Valla benim kaç gündür gaz sancım var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve her iki taraftan rahmime doğru ağrılarım var gece düz yatıyorum diğer türlü yatınca rahatsız oluyorum sanki birsey batıyor rahmime bakalım bu ay ümitliyim bendeBu ay doğal kür uyguladim adete bir hafta var kasıklarım aşırı ağrıyor ayağa kalktıgimda ,uzanıyorum kivrandiriyor beni ara ara mide bulantısı oluyor dört beş gündürlü. Şimdi ise kasik agrisi inşallah hamileyimdir . Bu durumu yaşayan lar var mı acaba
ayni seyler bende de var hatta suan baya zorluyor sol taraf.ama ovulasyondan 2 gun gecti cok erken dahaValla benim kaç gündür gaz sancım var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ve her iki taraftan rahmime doğru ağrılarım var gece düz yatıyorum diğer türlü yatınca rahatsız oluyorum sanki birsey batıyor rahmime bakalım bu ay ümitliyim bende
Senin yumurtalanma dır ben en son adeti 6 gün gecikmeyle oldum normal adetim 29unda bekliyorum bakalım olmazsa Aralık 3 e kadar beklicem inşallah bebektirayni seyler bende de var hatta suan baya zorluyor sol taraf.ama ovulasyondan 2 gun gecti cok erken daha
insallah...hayirlisi olsunSenin yumurtalanma dır ben en son adeti 6 gün gecikmeyle oldum normal adetim 29unda bekliyorum bakalım olmazsa Aralık 3 e kadar beklicem inşallah bebektir
Rabbim sanada nasip etsin ağrın varsa emin ol yumurtaların çatlıyor bende bu ay öyle gittim doktora değerlendir bu günleriinsallah...hayirlisi olsun
Bende kasık ağrılarımdan muzdaribim şu bi kaç gündür hatta p.c. programı var oraya not almışım salı günü başladı. Havalar soğuk herhalde üşüttüm diye düşünüyorum , göğüslerimde elleyince acıyor regl öncesi göğüs ağrısı yaşardım ama kasık ağrısı hiç yaşamadım . Bir hafta sonra regl günüm ama erkende gelebilir 27-31 gün arasında bi yerde geliyor reglim . Ama umutlanmak istemiyorum diye regl olmaya odakladım kendimi.Bu ay doğal kür uyguladim adete bir hafta var kasıklarım aşırı ağrıyor ayağa kalktıgimda ,uzanıyorum kivrandiriyor beni ara ara mide bulantısı oluyor dört beş gündürlü. Şimdi ise kasik agrisi inşallah hamileyimdir . Bu durumu yaşayan lar var mı acaba
selam canim nasilsin devam ediyor mu agrilarinDünden beri ne doğru dürüst uyuyabildim ne de bir iş yapabilirim. Hala da ağrılarım var yapmaktayım. Yarın tahlil verecem hamilelikte olabilir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Hiç gecmedi ağrılarım ama lekelenme var bugün olmadı herhalde bu ayselam canim nasilsin devam ediyor mu agrilarin
benimde 1 hafta kaldi adetime ama cok kasiklarim agriyor adet olucakmisim gibiHiç gecmedi ağrılarım ama lekelenme var bugün olmadı herhalde bu ay
Benim renklerde pembemsi gibi acaba aslan pençesi kürü den mi oldu anlamadım.benimde 1 hafta kaldi adetime ama cok kasiklarim agriyor adet olucakmisim gibiovulasyondan beri agriyor bugun daha cok
Cnm benim adet günüme kadar hiç ağrı olmadı aset günüm geçince ağrı başladı bide beyaz losyon gibi akıntı başlamıştı normalde adet günü kuru olurdum busefer devam etti çok üşüme bastı ağız kuruluğu çok şu icesim geliyordu birde ani bas donmesi oldu biriki gun adetim gecene kadar hic anlamadim ben insallah vardır cnm o kasımdaki batmasa adet geçince başladı bendeBide renk pembemsi gibi aalan
Benim renklerde pembemsi gibi acaba aslan pençesi kürü den mi oldu anlamadım.
Merhaba sonuç pozitif mi acababenimde 1 hafta kaldi adetime ama cok kasiklarim agriyor adet olucakmisim gibiovulasyondan beri agriyor bugun daha cok
Yok canim nerdeeMerhaba sonuç pozitif mi acaba
evet pozitifti ancak dusuk yaptim 8.haftadaMerhaba sonuç pozitif mi acaba