Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğinizi devam ediyor mu acaba benimde düşük değerlerim meraktayımBen 4 gün kala yaptırdım 0.1 di o yüzden bekleyin ve dikkat edin derim benim adetim geçtikten sonra gebe olduğum belli oldu
Selen hanım iyi akşamlar, adetinize 8 gün kala idrar testimde çıktı yazmışsınız, o gün kan testi mi yapmıştınız? Kaç çıkmıştı?Adetime 7-8 gün kala hem idrar da çıktı hem de kanda tatlım ki erken gebelik testi değildi normal testti idrar testi de..bu bence erken veya geç döllenmeyle alakalı
Canım mümkün niye olmasınki güzel görünüyorSelen hanım iyi akşamlar, adetinize 8 gün kala idrar testimde çıktı yazmışsınız, o gün kan testi mi yapmıştınız? Kaç çıkmıştı?
Benimde adetime 8-9 gün var ve bu sabah idrarıyla normal kaset test yaptım böyle çıktı. Bu gerçekten mümkün mü ?
Eki Görüntüle 2741425
2 buçuk yıldır gebelik için her ay çabalıyorum canım, bu testte böyle çıkınca ne bileyim bi gariplik var gibi geldi bide adete 8 gün olunca. Herkes en erken 4-5 gün kala anca öğreniyor.Canım mümkün niye olmasınki güzel görünüyor
Canım hergün sabah idrarınla yine yap takip et koyulaşırsa gebelik güzel gidiyor inşallah allah Gülen yüzünü soldurmasın canımCanım mümkün niye olmasınki güzel görünüyor
Şimdi idrarımı 3-4 saat tutabilirsem yapsam, eğer varsa yine pozitif çıkar mı, varsa bile beta düşük olduğundan hormon 3-4 saatte idrara geçmez mi? Yoksa sabah idrarı mı olması lazım?Canım hergün sabah idrarınla yine yap takip et koyulaşırsa gebelik güzel gidiyor inşallah allah Gülen yüzünü soldurmasın canım![]()
Tabi sonuçta insan emin olamıyor adet geçmeyene kadar erken döllenme olmuş olabilir rabbimin mucizeleri çoktur rabbim gönlünü kırmaz inşallah2 buçuk yıldır gebelik için her ay çabalıyorum canım, bu testte böyle çıkınca ne bileyim bi gariplik var gibi geldi bide adete 8 gün olunca. Herkes en erken 4-5 gün kala anca öğreniyor.
Bugün sabahtan beri bu testi gördükten sonra inan ben ben değilim.
Canım sabah yap gece fazla sıvı alma daha net çıkar güzel sonuç lar alırsın canımŞimdi idrarımı 3-4 saat tutabilirsem yapsam, eğer varsa yine pozitif çıkar mı, varsa bile beta düşük olduğundan hormon 3-4 saatte idrara geçmez mi? Yoksa sabah idrarı mı olması lazım?
Tamam canım öyle yapacam, bu arda güzel dileklerin için Allah razı olsun ⚘❤Canım sabah yap gece fazla sıvı alma daha net çıkar güzel sonuç lar alırsın canım
Allah sendende razı olsun canım umarım allah tan burda bebişinide konuşuruz ama olursada erkek olacak annesiTamam canım öyle yapacam, bu arda güzel dileklerin için Allah razı olsun ⚘❤
Yaaa erken belli olan erkek mi oluyormuş?Allah sendende razı olsun canım umarım allah tan burda bebişinide konuşuruz ama olursada erkek olacak annesi![]()
Evettt canımYaaa erken belli olan erkek mi oluyormuş?Bu konuda hiç bir bilgim yoktu.
Kız olsun erkek olsun bizim olsunEvettt canım![]()
Hayırlısıyla olur inşallahKız olsun erkek olsun bizim olsunYeterki bi olsun cinsiyet hiç farketmez.
Canım bir agrı kesici alabilirsin skıntı yok daha adetin geçmemiş ögrenmiyene kadar aldığın ilaçların zararı yokAma çok ağrım var dayanamıyorum regl sancısı çekiyorum resmen
Merhabalar evet mümkün erken ve ya geç döllenmeyle alakalıSelen hanım iyi akşamlar, adetinize 8 gün kala idrar testimde çıktı yazmışsınız, o gün kan testi mi yapmıştınız? Kaç çıkmıştı?
Benimde adetime 8-9 gün var ve bu sabah idrarıyla normal kaset test yaptım böyle çıktı. Bu gerçekten mümkün mü ?
Eki Görüntüle 2741425
Göğüslerim yumurtlamadan 1 gün sonra ağrıdı, gerildi, şimdi hala devam ediyor, en çokta normal olmayan şey göğüslerim kaşınıyor.Merhabalar evet mümkün erken ve ya geç döllenmeyle alakalı
Eğer tam yumurtlama zamanınızda ilişki yaşadıysanız ve erken döllenme okuduysa çıkıyor hatta illaki idrar testine gerek bile yok ben hamile olduğumu ilişkimden 2 gün sonra anladım
Ağzınızda böyle farklı bir tat oluyor yemekte yeseniz suda içseniz o tat geçmiyor
Sonra göğüsleriniz ve tabiki rimel sürerken kirpiklerinize rimeli zor sürmeniz kirpiklerin çapraz çapraz olması
Bende belirtiler çok çok erken başladığı İçin bu kadar erken mi demiştim bir buçuk haftalıkken öğürmelerim baş dönmelerim başlamıştı ki bu belirtiler genelde az insanlarda oluyormuş doktorum söylemişti
Çok erken oldu dediğim gibi belirtilerim siz vücudunuzu tanıyorsanız size işaretler veriyordur
Biran üşürken biranda ateş basması falan oldu bende
Ben ilk gün sadece idrar testi yapmıştım ertesi gün hem tekrar idrar testi yaptım hem de kan verdim 46.93 çıkmıştı beta hcg
Bir tane kızım varGöğüslerim yumurtlamadan 1 gün sonra ağrıdı, gerildi, şimdi hala devam ediyor, en çokta normal olmayan şey göğüslerim kaşınıyor.
Dilimde yaklaşık 4 gündür bir tuhaf tat var, sanki metal kaşık bastırmışım gibi yada sabun tadı gibi.
Evet işaretler var inşallah test hatalı değildir, inşallah sabah test yaptığımda da pozitif görürüm![]()
Bu arda çocuğunuzun cinsiyeti ne? S sefa gel arkadaş erken çıkan gebeliklerin genelde erkek bebek olduğunu söyledi. Öylesine merak ettim
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim, Allahım evladınıza sağlıcakla uzun ömür nasip etsin![]()