Adete yakin ovulasyon pozitifliği

Arkadaşlar benim 33-35 güne bir adetim düzenli geliyor ilk kez bu ay ovulasyon testi yaptım işin açıkçası aklımda çok karıştı sağolsun bir iki arkadaşa sordum yardımcı oldular ama sizlerinde düşüncesini merak ettim bu ayın 16. adet oldum adetten 17 gün sonra bir pik gördüm sonra silikleşti dünde adetten 25 gün sonra tekrar Bi yapayım dedim yine koyu çıktı bugüb denedim tekrar silik anlam veremedim adetlerimi düzenli olurum hep çok şükür değerli yorumlarınıza açığım fotoğraflar bunlar

İlk koyuluktan sonra üç dört gün yaptım silikleşti sonraki beş gün yapmadım artık yumurtlama oldu diye dün hadi Bi deneyeyim dedim yaptım koyu çıktı yine bugün yaptım silikleşmiş dün yaptığım testi akşam yedide yaptım zamanla mı alakalı stresle mi alakalı anlamadım

Pko filan yok demi

Vallaha bende de pko var ama ben de hala bir koyuluk yok ovu testlerinde
Pcoyla ilgisi yok herhalde bunun renginin koyu olup olmamasının ya da on gün arayla çıkmasının çünkü pcolu olanda yumurtluyormuş okuduğum kadarıyla sadece zamanını bilmiyormuş innovita testlerini aldığım hanıma sordum ikinci kez yumurtlamışsın olabilir bazı aylar diye mesaj atmış şimdi

Benim anlamadigim simdi siz 8 gun onxe tekrar yumurtladiysaniz onun uzerinden de 14 gun gecince mi adet olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…