- 22 Mayıs 2020
- 43
- 54
- 38
- 38
- Konu Sahibi history1985
-
Pcoyla ilgisi yok herhalde bunun renginin koyu olup olmamasının ya da on gün arayla çıkmasının çünkü pcolu olanda yumurtluyormuş okuduğum kadarıyla sadece zamanını bilmiyormuş innovita testlerini aldığım hanıma sordum ikinci kez yumurtlamışsın olabilir bazı aylar diye mesaj atmış şimdi
Hangi testi kullanıyorsunuz
Bende ilk kez yapıyorum bu ay ben innovita da aldım hassas diye ikisini de kullandım memnunum yaniBencede yok alakası.. ben laboqick kullanıyorum .. sen anliyormusun bu testlerden bira ben hayatımda ılkez bu ay yapıyorum..
Böyle çıkması normal canım gebelikte çok koyu çıkıyor 2 kasım da yumurtlama olduysa 16 kasım adet olmalısın inşallah olmazsınMerhabalar. ben de pcos var 30 yaşındayım. 5-6 aydır bebek istiyoruz. ovulasyon testi ile bu ay 2 kasımda yumurtayı yakaladım ve değerlendirdik. genellikle 1 buçuk ayda bir regl olurum bugün 48.günüm ve kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var. dün ve bugün ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı. ama gebelik testi negatif. sizce gebelik var mıdır
evet yarın bekliyorum ben de olmayı. 49.gün yarınBöyle çıkması normal canım gebelikte çok koyu çıkıyor 2 kasım da yumurtlama olduysa 16 kasım adet olmalısın inşallah olmazsın
Değiş canım yumurtlama günü gibi olmalı zaten olsa gebelik testin de çıkardı 13. Gün yumurtlamadan sonraevet yarın bekliyorum ben de olmayı. 49.gün yarıninşallah olmam. peki bu koyuluk gebelik için çok da yeterli değil mi acaba
Hamile olduğunu düşünüyorum gebelik testi yap ınKızlar merhaba bende 17 Kasım'da olmam lazım adet sat 20 ekimdi ve 2 gündür ovu testim bu şekilde çıkıyor Eki Görüntüle 2721673
Eger pco yoksa hamilelik var benim de böyle çıkmıştıKızlar merhaba bende 17 Kasım'da olmam lazım adet sat 20 ekimdi ve 2 gündür ovu testim bu şekilde çıkıyor Eki Görüntüle 2721673
Bir kaç gün daha beklicem öyle yapicam test canım inşallah gebeliktirEger pco yoksa hamilelik var benim de böyle çıkmıştı
Yapsan çıkar varsa şimdiBir kaç gün daha beklicem öyle yapicam test canım inşallah gebeliktir
Erken gebelik testi yok canım elimde sabah ilk idrarla yapmak istiyorum yarın yada ertesi gün yapacağımYapsan çıkar varsa şimdi
Yarın adet olmam lazim ama hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne başka bişe anlamadımYapsan çıkar varsa şimdi
Bence siz hamilesiniz
Evet canımBence siz hamilesiniz
ben adet olmam gerek ama böyle çıktı geciktiği halde sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?