Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

Merhaba kızlar 🌿 bu konu altında konuşurken çoook kişi benimle birlikte hamileydi. İnşallah hepinizin hamileliği güzel geçiyordur her şey yolundadır. Artık tahminimce doğumumuza az kaldı 2 ay gibi bir süre. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻❤️
Amin inşallah canım çok az zaman kaldı ilk zamanki gibi mutluluğumuz daim olsun inşallah sağlıkla gelsinler 🥰🙏🏻

Merhaba arkadaşlar adetime 3gün var sizce hamilelik olabilir mi birini dün yaptım birinide bugün

Eklentiler

• 989C28D6-F8D3-42A6-8A30-868A34733BFD.jpeg
    989C28D6-F8D3-42A6-8A30-868A34733BFD.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 117
Selam herkese bende 1.5 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz
Sat 8 ocak bat 8-10 ocak
Bugün sizden gördüm ovülasyon testi yaptım 2 çizgide eşit çıktı acaba bende sizin gibi anne olacağım diyebilirmiyim

Selamlar
Bende 1.5 senelik evliyim 1 senedr çocuk istiyoruz sat 8 ocak bat 8-10 ocak bugun ovülasyon testi yaptım iki tane ikiside eşit koyulukta cıktı acaba hamile olabilirmiyim☺️

Kızlar yazılanların hepsini heyecanla okudum maşallah sübhanallah çok sevindim sizin adınıza 😍
Bende bu ay aşılama oldum ama tutmadı tahmin ediyordum zaten. Doktor 2 ay kendi halime bıraktı olmazsa gel dedi ama ona bile mecalim yok bi süre denemek istemiyorum yoruldum :KK43:

Pko varsa yumurtlama olabilir adet düzensizliği filan kendimden biliyorum ama gebelik de olabilir bu şekilde öğrenenler var yumurtlama gibi akıntı varsa değerlendir derim gün aşırı

Ben testi bugun tekrarladım t bölgesi c bölgesinden daha koyu 🤭

Eklentiler

• IMG_20230209_112427.jpg
    IMG_20230209_112427.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 75
Selam herkese bende 1.5 senelik evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz
Sat 8 ocak bat 8-10 ocak
Bugün sizden gördüm ovülasyon testi yaptım 2 çizgide eşit çıktı acaba bende sizin gibi anne olacağım diyebilirmiyim
Olabilir canım ben de böyle öğrenmiştim aşırı heyecanlı bir andııı ve şimdi ikizlerimi bekliyorum sen de hayırlı haberler alırsın inşallahh♥️♥️

Olabilir canım ben de böyle öğrenmiştim aşırı heyecanlı bir andııı ve şimdi ikizlerimi bekliyorum sen de hayırlı haberler alırsın inşallahh♥️♥️
Doğum yaptınmı kuzum sen ben yaptım 25 günlük olduk çok şükür yazamadım uzun zamandır nasılsınız herşey yolundamı

X