- 23 Mayıs 2020
- 8.070
- 18.143
- 198
- Konu Sahibi history1985
-
hadi bakalım az kaldı geri sayım başlasınTek cizgi beni bezdirdi bebegimaz daha bekliyim bakalim
Bu koyuluktan sonra tekrar mi siliklesti
Evet bu ilk koyuluk sekiz gün önceBu koyuluktan sonra tekrar mi siliklesti
regle iki gün kala 22,04 cıktıKan testini hemen mi yaptırdınız ve ilk kan değeriniz kaç çıktı
Bunu dün yaptım bütün yaptım o da silik çıktı düne göre
Deger 22 iken erken gebelik nasil gostermz inanamiyorum ya hangi markaydi erken gebelik testinizregle iki gün kala 22,04 cıktı
regl günü 50,34 gibi cıktı
Sekiz once boyle koyuydu peki sonraki gunlee nasildi siliklesti mi hemen dune kadar koyu muydi yoksaBunu dün yaptım bütün yaptım o da silik çıktı düne göre
Deger 22 iken erken gebelik nasil gostermz inanamiyorum ya hangi markaydi erken gebelik testiniz
Pko filan yok demiİlk koyuluktan sonra üç dört gün yaptım silikleşti sonraki beş gün yapmadım artık yumurtlama oldu diye dün hadi Bi deneyeyim dedim yaptım koyu çıktı yine bugün yaptım silikleşmiş dün yaptığım testi akşam yedide yaptım zamanla mı alakalı stresle mi alakalı anlamadım
Vallaha bende de pko var ama ben de hala bir koyuluk yok ovu testlerindePko filan yok demi
Pcoyla ilgisi yok herhalde bunun renginin koyu olup olmamasının ya da on gün arayla çıkmasının çünkü pcolu olanda yumurtluyormuş okuduğum kadarıyla sadece zamanını bilmiyormuş innovita testlerini aldığım hanıma sordum ikinci kez yumurtlamışsın olabilir bazı aylar diye mesaj atmış şimdiVallaha bende de pko var ama ben de hala bir koyuluk yok ovu testlerinde
Hangi testi kullanıyorsunuzVallaha bende de pko var ama ben de hala bir koyuluk yok ovu testlerinde
Benim anlamadigim simdi siz 8 gun onxe tekrar yumurtladiysaniz onun uzerinden de 14 gun gecince mi adet olacaksinizPcoyla ilgisi yok herhalde bunun renginin koyu olup olmamasının ya da on gün arayla çıkmasının çünkü pcolu olanda yumurtluyormuş okuduğum kadarıyla sadece zamanını bilmiyormuş innovita testlerini aldığım hanıma sordum ikinci kez yumurtlamışsın olabilir bazı aylar diye mesaj atmış şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?