Aynısı bende de vardı test yaptım değişik bişey oldu şuan adetime Bi hafta kaldı kasık ve bel ağrılarım geçti bu zamana kadar ağrıyordu şuan Bi göğüs ağrım var birkaç gündür olabilir mi sizceBenimde normalde adete yakın ağrı olurdu özellikle sol gögüsüm. Ama bu ay ilişkiden sonraki ikinci gün göğüs uclarımda dahil ağrımaya başladı. Benim bu 3. Hamileliğin olacak diğer ikiside aynı şekilde olmuştu. İlişkiden ikigün sonra ağrı başladı. Kasıklarımda ve rahimde ağrı vardı. Ve sürekli gazım varmış gibi şişlik. Hamilelikte süphelendiğim için internetten erken gebelik testi aldım. İlişkiden 6 gün sonra test pozitif çıktı. 2 gün sonrada regli günüm . Dün de tekrar erken gebelik testi yaptım daha koyu çıkmıştı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 9 gün kala göğüste hassasiyet ve ağrı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
- Konu Sahibi nisa3535
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Ben belkide yapmayı beceremiyorumdur erken gebelik testini ya. Derecesi önemli hassastır falan yazmışsınız. Nasıl yapılıyor acaba. Adet olmazsam onu deneyeceğim çünküErken gebelik testi mi yaptınız normal mi. Normal testte çıkmaz. Erken gebelik testininde hassastır derecesi önemli
- 9 Kasım 2024
- 336
- 80
- 13
- 23
Sizdedemi aynı belirtiler vardıBen 7 gün kala silik çizgi ile öğrendim
- 11 Eylül 2020
- 220
- 159
- 53
- 11 Eylül 2020
- 220
- 159
- 53
- 9 Kasım 2024
- 336
- 80
- 13
- 23
Sizdedemi aynı belirtiler vardı
Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı çok vardıSizdedemi aynı belirtiler vardı
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Yaa bu iki sorun bende de var en çok bu sebeplerden kafam karıştı iyice gebe miyim acaba diyebir de hiç olmadığı kadar şişkinlik ve gaz sorunu yaşıyorum. asla normalim değil bu sorun. İbs hastası olmama rağmen bağırsaklarım normalde çok düzenli çalışır ve gaz sorunu şişkinlik pek yaşamam. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Erken gebelik testi ile mi yaptınız. Ben onu yanlış mı yapıyorum acaba kullanmayı beceremedim sanırım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahBen 7 gün kala silik çizgi ile öğrendim
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Prodoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığımErken gebelik testi yaptım prodoctor marka
Eklentiler
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Bende ki prodoctor değil ya mavi kapaklı ve hiç güvenmiyorum ona geçen aydı sanırım test yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı hamileyim diye sevinçten kafayı yiyecektim kanda beta 0.05 çıkmıştı. Lütfen birde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz erken gebelik testinin. Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum artık
Prodoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığıaynı
Aynı testten sipariş ettim tahmini yarın yada cumartesi elimde olur gelir gelmez tekrar yapıcamProdoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığım
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Bir kaba idrarınızı yapın cubugun cizği bölümü olan yeri içine koyun. 1 2 dk bekleyin sonrasında alın.prodoctor iyi bir marka ilk de hemen t cizgisi çıkmıyor kırmızılı geçtikce (zaten hemen geçmeye başlıyor) t çizgisi hamilelik varsa belli oluyorBende ki prodoctor değil ya mavi kapaklı ve hiç güvenmiyorum ona geçen aydı sanırım test yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı hamileyim diye sevinçten kafayı yiyecektim kanda beta 0.05 çıkmıştı. Lütfen birde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz erken gebelik testinin. Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum artık
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Yarın adet günüm dayanamadım test yaptım sizce varmıProdoctor genelde doğru gösteren bir test. Benim ilişkiden 6 gün sonra gösterdi. İlk idrar değildi o yüzden silik çıkmıştı baya. Net olan da ertesi günü ilk idrarla yaptığım
Eklentiler
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Evet pozitif.Yarın adet günüm dayanamadım test yaptım sizce varmı
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Kan testi verdin mi acabaYarın adet günüm dayanamadım test yaptım sizce varmı
- 11 Mart 2022
- 22
- 1
- 16
- 24
Merhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi
04.01 2025 de gece mide bulantısı bas donmesi oldum acile gittik kan verdi beta 1.20 negatif
Ama ben 04.01.2025 de cumartesi günü öğlen gebelik testi yaptim evde tek çizgi çıktı diye koydum ama akşam gelince eve bir baktım ikinci cizgi silik anlamadım adetimede 1 gün kaldi
Eklentiler
Testlerde 10 dakikadan sonra cikan sonuc gecersiz. Kuruma cizgisi deniyor ona canım. Zaten en net test kan testidir cunku ilk kanda sonra idrara salgilaniyor hcg hormonu. Yani hamile degilsinMerhabalar kusura bakmayın benimde bir sorum olacak 08.12.2024 adet gördüm
Bugün verdim sonuç yarın çıkıcakKan testi verdin mi acaba