- 10 Eylül 2017
- 1.580
- 2.646
- 133
- Konu Sahibi Bebeler2307
-
InsaAllah canim güzel haberler alalım hep birlikteInsallah hairli haberler alirsin sende. Isteyen herkesin yuzu guler insallah tez zamanda. Su mubarek ayda herkes icin dua ediyorum. Birnyanim buruk bir yanim da umutlu iste
Bana doktor varsa eğer tüple rahmin bağlantısını keserim tüpü bağlarım dediBenim vardı işte onu aldılar diğer tüpte bisey yoktu 3 sene içinde tekrar sıvı olur mu ki
InsaAllah bana tekrar cekelim demez doktorumla görüşebilsem sorucam da görüşemedik dahaBana doktor varsa eğer tüple rahmin bağlantısını keserim tüpü bağlarım dedi
Inşallah canım benim yeni de emin olmak için cekicekInsaAllah bana tekrar cekelim demez doktorumla görüşebilsem sorucam da görüşemedik daha
Ben evrakları önümüzdeki ay tamamlamaya calısıcam teslim edicem zaman doktorumla görüşü cem hem fiyat hemde nasıl yol izlicez napıcaz cok merak ediyorumInşallah canım benim yeni de emin olmak için cekicek
Hiç korkma canım ignelerin bi zararı yok can yakmiyo ben çok korkmustum hiç korktuğum gibi olmadıBen evrakları önümüzdeki ay tamamlamaya calısıcam teslim edicem zaman doktorumla görüşü cem hem fiyat hemde nasıl yol izlicez napıcaz cok merak ediyorum
Hem göbek hem koldan oluyormuş doğrumu canım:))Hiç korkma canım ignelerin bi zararı yok can yakmiyo ben çok korkmustum hiç korktuğum gibi olmadı
Benim gobektendi hep istersen catlatma ignesini koldan da yapabilirsin dedi fark etmez dedi ben onu da göbekten yaptımHem göbek hem koldan oluyormuş doğrumu canım:))
Ozmn ıyi canım ya göbekten alışıyorsun hiç olmassa toplam yumurta büyüyene kadar kaç iğne vurmuş oluyorsun :)Benim gobektendi hep istersen catlatma ignesini koldan da yapabilirsin dedi fark etmez dedi ben onu da göbekten yaptım
10 tane canım ama kişiden kişiye değişiyo yumurtanın gelişmesine bağlıOzmn ıyi canım ya göbekten alışıyorsun hiç olmassa toplam yumurta büyüyene kadar kaç iğne vurmuş oluyorsun :)
1 aylık mi toplam bu iğne göbek ve kol toplam 10sa ıyi10 tane canım ama kişiden kişiye değişiyo yumurtanın gelişmesine bağlı
Yok kuzum 10 günlük1 aylık mi toplam bu iğne göbek ve kol toplam 10sa ıyi
Iyiymis ozmn canım bakalım hayırlısı herşeyinYok kuzum 10 günlük
Merhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda varBu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canım
Adet ügünün nezamanMerhaba sorum olacaktı. Adetimden bir hafta sonra, 11 gün sonra ve yumurtlama gününde ilişki yaşadım eşimle. Belim iki gündür adet ağrısı gibi ağrıyor. Hamile kalma ihtimalim var mı. Belirti böyle hemen belli olur mu. Akıntımda var
İki hafta var dahaAdet ügünün nezaman
Ozaman daha çok erken canım yumurtlamandan sonra 14 gün say test yap ozaman belli olucaktirİki hafta var daha
Bel ağrım bundan değildir yani öyle miOzaman daha çok erken canım yumurtlamandan sonra 14 gün say test yap ozaman belli olucaktir
Iki hafta çok erken belirtiler için değildir diye düşünüyorumBel ağrım bundan değildir yani öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?