- 16 Aralık 2024
- 17
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi Ebruzeynep39
26 Kasım da adet oldumvayy be 7 gün kala bu kadar net göründüğünü ilk kez görüyorum. bat tarihiniz neydi. resmen pozitif şuan maşallaah :)
Amin bugün kan verdim işte büyük ihtimalle çıkaradetiniz tam geciksin kan verin bence :) rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Markası ne canım artimed falan değilse baya net çıkmışAmin bugün kan verdim işte büyük ihtimalle çıkar
Days doctor markasıMarkası ne canım artimed falan değilse baya net çıkmış
İnşallahhayırlı haberlerle gelin inşAllah :)
Onda da çok yalancı pozitif diyolar ben hiç almadım bilmiyorum ama sen kanla teyitle benceDays doctor markası
Ben cok test yaptım hiç biri sonradan böyle oluşmadı çizgi cok bu marka dan aldim yaptım hiç bi şekilde böyle cizgi cikmiyordu. Bugün kan verdim zaten sonucu bekliyorumOnda da çok yalancı pozitif diyolar ben hiç almadım bilmiyorum ama sen kanla teyitle bence
İnşallah değildir. Sonucunu bizimle de paylaşBen cok test yaptım hiç biri sonradan böyle oluşmadı çizgi cok bu marka dan aldim yaptım hiç bi şekilde böyle cizgi cikmiyordu. Bugün kan verdim zaten sonucu bekliyorum
İnşallah değildir. Sonucunu bizimle de paylaş
Kan sonucunu bekliyorum işte gunlerce beklettigim testlerde hiç böyle olmadı ilk 10 dk da flan cikmaya başladı 8dk sonra tam belli olduUzun süre beklemeden çıktıysa var kesinlikle çizgi öyle yani en azından
Merak ettim sonucu bizede soyleyinKan sonucunu bekliyorum işte gunlerce beklettigim testlerde hiç böyle olmadı ilk 10 dk da flan cikmaya başladı 8dk sonra tam belli oldu
TabiiMerak ettim sonucu bizede soyleyin
Cikti mi sonucunuz acaba
Hâlâ bekliyorum çıkmadı dahaCikti mi sonucunuz acaba