Adete bir hafta kala bel ağrısı olurmu

Şuan bende soğan kürü uyguluyorum 8. Günümdeyim umarım bende de işe yarar

Yaptım canım negatif bugün belim çok ağrıyo kahvrengi lekelenmelerim var bende olucam adet bidaha içmem soğan suyunu
Yorumları okudum gecikende az kişi görünce yapmak istedim ama son yapmam bende nasıl ümitlendim sonrası balon gibi söndü

Benim hiç gecikmem olmaz bide sınır oldum
Olmazmi düzeni şaştı düzenliydi benimde 28 günde bir olurdum veya 1 gün erken bazende gününde bi 10 gün daha yapayım dedim gözün kesmiyo yapmayı bida gecikir diye

Evt canim aslında ben tup bebek yaptırdım embriyolar donduruldu virusten dolayı transfer olmuyor ama beklerken de belki normal yolla olur diye soğan kuru denedim
Ne zaman başlamıştın canım insaAllah beklerken gelir bebeğin bende virüs muhabbeti olmasaydı nisan da başlayacaktım

24 martta yumurta toplamam oldu canım nisan da transfer Olcakti ama virusten dolayı iptal edildi
En azından yarışı bitmiş canım peki gorustunmu ne zmn transfer edilcek bilgi veriyorlarmi birde ozeldemi yoksa devlettemi yaptırıyordun?

En azından yarışı bitmiş canım peki gorustunmu ne zmn transfer edilcek bilgi veriyorlarmi birde ozeldemi yoksa devlettemi yaptırıyordun?
Özelde canım mayıs sonu haziran başı demişlerdi ama tabi ondan önce rahimi gebelik için hazır etmeleri lazım ilaç falan kullaniyosin hemen olmaz transfer

Özelde canım mayıs sonu haziran başı demişlerdi ama tabi ondan önce rahimi gebelik için hazır etmeleri lazım ilaç falan kullaniyosin hemen olmaz transfer
Bende aşılama denemiştim olmadı tüpe geçecektim daha geçemedik bakalım ne zmn başlıcaz önümüzdeki ay eko cektiricem evrak hazırlıyorum daha bende rahmi hazırlamak icin ilaç kullanmamak mi gerekir suan da folik diğer vitamin çeşitlerinden kullanmıyor musun ?

Folik asit kullandım canım şimdi kullanmıyorum 1 senedie iciyodum folikasiti icmiyorum artik vücuttaki folik asit oranım nasıl merak ediyorum bu virus gecsun kandaona baktiricam doktor multivitamin verdi yumurta toplama zamanında onu içtim en son aşamada veriliyormuş ilaç onu Bende bilmiyorum canım ne olduğunu ben asilama hic yaptitmadim cikolata kisti oldugundan asilama tutmaz dedi doktor yaptirmayin dedi biz direk tup bebege geçtik onun icin

Baktır canım folik değerine aslında benim tek tüp var doktorum tüp açık olduğu icin aşılama deneyelim rapor cıkartırız dedi bizde doktoruma güvendiğimiz icin ona gore hareket ediyoruz bu Cikilota kistinde adet zama ni ağrı yapıyor mu

Yapiyor kuzum ama bi kaç aydır rahatım çok şükür öyle çok ağrım olmuyor ama olduğu zMan hastahanelik oluyorum çok fena ben evlendim evlendikten 4 ay sonra çıktı bu kist doktor 1 sene deneyin olmazsa tup bebege başlarız dedi gittik sonra gayet iyi deneyin 1 kaç ay daha dedi yine olmadı bisey en sonda yaptırdık

Ay sorma o ağrıları ben de çok yaşadım bekarken hep hastanelik oluyordum evlendjm yine agrili oluyor bende de vardı geçen sene laparoskopi ile halletti şükür suan da agrım olmuyor hayıt çayı içiyorum faydası da çok artık adet oldugumu hissetmiyorum bile bi bakıyorum gelmiş neydi önceden ağrıdan kıvranır dururdum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…