silik ki acaba testte mi hata var dedimCanım hamilesin bence :)
Canım hala niye bekliyorsun yapsana bi test daha :)Bugün tekrar test yapıcam akşam inşallah dediğin gibidir :) nedense içimde umut yok ama çizgi o kadar silik ki acaba testte mi hata var dedim
Öğretmenim okuldayım şuan akşam eve gider gitmez yapıcamCanım hala niye bekliyorsun yapsana bi test daha :)