- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Değilim maalesefAyy kesin hamilesinizz ben de böyle öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değilim maalesefAyy kesin hamilesinizz ben de böyle öğrenmiştim
Bende belli belirsiz çift çizgi çıkmıştı birkaç dakika sonra hemen çıkmıyorDeğilim maalesef
Baktım az önce hala bembeyaz nasip değilmiş hayırlısı buymuş diyelimBende belli belirsiz çift çizgi çıkmıştı birkaç dakika sonra hemen çıkmıyor
Bence testten teste değişiyor ovulasyon testinin içniden çıkan gebelik testi ile denediniz miBaktım az önce hala bembeyaz nasip değilmiş hayırlısı buymuş diyelim
Baktım az önce hala bembeyaz nasip değilmiş hayırlısı buymuş diyelim
Onları kullandım daha erkenden elimde 1 tane artımed kaset var kargoda da prodiktor erken gebelik testi geliyor onunla denicem bir deBence testten teste değişiyor ovulasyon testinin içniden çıkan gebelik testi ile denediniz mi
Umutsuz olma ovulasyon testi adet gününe kadar git gide koyulaşırsa hamilesindir muhtemelenOnları kullandım daha erkenden elimde 1 tane artımed kaset var kargoda da prodiktor erken gebelik testi geliyor onunla denicem bir de
Yok artık daha yapmam olmayan birşeyi niye yaparım boşuna ümit ediyoruz işte bizde ki işUmutsuz olma ovulasyon testi adet gününe kadar git gide koyulaşırsa hamilesindir muhtemelen
Neden boşa olsun ki ilk gebelik mi bu ne zamandır istiyosunuzYok artık daha yapmam olmayan birşeyi niye yaparım boşuna ümit ediyoruz işte bizde ki iş
1 buçuk senedir uğraşıyoruz 3 ay önce 1 tane boş gebelikten kürtajım var o kadarNeden boşa olsun ki ilk gebelik mi bu ne zamandır istiyosunuz
Ben bir gün gecikince yapmıştım belki sizin gibi erken yapsaydım ben de bilemeyecektim. Belki yumurtlamadir diye ilişki yaşayın isterseniz. Siliklesirse yumurtlamadir değilse muhtemelen gebelik oluyorReglime 5 gün var benimde ovü testim böyle gebelik olabilir eve gidince test yapıcam bende
Yatılı Misafirim vardı akşam değerlendiremedik nasip değilmişBen bir gün gecikince yapmıştım belki sizin gibi erken yapsaydım ben de bilemeyecektim. Belki yumurtlamadir diye ilişki yaşayın isterseniz. Siliklesirse yumurtlamadir değilse muhtemelen gebelik oluyor
Olur inşallah canınızı sıkmayın kafaya da takmayın1 buçuk senedir uğraşıyoruz 3 ay önce 1 tane boş gebelikten kürtajım var o kadar
Silikleştiği gün çatlama oluyomuş ya o günü de değerlendirebilirsiniz eğer bugün silikleşmişse muhtemelen yumurtlamadırYatılı Misafirim vardı akşam değerlendiremedik nasip değilmiş
Sizin nasıl gidiyo hamilelikBen bir gün gecikince yapmıştım belki sizin gibi erken yapsaydım ben de bilemeyecektim. Belki yumurtlamadir diye ilişki yaşayın isterseniz. Siliklesirse yumurtlamadir değilse muhtemelen gebelik oluyor
Bugün tekrar bakıcam silikleşme varsa hemen değerlendiririmSilikleştiği gün çatlama oluyomuş ya o günü de değerlendirebilirsiniz eğer bugün silikleşmişse muhtemelen yumurtlamadır
İnşAllah Allah büyükOlur inşallah canınızı sıkmayın kafaya da takmayın
Yine övü yaptım yine aynı kuzum ben anlamadım bu işten ben değerlendireyim en iyisi bu günleri birde şöyle bir durum var ben 33le 29 arası regl oluyorum 33 a göre 8 günüm var 29a göre 4 belkide 33e göre bakmam gerekiyor o yüzden çıkmıyorum olabilir miBen bir gün gecikince yapmıştım belki sizin gibi erken yapsaydım ben de bilemeyecektim. Belki yumurtlamadir diye ilişki yaşayın isterseniz. Siliklesirse yumurtlamadir değilse muhtemelen gebelik oluyor
Gitgide koyulaşıyo tekrar gebelik testi yaptın mıYine övü yaptım yine aynı kuzum ben anlamadım bu işten ben değerlendireyim en iyisi bu günleri birde şöyle bir durum var ben 33le 29 arası regl oluyorum 33 a göre 8 günüm var 29a göre 4 belkide 33e göre bakmam gerekiyor o yüzden çıkmıyorum olabilir mi
Bugün yaptım aynıGitgide koyulaşıyo tekrar gebelik testi yaptın mı