Adete bir hafta kala bel ağrısı olurmu

Inşallah canım benim yeni de emin olmak için cekicek
Ben evrakları önümüzdeki ay tamamlamaya calısıcam teslim edicem zaman doktorumla görüşü cem hem fiyat hemde nasıl yol izlicez napıcaz cok merak ediyorum

Ben evrakları önümüzdeki ay tamamlamaya calısıcam teslim edicem zaman doktorumla görüşü cem hem fiyat hemde nasıl yol izlicez napıcaz cok merak ediyorum
Hiç korkma canım ignelerin bi zararı yok can yakmiyo ben çok korkmustum hiç korktuğum gibi olmadı

Benim gobektendi hep istersen catlatma ignesini koldan da yapabilirsin dedi fark etmez dedi ben onu da göbekten yaptım
Ozmn ıyi canım ya göbekten alışıyorsun hiç olmassa toplam yumurta büyüyene kadar kaç iğne vurmuş oluyorsun :)

Benimde alt karın ağrısı var sürekli belimde ağrıyor goguslerimdede dokununca agriyor adetime 5 var daha acaba hamile miyim

Bu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canım
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var

Adet ügünün nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…