• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete yakın ovülasyon pozitif

Esngzde

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
1
0
6
30
Arkadaşlar adetime 1 gün kala ovülasyon testi sonucum bu şekilde 4 gündür bu koyulukta dün beta hcg 0.164 çıktı bilgisi olan varmı

Eklentiler

• C406F46A-58BF-4336-AAF0-70ED376F11D8.jpeg
    C406F46A-58BF-4336-AAF0-70ED376F11D8.jpeg
    43,7 KB · Görüntüleme: 360
benimde böyle çıkmıştı adet olmuştum

Benimde aynı şekilde 4 gün var ve ovulasyon testi koyu çıktı. Aynı zamanda sol kasığımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var 3 güne yakındır🤦
Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum 🤲🏻🌸

Sizi ümitlendirmek istemem ama Benim de sizin gibi oldu geçen ay aynı şekilde hamile olduğumu öğrendim darısı tüm isteyen herkese olsun inşallah bunu çok içten gelerek söylüyorum 🤲🏻🌸
Ay ben de böyle öğrendim hayırlı olsun.
Kaç haftalık oldunuz? 🥰

Ben geç yumurtlamisim sanırım çünkü sonraki gunde koyuydu daha sonra siliklesti bende yumrtladigimi düşünerek değerlendirdim normalde bugün adet olmam gerekirdi olmadım beklemedeyim şuan 😅

Hanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-04-22-39-02-982_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-11-04-22-39-02-982_com.whatsapp.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 167
  • Screenshot_2021-11-04-22-38-54-376_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-11-04-22-38-54-376_com.miui.gallery.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 166
Hanımlar bende de bugün ovulasyon pozitif çıktı. Dün cizgi hafifti ardından hcg testi yaptım hayalet cizgi cıktı... Aklım çok karışık henüz kan testi vermedim tahmini adetim 7'si... Adetin geçmesini bekleyip vermeyi düşünüyorum. Acaba gec dollenmede bu sekilde olabilir mi? Bi fikriniz var mı?
Ayy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallah 🥰

Belirti hissettin mi ?

Belirti hissettin mi ?
Ayy hamilesin sanki çizgi net gözüküyor darısı bize inşallah 🥰
Çoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilir :(( Ama bende böyle oldu.

Çoook teşekkür ederim inşallah öyledir... Ben bu 2 haftadir garip bi hisle geziyorum. Kısa süre once hamile kaldigim ve dusuk yaptigim icin belirtileri saaak diye cekiyorum. Belimde bi agrı uyusma var. Ve gurul gurul kasiklarimdan asagilardan bi yerlerden sesler geliyo. Bir de canim eskiden yedigim seyler cekiyo normalde cok yeni aserme olmaması lazım. Çok yürüyünce(çarşı, market vs) kasıklarımda da agrı oluyodu. Bugün bunları yaşayınca yaptım zaten henüz hamilemiyim bilmiyorum kimyasalda olabilir :KK43:( Ama bende böyle oldu.
Teste göre öyle görünüyorsunuz inşallah kan testinizde degerlerinizde öyle çıkar ve sağlıklı bir süreç geçirirsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi dualarım sizinle 🤗

Back
X