Gebeliğe Hazırlık ADETE 6 GÜN KALA OVULASYON TESTİ ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa bu ovulasyonmu? İnnovita markamı? Bende bununla öğrenmiştim ama buna göre bebek olması lazım
Inovita deil yurtdisindaiym canim baska marka bu ama hic sanmiyorum umutlanmiyorum valla gecen ayda cift cizgi cikti adetten önce ondan

Inovita deil yurtdisindaiym canim baska marka bu ama hic sanmiyorum umutlanmiyorum valla gecen ayda cift cizgi cikti adetten önce ondan
Ovulasyon testimi çift çıkmıştı? İnsan hüsrana uğrayınca sevinemiyor,ümitlenemiyor.. az daha sabret az kalmış nasılsa. Hayırlı haberlerini alırız inşallah

Ovulasyon testimi çift çıkmıştı? İnsan hüsrana uğrayınca sevinemiyor,ümitlenemiyor.. az daha sabret az kalmış nasılsa. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Evet canim herkes var demisti ben yok demistim
Bak canim buydu adet oncesi yaptigim

Simdi adetime 8 var yine koyu ama umutlanmiyorum

Yani bende kesin hamilelik derdim ilginç.. haklısın yani ama bence farklı markayla da dene
Dun oyle koyu cikinca bugun yine yapicam ama birakicam artik adeti beklemeyi dusunuyorum kafa kurcalıyor piskoloji bozuyo bu sekilde

Dun oyle koyu cikinca bugun yine yapicam ama birakicam artik adeti beklemeyi dusunuyorum kafa kurcalıyor piskoloji bozuyo bu sekilde
Haklısın,boşver. Zaman öyle böyle geçiyor,herşey olacağına varıyor. Erkenden öğrenincede yok kimyasalmı,yok kesesi,kalbi zaman geçmiyor..

Kızlar ben de hamile kalmak istiyorum. Yumurtanın kalitesinin artması için yaptığınız bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…