- 11 Nisan 2023
- 435
- 78
- 28
-
- Konu Sahibi Ebruzeynep39
Hayırlısı olsun inşallahHâlâ bekliyorum çıkmadı daha
Çıktı sonuç 0.200 yazıyor betaCikti mi sonucunuz acaba
Bu kadar net çizgi de nasıl negatif yaÇıktı sonuç 0.200 yazıyor beta
Test bozuk sanırım. Adetim gecikmedi diye kanda gözükmüyor olamaz demiBu kadar net çizgi de nasıl negatif ya
Herşey mümkün bazen kandan önce idrarda öğrenenler oabiliyor. En güzeli adet gecikmesini beklemek herzaman.Test bozuk sanırım. Adetim gecikmedi diye kanda gözükmüyor olamaz demi
Çünkü benim en son gebeligimde öyle oldu kan verdim negatif çıktı aynı 0.200 18 gün sonra bidaha kan verdim adetim 1 gün geçti o zamanda 5 bin üzeri çıktıHerşey mümkün bazen kandan önce idrarda öğrenenler oabiliyor. En güzeli adet gecikmesini beklemek herzaman.
O zaman büyük ihtimalle aynısı olucaktır . Sağlıklı bir gebelik vardır umarım :)Çünkü benim en son gebeligimde öyle oldu kan verdim negatif çıktı aynı 0.200 18 gün sonra bidaha kan verdim adetim 1 gün geçti o zamanda 5 bin üzeri çıktı
Aaa cok sasirdim. Ama kan esastir. Regl gecikmesi olduktan sonra tekrar kan verin bence hayirlisi olsunÇıktı sonuç 0.200 yazıyor beta
Adet günü gelmeden kaset test yapılmaz. Kimyasal olabilir tam günü bekleyin
İnşallahO zaman büyük ihtimalle aynısı olucaktır . Sağlıklı bir gebelik vardır umarım :)
Kan esas evet ama bende şu da oldu onceki hamileliğim de 0.200 çıktı 18 gün sonra adetim 1 gün geçti 5bin üzeri olduğunu öğrendim. İnşallah yine aynısını olurda hamile olurum.Aaa cok sasirdim. Ama kan esastir. Regl gecikmesi olduktan sonra tekrar kan verin bence hayirlisi olsun
Kaset yapmadımAdet günü gelmeden kaset test yapılmaz. Kimyasal olabilir tam günü bekleyin
Yani 18 gun sonra pozitife donmus olabilir. Ben de o yuzden adetiniz geciksin oyle yapin dedim. Cunku kanda gozukmeyen beta hcgnin idrara yansimasi bilimsel olarak mumkun degil. Insallah onceki gebeliginiz gibi pozitife deger doner.Kan esas evet ama bende şu da oldu onceki hamileliğim de 0.200 çıktı 18 gün sonra adetim 1 gün geçti 5bin üzeri olduğunu öğrendim. İnşallah yine aynısını olurda hamile olurum.