Adete yakin ovulasyon pozitifliği

Hangi testi kullanıyorsunuz

Bencede yok alakası.. ben laboqick kullanıyorum .. sen anliyormusun bu testlerden bira ben hayatımda ılkez bu ay yapıyorum..

Merhaba arkadaslar bende de senelerdir pko var ve hem dogum kontrol ilaci kullandim doktor kontrolunde,bana gebe kalmaya karar verdiginde birakacaksin demisti,ben de biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim,ovulasyon testi ile yumurtlama gunumu buldum 18. 19.gune denk geldi,akintimdan da anlamistim yumurtladigimi,pko olup da hamile kalinamaz diye bir sey yokmus kesinlikle ben cok korkuyordum acaba olmayacak mi diye ama doktorum da demisti herkes kadar sansin var hamile kalmak icin diye,malesef sonucu husran oldu ama bos gebelikten kurtaj oldum...her seyin hayirlisi Allah istene dileyen herkese nasib etsin evladini kucagina almayi

Merhabalar. ben de pcos var 30 yaşındayım. 5-6 aydır bebek istiyoruz. ovulasyon testi ile bu ay 2 kasımda yumurtayı yakaladım ve değerlendirdik. genellikle 1 buçuk ayda bir regl olurum bugün 48.günüm ve kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var. dün ve bugün ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı. ama gebelik testi negatif. sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• E367C826-41C1-4DC2-9F60-DDE8EEF7F802.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 34
  • B126DDEC-112F-4B2A-9FAC-EED082235D8B.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 38
Böyle çıkması normal canım gebelikte çok koyu çıkıyor 2 kasım da yumurtlama olduysa 16 kasım adet olmalısın inşallah olmazsın

Böyle çıkması normal canım gebelikte çok koyu çıkıyor 2 kasım da yumurtlama olduysa 16 kasım adet olmalısın inşallah olmazsın
evet yarın bekliyorum ben de olmayı. 49.gün yarın inşallah olmam. peki bu koyuluk gebelik için çok da yeterli değil mi acaba

evet yarın bekliyorum ben de olmayı. 49.gün yarın inşallah olmam. peki bu koyuluk gebelik için çok da yeterli değil mi acaba
Değiş canım yumurtlama günü gibi olmalı zaten olsa gebelik testin de çıkardı 13. Gün yumurtlamadan sonra

Kızlar merhaba bende 17 Kasım'da olmam lazım adet sat 20 ekimdi ve 2 gündür ovu testim bu şekilde çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…