Adete bir hafta kala kan testi ?

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Bayanlar adete bir hafta kala kan testi yapılsa gebelik varsa belli olur mu ? Bu durumu yaşayan var mı ?

Ama çok ağrım var dayanamıyorum regl sancısı çekiyorum resmen
Hamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı henüz çok erken kanda da idrarda da çıkmaz ağrı kesici yutmamaya çalış ben maydanoz sapı kaynatıp içmiştim adet olamadım diye

Hamileliğin ilk belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı henüz çok erken kanda da idrarda da çıkmaz ağrı kesici yutmamaya çalış ben maydanoz sapı kaynatıp içmiştim adet olamadım diye
Maydanoz sapı çok tehlikeli gebelikte içme diye söylüyorum

Bayanlar adete bir hafta kala kan testi yapılsa gebelik varsa belli olur mu ? Bu durumu yaşayan var mı ?
Bir hafta cok erken şakın yaptırma moralin bozulur . ben tam gününde yaptırmıştım 6 idi , ve onda bile bisey diyemeyiz gününün geçmesini bekle dediler simdi hamileyim ama kesinleşene kadar geçen o günler cok zordu . Sabret fazla düşünmemeye çalış Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin

Ama çok ağrım var gerçekten bacağım kopacak sanki. Eşimden yarın doktora götüreyim seni diyor illa bu sefer kanda çıkmazsa ilaç kullanirsam ama ya varsa

Ben 4 gün kala yaptırdım 0.1 di o yüzden bekleyin ve dikkat edin derim benim adetim geçtikten sonra gebe olduğum belli oldu

Canim onlarin adet döngüleri cok uzundur , ya da erken döllenme olmustur. Yoksa on gün kala ogrenmek herkeste olabilecek bir şey değil .
Yani değişiyor demek kişiden kişiye . Off eşim ağrılar yüzünden beni yarın doktora götürmek istiyor bende hamilelik çıkmaz bu sefer ilaç felan verir diye korkuyorum ağrılara da dayanamiyorum ki

Yani değişiyor demek kişiden kişiye . Off eşim ağrılar yüzünden beni yarın doktora götürmek istiyor bende hamilelik çıkmaz bu sefer ilaç felan verir diye korkuyorum ağrılara da dayanamiyorum ki
Aynen canim herkes de farklı o yüzden sağlıkçılar adetin en az üç beş gün geçsin öyle bakalım diyorlar.
Cok kötüysen git tabi yarın doktora , onlar en doğrusunu bilir elbet . en azından danışırsın . İlaç icin de hamilelik şüphen olduğunu söylersin . Ona göre bir şey verir

Ancak öyle yaparım mm haklisiniz

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…