• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6 gün var ve beta HCG 4.34 çıktı daha önce böyle şey yaşayan var mı

Ya çok heyecanlıyım 5in altında görünce umutsuzlanmıştım aslında. Pazartesi tekrar test versem mi adet mi beklesem acaba

Adeti bekleyin daha da yukselecektir. Ben gitmekten helak olmuştum 200 ü gorene kadar 2 gunde bir bebegimin ihtiyaci olan kanı tahlillere verdim hep

Sizin ilk kaç çıkmıştı

Bana sorduğunuzu varsayarak ilk 18 çikmişti.
2 gun sonra 55
2 gun sonra 90
1gun sonra 121
1 gun sonra 234
Bidaha istemedi cok sukur doktor ama kollarm delik desik oldu. O yuzden adetinizi bekleyin. Doktor illaki ikinci bir test daha yaptiriyor zTen

Ben bunu özelde yaptırdım bugün şuan gebelik görünmüyor deyip yolladı internet te araştırdım böyle hamile kalan çok kişi var

Ben bunu özelde yaptırdım bugün şuan gebelik görünmüyor deyip yolladı internet te araştırdım böyle hamile kalan çok kişi var

Deger hamilesiniz denilebilecek kadar yüksek degil o da adetinize daha varmiş o yuzden.... yarin gitmiş olsaydiniz muhtemelen 8-10 arasi deger cikacakti ve doktor 2 gun sonra tekrarla yukselirse hamilelik diyebiliriz diyecekti

Deger hamilesiniz denilebilecek kadar yüksek degil o da adetinize daha varmiş o yuzden.... yarin gitmiş olsaydiniz muhtemelen 8-10 arasi deger cikacakti ve doktor 2 gun sonra tekrarla yukselirse hamilelik diyebiliriz diyecekti
İnşAllah vardır adet beklicem şimdilik ama günler nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıyım 1 senedir uğraşıyoruz çocuk için

Ben adetime bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdım 66 çıkmıştı. Bence hamilesiniz. Ve adetin gecikmesini bekleyin daha da yükselecektir :)

Ben adetime bir gün kala yaptırmıştım. 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince yaptırdım 66 çıkmıştı. Bence hamilesiniz. Ve adetin gecikmesini bekleyin daha da yükselecektir :)
Ya inşAllahhh pazartesi tekrar yaptırcam

Bu mesajla uyanmak çok mutlu etti beni inşAllah vardır Allah kimsenin umutlarını kırmasın isteyen herkese nasip etsin

Bu mesajla uyanmak çok mutlu etti beni inşAllah vardır Allah kimsenin umutlarını kırmasın isteyen herkese nasip etsin

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 1.5 sene bekledim. Sonucu mutlaka yazın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 1.5 sene bekledim. Sonucu mutlaka yazın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Bende 1 senedir uğraşıyorum bi sorunumuz yok sadece eşimin değerleri düşüktü biraz şimdi herşey normal doktor büyük ihtimal bu ay hamile olursun dedi Rabbim inşAllah nasip eder isteyen herkese haber veririm mutlaka bana dua edin lütfen

Başka böyle bi durum yaşayan yada değeri daha az çıkıp yükselen var mı

Canim daha önce yaptırdığın negatif beta hcg ler kac çıkıyordu acaba ? Hatırlıyor musun

Back