Naptın canım merak ettimYok bugün işte gidip yaptiricam ben ağrılar çok fazla ondan hemen gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın canım merak ettimYok bugün işte gidip yaptiricam ben ağrılar çok fazla ondan hemen gidiyorum
Kan verdim sonuçlarını yarın alıcam bugün doktor birşey demediNaptın canım merak ettim
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah, gönlüne göre versincok sevindim benim icinde dua edermisiniz?
10 gün geçmiştiMerhaba 5.8 gördüğünüzde ilişkinin üstünden kaç gün geçmişti. Tutunmadan sonra ne kdr geciyor üstünden onu hesaplıcam
Bunu ben de merak ettim
Öğrenirseniz etiketleyin lütfen
Evet sonucum pozitif çok şükür
Merhaba . Öncelikle rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Yanlış olmazsa tam olarak belirtilerin neydi ve regline kaç gün vardı acaba .Hamileymişimm
Merhaba Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah belirtilerim yumurtlamadan itibaren başlayan müthiş gögüs ağrısı ve ufak ufak kasık ağrılarım oldu adet tarihime kadar artarak devam etti adetime son bir hafta kala gögüs uçlarım ağrımaya sızlamaya başlamıştı kasıklarımdaki ağrı da arttı ve çok fazla gaz problemim oldu, Kasıklarda batma çekilme ve regl sancısına benzer ağrılar olduMerhaba . Öncelikle rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Yanlış olmazsa tam olarak belirtilerin neydi ve regline kaç gün vardı acaba .
Merhaba aynı belirtiler şu an bende var adet tarihime 3 gün var ve bel ağrısı çok şiddetlendi sizde de böyle oldu muMerhaba Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah belirtilerim yumurtlamadan itibaren başlayan müthiş gögüs ağrısı ve ufak ufak kasık ağrılarım oldu adet tarihime kadar artarak devam etti adetime son bir hafta kala gögüs uçlarım ağrımaya sızlamaya başlamıştı kasıklarımdaki ağrı da arttı ve çok fazla gaz problemim oldu, Kasıklarda batma çekilme ve regl sancısına benzer ağrılar oldu
10 gün geçmişti canım ayın 30 u yumurtlama günümdü ovülasyon testi ile takip ediyordumBunu ben de merak ettim
Öğrenirseniz etiketleyin lütfen
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, bel ağrım olmamıştı, test yaptınız mıMerhaba aynı belirtiler şu an bende var adet tarihime 3 gün var ve bel ağrısı çok şiddetlendi sizde de böyle oldu mu
Bir hafta kala yaptım negatifti 4 gün kala yaptım beş altı saat sonra silik çıktı ama onu dikkate almamak gerekiyormuş şimdi yapmıyorum yarın regl günüm olmazsam diğer gün yapacağımMerhaba yeni gördüm mesajınızı, bel ağrım olmamıştı, test yaptınız
Peki akıntınız oldu mu? Adete yakın? Belirgin bir şekilde çoğaldı mı yoksa azaldı mı?Merhaba Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah belirtilerim yumurtlamadan itibaren başlayan müthiş gögüs ağrısı ve ufak ufak kasık ağrılarım oldu adet tarihime kadar artarak devam etti adetime son bir hafta kala gögüs uçlarım ağrımaya sızlamaya başlamıştı kasıklarımdaki ağrı da arttı ve çok fazla gaz problemim oldu, Kasıklarda batma çekilme ve regl sancısına benzer ağrılar oldu
Regl oldunuz mu?Bir hafta kala yaptım negatifti 4 gün kala yaptım beş altı saat sonra silik çıktı ama onu dikkate almamak gerekiyormuş şimdi yapmıyorum yarın regl günüm olmazsam diğer gün yapacağım
Evet oldumRegl oldunuz mu?
Test için çok erken , en az 10 gün var..sanırım adet döngünüz çok kısa sizin. Yine de belli olmaz isterseniz yapın ama19 Aralık regl başlangıcım.28-29 gün aralıklarıyla regl oluyorum.
1 - 5 Ocak yumurtlama dönemi diye gösteren bir programla regl bitişinden başlayıp gün aşırı ilişki yaşayıp o dönemleri değerlendirdik.
Ocak 6-7 sinden itibaren regl sancısı çekiyorum ve yumurtlama döneminde de böyle sancılar yaşadığım için acaba geç mi yumurtlama oldu diye o günleri de sürekli değerlendirdik ve sonuç sürekli regl sancısı hafif mide bulantısı gibi ama böyle cok hafif sürekli yorgunluk göğüs agrısı uyku hali bel ağrıları vs yaşıyorum ve sanki hamileyim gibi hissediyorum. Bu ay ki regl günüm 16 Ocak olarak gösteriyor beklemekten cok yıprandım test yapmaya da cesaretim yok. Sürekli buralarda ki yazıları okurken uyuya kalıyorum artık kafayı sıyırıcam derken güncel olan bu topigi buldum belki az da olsa içim rahatlar diye yazmak istedim sonuçlarınız ne oldu ben bekleyemiyorum ama cesaretimde sıfır test için