Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 9 gün kala göğüste hassasiyet ve ağrı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
- Konu Sahibi nisa3535
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben varım. Hatta gittim test yaptım. Negatif çıktı. Çok erken aslında döllenme olsa bile belirti verir mi ben de bilemiyorum. Sonuç olarak adete beş gün kala falan silik çıkarmaya başladı. Tam hatırlayamıyorum. İnşallah sizin de vardırSelam kızlar adetime 9 gün var ve benim göğüslerim hiç bu kadar erkenden ağrımamıştı o kadar hassaski Dokunamıyorum acıyor.
ara ara çok az kasık batması var benim gibi bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
İnşallah ne güzel hayırlı olsun ben dün adetime beş gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün daha bekleyecem bakalımBen varım. Hatta gittim test yaptım. Negatif çıktı. Çok erken aslında döllenme olsa bile belirti verir mi ben de bilemiyorum. Sonuç olarak adete beş gün kala falan silik çıkarmaya başladı. Tam hatırlayamıyorum. İnşallah sizin de vardır
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. Yaklaşık 1 haftadır göğüs uçlarımda büyüme ve ağrı var özellikle soldaki. Dokunca falan acıyor. Benim adet öncesi yumurtlama dönemimde göğüs ağrım olmaz değişmez böyle. Yine bir haftadır kasıklarımda ağrı var gelip giden özellikle sol tarafım akıntımda hafif hafif var acaba hamile olabilir miyim böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Adetime var daha test yapamıyorum
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Benimde normalde adete yakın ağrı olurdu özellikle sol gögüsüm. Ama bu ay ilişkiden sonraki ikinci gün göğüs uclarımda dahil ağrımaya başladı. Benim bu 3. Hamileliğin olacak diğer ikiside aynı şekilde olmuştu. İlişkiden ikigün sonra ağrı başladı. Kasıklarımda ve rahimde ağrı vardı. Ve sürekli gazım varmış gibi şişlik. Hamilelikte süphelendiğim için internetten erken gebelik testi aldım. İlişkiden 6 gün sonra test pozitif çıktı. 2 gün sonrada regli günüm . Dün de tekrar erken gebelik testi yaptım daha koyu çıkmıştı.
Normalden farklı olarak benim beyaz renkli akıntı olmuştu. İnşallah vardırArkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. Yaklaşık 1 haftadır göğüs uçlarımda büyüme ve ağrı var özellikle soldaki. Dokunca falan acıyor. Benim adet öncesi yumurtlama dönemimde göğüs ağrım olmaz değişmez böyle. Yine bir haftadır kasıklarımda ağrı var gelip giden özellikle sol tarafım akıntımda hafif hafif var acaba hamile olabilir miyim böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Adetime var daha test yapamıyorum
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Benim de akıntım beyaz. İnşallah vardır teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın İnşallah meleğiniziNormalden farklı olarak benim beyaz renkli akıntı olmuştu. İnşallah vardır
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Yaa Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde ilişkiden birkaç gün sonra başladı dediğim gibi normalde göğüs hassasiyetim olmaz bu bir haftadır da uçlarında özellikle büyüme var. Dediğiniz gibi bir de gaz var o süreden beridir iki belirti kafamı çok kurcalıyor ama umutlanmak da istemiyorum. Her an adet olacakmışım gibi kasık ağrım olup geçiyorBenimde normalde adete yakın ağrı olurdu özellikle sol gögüsüm. Ama bu ay ilişkiden sonraki ikinci gün göğüs uclarımda dahil ağrımaya başladı. Benim bu 3. Hamileliğin olacak diğer ikiside aynı şekilde olmuştu. İlişkiden ikigün sonra ağrı başladı. Kasıklarımda ve rahimde ağrı vardı. Ve sürekli gazım varmış gibi şişlik. Hamilelikte süphelendiğim için internetten erken gebelik testi aldım. İlişkiden 6 gün sonra test pozitif çıktı. 2 gün sonrada regli günüm . Dün de tekrar erken gebelik testi yaptım daha koyu çıkmıştı.
Aynı durumdayız benim adetime 4 gün var senin kaç gün kaldı canımArkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum. Yaklaşık 1 haftadır göğüs uçlarımda büyüme ve ağrı var özellikle soldaki. Dokunca falan acıyor. Benim adet öncesi yumurtlama dönemimde göğüs ağrım olmaz değişmez böyle. Yine bir haftadır kasıklarımda ağrı var gelip giden özellikle sol tarafım akıntımda hafif hafif var acaba hamile olabilir miyim böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Adetime var daha test yapamıyorum
Bende dün adetime 5 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı sizce olsa çıkarmıydıBenimde normalde adete yakın ağrı olurdu özellikle sol gögüsüm. Ama bu ay ilişkiden sonraki ikinci gün göğüs uclarımda dahil ağrımaya başladı. Benim bu 3. Hamileliğin olacak diğer ikiside aynı şekilde olmuştu. İlişkiden ikigün sonra ağrı başladı. Kasıklarımda ve rahimde ağrı vardı. Ve sürekli gazım varmış gibi şişlik. Hamilelikte süphelendiğim için internetten erken gebelik testi aldım. İlişkiden 6 gün sonra test pozitif çıktı. 2 gün sonrada regli günüm . Dün de tekrar erken gebelik testi yaptım daha koyu çıkmıştı.
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Benim bu aralar biraz düzensiz ya ama bi 6 gün falan var sanırımAynı durumdayız benim adetime 4 gün var senin kaç gün kaldı canım
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Bana erken yapmışsınız gibi geliyor. İsterseniz tarihinizi bekleyip tekrar yapın. Ben de zor tutuyorum kendimi ama yapacak bişey yokBende dün adetime 5 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı sizce olsa çıkarmıydı
Hadi bakalım hayırlısı gebelik varsa yazıcam burayaBenim bu aralar biraz düzensiz ya ama bi 6 gün falan var sanırım
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Umut olursunuz inşallah güzel haberinizi bekliyorumHadi bakalım hayırlısı gebelik varsa yazıcam buraya
Her seferinde adet gününü bekleyecem diyorum kendime ama yok 5 gün kala o sabır bitiyor illa bi test yapıyorumBana erken yapmışsınız gibi geliyor. İsterseniz tarihinizi bekleyip tekrar yapın. Ben de zor tutuyorum kendimi ama yapacak bişey yok
Sizdende bekliyorum inşallahUmut olursunuz inşallah güzel haberinizi bekliyorum
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Amin canım Allah razı olsunSizdende bekliyorum inşallah
- 1 Ocak 2025
- 66
- 12
- 3
- 26
Bende aynısıyım bir kaç gün önce dayanamayıp yaptım negatif ama erkendi gerçekten beklememiz lazım kabullanelimHer seferinde adet gününü bekleyecem diyorum kendime ama yok 5 gün kala o sabır bitiyor illa bi test yapıyorum
- 15 Şubat 2017
- 380
- 294
- 103
- 30
Erken gebelik testi mi yaptınız normal mi. Normal testte çıkmaz. Erken gebelik testininde hassastır derecesi önemliBende dün adetime 5 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı sizce olsa çıkarmıydı
Erken gebelik testi yaptım prodoctor markaErken gebelik testi mi yaptınız normal mi. Normal testte çıkmaz. Erken gebelik testininde hassastır derecesi önemli