- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi history1985
-
Umutlandim ben de bi anGeçen ay benim de öyle çıkmıştı ama maalesef gebe değildim
Aynen benimde aynısı test yapıyorum negatif ve acayip bel ağrım var inş adet olmam biraz silik bi ikinci çizgi görsem koşa koşa kan tahliline gidicem ama yok maalesefHerkese selamlar bat 15 temmuz gebelik testi yaptim negatif cikti erken gebelik bu sabah yaptim o da negatif fakat ovulasyon testim buhun boyle cikti 30 haziran ve 1 temmuz pikti sonra catlama olmustu
Herkese selamlar bat 15 temmuz gebelik testi yaptim negatif cikti erken gebelik bu sabah yaptim o da negatif fakat ovulasyon testim buhun boyle cikti 30 haziran ve 1 temmuz pikti sonra catlama olmustu
İcini acinca bi siliklik var evet ama disardan gorunmuyor canim negatif gibi duruyorhaahhhhhhhhhh iste bende bunu sorucaktim.... silikde olsa gebelik testinde cizgi gören birinin ovu testi yapmasini rica edicektim Allah gönlume göre verdi sagol canimm :))
canim az öncede yazmistim senin gebelik testlerin negtaif degil aslinda ama korkuyorumda umitlendirmek istemem seni.. ama bariz silik cizgi var yani.. simdi ovu testin bukadar koyu olunca iyice suphelendimm. kantahlili bir yaptirsan ya cano yaaa heycanlandim senin icin burda :))
Sizin bat ne zaman benim de bugun bel agrim var testin icini acinca hayalet cizgi gordum ben ama kuruma cizgisi de olabilir benimkiAynen benimde aynısı test yapıyorum negatif ve acayip bel ağrım var inş adet olmam biraz silik bi ikinci çizgi görsem koşa koşa kan tahliline gidicem ama yok maalesef
Benim bat 15 temmuzda ama bende hiç çizgi gözükmüyor umarım hamilesinizdir allah gönlünüze göre versinSizin bat ne zaman benim de bugun bel agrim var testin icini acinca hayalet cizgi gordum ben ama kuruma cizgisi de olabilir benimki
Batlarimiz ayniymis testin icini actiniz miBenim bat 15 temmuzda ama bende hiç çizgi gözükmüyor umarım hamilesinizdir allah gönlünüze göre versin
merhaba.Herkese selamlar bat 15 temmuz gebelik testi yaptim negatif cikti erken gebelik bu sabah yaptim o da negatif fakat ovulasyon testim buhun boyle cikti 30 haziran ve 1 temmuz pikti sonra catlama olmustu
Kan testini hemen mi yaptırdınız ve ilk kan değeriniz kaç çıktımerhaba.
ben regle 2 gün kala ovüasyon yaptım senin ki gibi çıktı. sonra erken gebelik testi yaptım çizgi dahi yoktu. dayanamaıdm aynı gün kaset test yaptım 2. çizgi cıktı. kan verdim ve gebe olduğu öğrendim. hassas testlere güvenme. bir kaç gün daha bekle öyle test yap. net sonucu alırsın
Yok açmadım içiniBatlarimiz ayniymis testin icini actiniz mi
H history1985 diyorum test yap yada git kan ver hamişsin sen aşkımmmmerhaba.
ben regle 2 gün kala ovüasyon yaptım senin ki gibi çıktı. sonra erken gebelik testi yaptım çizgi dahi yoktu. dayanamaıdm aynı gün kaset test yaptım 2. çizgi cıktı. kan verdim ve gebe olduğu öğrendim. hassas testlere güvenme. bir kaç gün daha bekle öyle test yap. net sonucu alırsın
Aaa gercekten mi ben eger olsaydi erken gebelik gosterir diye dusundum hep. Benim de sizin gibi olur insallahmerhaba.
Tek cizgi beni bezdirdi bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?