Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete yakın ovülasyon pozitif
- Konu Sahibi Esngzde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ekim 2021
- 376
- 387
- 33
- 33
Merhaba adet oldunuz mu acaba ? Adetiniz düzenli midirArkadaşlar adetime 1 gün kala ovülasyon testi sonucum bu şekilde 4 gündür bu koyulukta dün beta hcg 0.164 çıktı bilgisi olan varmı
- 22 Eylül 2021
- 176
- 1
- 63
- 18
- 33
Benimde ayni acaba adet oldunuz mu ? Normal sartlarda bu ovulasyon adetten 15 gun oncesi fln olmasi gerekmiyor mu benimde kafam karistibenimde böyle çıkmıştı adet olmuştum
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Evet adet olmuştumBenimde ayni acaba adet oldunuz mu ? Normal sartlarda bu ovulasyon adetten 15 gun oncesi fln olmasi gerekmiyor mu benimde kafam karisti
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Testini atar mısın? Benimde 5 günüm var.
Benimde aynı şekilde 4 gün var ve ovulasyon testi koyu çıktı. Aynı zamanda sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var 3 güne yakındır
- 8 Şubat 2021
- 55
- 32
- 18
- 32
Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorumBenimde aynı şekilde 4 gün var ve ovulasyon testi koyu çıktı. Aynı zamanda sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var 3 güne yakındır
Ay ben de böyle öğrendim hayırlı olsun.Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum
Kaç haftalık oldunuz?
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Ben geç yumurtlamisim sanırım çünkü sonraki gunde koyuydu daha sonra siliklesti bende yumrtladigimi düşünerek değerlendirdim normalde bugün adet olmam gerekirdi olmadım beklemedeyim şuanSizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum
Hanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
Eklentiler
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Ayy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallahHanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Belirti hissettin mi ?Hanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
Belirti hissettin mi ?
Çoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilir ( Ama bende böyle oldu.Ayy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallah
- 30 Ekim 2021
- 84
- 34
- 8
- 29
Teste göre öyle görünüyorsunuz inşallah kan testinizde degerlerinizde öyle çıkar ve sağlıklı bir süreç geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi dualarım sizinleÇoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilir ( Ama bende böyle oldu.