Yüksek ihtimalle gebelik canımSelam bata son 2 gun kizlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yapıyorum 2 gündür koyulasmis tekrar 27 ocakta pikti 28 29 tamamen siliklesmisti gebeliği bu şekilde öğrenen varmiEki Görüntüle 2778668 Eki Görüntüle 2778664
Bende bugun yaptım pozitif gösterdi böyle olunca gebelik var diyorlar ama umutlanmak istemiyorum yarın idrar testi yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah vardırSelam bata son 2 gun kizlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yapıyorum 2 gündür koyulasmis tekrar 27 ocakta pikti 28 29 tamamen siliklesmisti gebeliği bu şekilde öğrenen varmiEki Görüntüle 2778668 Eki Görüntüle 2778664
Insaallah canim lh hormonu vücutta herzaman olan bir hormonmus yani pozitif çıkarmış hep ama hamilelik oluşursa t c ayni koyulukta hatta t daha koyu olması gerekiyormuş 2 gunum kaldı gebelik negatif çıktı ama ovulasyon koyu bakalım Rabbım büyükBende bugun yaptım pozitif gösterdi böyle olunca gebelik var diyorlar ama umutlanmak istemiyorum yarın idrar testi yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır
Evet ben de gebeliğimi bata 3gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim, büyük ihtimalle gebesiniz, bir kaç gün sabredin betahcg yükselsin, yeniden kaset test yapıp kan verirsinizSelam bata son 2 gun kizlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yapıyorum 2 gündür koyulasmis tekrar 27 ocakta pikti 28 29 tamamen siliklesmisti gebeliği bu şekilde öğrenen varmiEki Görüntüle 2778668 Eki Görüntüle 2778664
Insaaalllahhhhhhhhhhh canim banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanadaEvet ben de gebeliğimi bata 3gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim, büyük ihtimalle gebesiniz, bir kaç gün sabredin betahcg yükselsin, yeniden kaset test yapıp kan verirsiniz
Amin canım, Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallahInsaaalllahhhhhhhhhhh canim banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada
Evet ben de gebeliğimi bata 3gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim, büyük ihtimalle gebesiniz, bir kaç gün sabredin betahcg yükselsin, yeniden kaset test yapıp kan verirsiniz
İnşallahEvet ben de gebeliğimi bata 3gün kala ovülasyon testiyle öğrenmiştim, büyük ihtimalle gebesiniz, bir kaç gün sabredin betahcg yükselsin, yeniden kaset test yapıp kan verirsiniz
Insaallah canim lh hormonu vücutta herzaman olan bir hormonmus yani pozitif çıkarmış hep ama hamilelik oluşursa t c ayni koyulukta hatta t daha koyu olması gerekiyormuş 2 gunum kaldı gebelik negatif çıktı ama ovulasyon koyu bakalım Rabbım bü
Insaallah canim lh hormonu vücutta herzaman olan bir hormonmus yani pozitif çıkarmış hep ama hamilelik oluşursa t c ayni koyulukta hatta t daha koyu olması gerekiyormuş 2 gunum kaldı gebelik negatif çıktı ama ovulasyon koyu bakalım Rabbım büyük
Insaallah canim lh hormonu vücutta herzaman olan bir hormonmus yani pozitif çıkarmış hep ama hamilelik oluşursa t c ayni koyulukta hatta t daha koyu olması gerekiyormuş 2 gunum kaldı gebelik negatif çıktı ama ovulasyon koyu bakalım Rabbım büyük inşallah bende dua ediyorum umarım hamilelik vardır sabırla bekleyeceğiz napalım :)
Bende adetime 3 gün kala ovülasyon testiyle öğrendim canım hamile olduğu mu aynı bu şekildeydiSelam bata son 2 gun kizlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yapıyorum 2 gündür koyulasmis tekrar 27 ocakta pikti 28 29 tamamen siliklesmisti gebeliği bu şekilde öğrenen varmiEki Görüntüle 2778668 Eki Görüntüle 2778664
Bu hamilelik değil t çizgisi c den koyu olunca oda bir ihtimalMerhaba adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptım gebeliğide gösterdiği söyleniyor diye iki çizgide çıktı sizce gebelik varmı böyle hamile olduğunu öğrenen anneler varsa yardımcı olabilir mi
Kan verdim bugun ovulasyon pozitif çıkınca umutlanmıştım 0.100 çıktı sonuç adetime 4 gün var negatif sanırım ama araştırdığım da değerlerin yükselme ihtimali varmış 0.100 çıkıp hamile olanlar çok varmış nasip artıkSelam bata son 2 gun kizlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon yapıyorum 2 gündür koyulasmis tekrar 27 ocakta pikti 28 29 tamamen siliklesmisti gebeliği bu şekilde öğrenen varmiEki Görüntüle 2778668 Eki Görüntüle 2778664
En az ne çıkması gerekiyor?Kan verdim bugun ovulasyon pozitif çıkınca umutlanmıştım 0.100 çıktı sonuç adetime 4 gün var negatif sanırım ama araştırdığım da değerlerin yükselme ihtimali varmış 0.100 çıkıp hamile olanlar çok varmış nasip artık
Regl oldum maalesefEn az ne çıkması gerekiyor?
Sonra kısmet olur inşallah. Kuruyemiş,tatlı patates,yer elması,avokado ,incir etkiliymis epey .Regl oldum maalesef
bu ihtimal yok demek aslında canım, bazı kişiler çok erken kan verdiklerinde kanda hcg yükselmeden yani daha sonra adet gelmeyince test yapıp öğreniyorlar ve gebeydim ama nasıl kanda çıkmadı diyorlar ondan dolayı bu gibi karışıklıklar oluyorKan verdim bugun ovulasyon pozitif çıkınca umutlanmıştım 0.100 çıktı sonuç adetime 4 gün var negatif sanırım ama araştırdığım da değerlerin yükselme ihtimali varmış 0.100 çıkıp hamile olanlar çok varmış nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?