- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Bana silik çizgi var gibi geldBugün yaptım aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana silik çizgi var gibi geldBugün yaptım aynı
Bugün Tekrar yapıcam 29 günle 33 gün arası regl oluyorum ya 29a göre 1 gün gecikmem var 33e göre 3 gün, çıkar diye ümit ediyorumBana silik çizgi var gibi geld
Amin inşallah canım çok az zaman kaldı ilk zamanki gibi mutluluğumuz daim olsun inşallah sağlıkla gelsinlerMerhaba kızlar bu konu altında konuşurken çoook kişi benimle birlikte hamileydi. İnşallah hepinizin hamileliği güzel geçiyordur her şey yolundadır. Artık tahminimce doğumumuza az kaldı 2 ay gibi bir süre. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
olabilir canım bugünde yap istersen silikleşmezse hamilelik testi yaparsın benimde böyleydi üst üste koyu çift çizgi çıkmıştıMerhaba arkadaşlar adetime 3gün var sizce hamilelik olabilir mi birini dün yaptım birinide bugün
Hani bakalım testlereeeeeeSelamlar
Bende 1.5 senelik evliyim 1 senedr çocuk istiyoruz sat 8 ocak bat 8-10 ocak bugun ovülasyon testi yaptım iki tane ikiside eşit koyulukta cıktı acaba hamile olabilirmiyim
Bu şekildeHani bakalım testlereeeeee
Olur mu olur benim adete 4 gün kala böyleydi. Kasıklarım ağrıyordu yumurtlama gibi akinti vardi test yapmıştım hep koyuyduBu şekilde
İnşallah hamileyimdir harika bir doğum günü hediyesi olur banaOlur mu olur benim adete 4 gün kala böyleydi. Kasıklarım ağrıyordu yumurtlama gibi akinti vardi test yapmıştım hep koyuydu
ya selaam canım sen kac haftalık oldun en basından okudum masallah dogum yakın gıbı sanırım :)Olur mu olur benim adete 4 gün kala böyleydi. Kasıklarım ağrıyordu yumurtlama gibi akinti vardi test yapmıştım hep koyuydu
Selammm peki adet olucakmış gibi ağrın kaç gün sürdü benim 3 gündür ara ara ağrıyorOlur mu olur benim adete 4 gün kala böyleydi. Kasıklarım ağrıyordu yumurtlama gibi akinti vardi test yapmıştım hep koyuydu
Olabilir canım ben de böyle öğrenmiştim aşırı heyecanlı bir andııı ve şimdi ikizlerimi bekliyorum sen de hayırlı haberler alırsın inşallahhSelam herkese bende 1.5 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz
Sat 8 ocak bat 8-10 ocak
Bugün sizden gördüm ovülasyon testi yaptım 2 çizgide eşit çıktı acaba bende sizin gibi anne olacağım diyebilirmiyim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah aminnOlabilir canım ben de böyle öğrenmiştim aşırı heyecanlı bir andııı ve şimdi ikizlerimi bekliyorum sen de hayırlı haberler alırsın inşallahh
Şimdi gördüm mesajınızı 9 şubatta doğum yaptım çok şükürSizin nasıl gidiyo hamilelik
Doğum yaptınmı kuzum sen ben yaptım 25 günlük olduk çok şükür yazamadım uzun zamandır nasılsınız herşey yolundamıOlabilir canım ben de böyle öğrenmiştim aşırı heyecanlı bir andııı ve şimdi ikizlerimi bekliyorum sen de hayırlı haberler alırsın inşallahh