- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi sakzkraker
-
Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)
YAAAA içim kıpır kıpır inşallah üzülmemBenim bata 8 varken ovulasyon böyleydi gebelikse seninkinden daha açıktı simsilik sonuç hamileydim :) senin maşallah gebelikte gayet çift çıkmış hayırlı olsun,çok seviniyorum böyle hamile haberlerine :)
Amin canim insallahRabbim sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)
Herkesde farkli oluyo sanirim bu ay adet olmadan kopkoyu 2 cizgi cikti adet oldum malesef /: Eki Görüntüle 2560308
Adetime 8 var dunde boyle ciktigüvenmiyorum
Aa bu ovulasyonmu? İnnovita markamı? Bende bununla öğrenmiştim ama buna göre bebek olması lazımHerkesde farkli oluyo sanirim bu ay adet olmadan kopkoyu 2 cizgi cikti adet oldum malesef /: Eki Görüntüle 2560308
Adetime 8 var dunde boyle ciktigüvenmiyorum
Amin canim insallahSENDE EN KIKSA ZAMANDA GÜZEL HABERLER ALIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM
Inovita deil yurtdisindaiym canim baska marka bu ama hic sanmiyorum umutlanmiyorum vallaAa bu ovulasyonmu? İnnovita markamı? Bende bununla öğrenmiştim ama buna göre bebek olması lazım
Kan ver canım en sağlıklısı o. Bende değer 29 du ama çok silikti seninkinden.YAAAA içim kıpır kıpır inşallah üzülmem
Ovulasyon testimi çift çıkmıştı? İnsan hüsrana uğrayınca sevinemiyor,ümitlenemiyor.. az daha sabret az kalmış nasılsa. Hayırlı haberlerini alırız inşallahInovita deil yurtdisindaiym canim baska marka bu ama hic sanmiyorum umutlanmiyorum vallagecen ayda cift cizgi cikti adetten önce ondan
Evet canim herkes var demisti ben yok demistimOvulasyon testimi çift çıkmıştı? İnsan hüsrana uğrayınca sevinemiyor,ümitlenemiyor.. az daha sabret az kalmış nasılsa. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Yani bende kesin hamilelik derdim ilginç.. haklısın yani ama bence farklı markayla da deneEvet canim herkes var demisti ben yok demistimEki Görüntüle 2560325
Bak canim buydu adet oncesi yaptigim
Simdi adetime 8 var yine koyu ama umutlanmiyorum
Dun oyle koyu cikinca bugun yine yapicam ama birakicam artik adeti beklemeyi dusunuyorum kafa kurcalıyorYani bende kesin hamilelik derdim ilginç.. haklısın yani ama bence farklı markayla da dene
Haklısın,boşver. Zaman öyle böyle geçiyor,herşey olacağına varıyor. Erkenden öğrenincede yok kimyasalmı,yok kesesi,kalbi zaman geçmiyor..Dun oyle koyu cikinca bugun yine yapicam ama birakicam artik adeti beklemeyi dusunuyorum kafa kurcalıyorpiskoloji bozuyo bu sekilde
Aynen canim hakkimizda hayilirlisiHaklısın,boşver. Zaman öyle böyle geçiyor,herşey olacağına varıyor. Erkenden öğrenincede yok kimyasalmı,yok kesesi,kalbi zaman geçmiyor..
Incir ye canimKızlar ben de hamile kalmak istiyorum. Yumurtanın kalitesinin artması için yaptığınız bir şey var mı?
KUUUUZUUUUMMMMM PREDİCTOR ŞİMDİ YAPTIMInsallah canim en garantisi git hemen kan ver bence
Ay var iste varr bal gibiKUUUUZUUUUMMMMM PREDİCTOR ŞİMDİ YAPTIM
predıctor bu :) ya ölüyorum heyecandanAy var iste varr bal gibihayirli olsun canim iki ayri marka yanilcak deil herhalde ❤❤❤❤
predıctor bu :) ya ölüyorum heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?